מבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי
-
מישהוא יודע האם זה משתלם???
-
@אתרוג השאלה שלך מצחיקה נורא
אין דבר יותר משתלם מהחבילה הזו -
הכוונה שלי האם המהירות הוא טובה ???
-
הקליטה והמיהרות טובה???
-
@אתרוג זה שאלה שלי גם
ובנוסף פלאפון מבטיחים גלישה עד 400 מגה זה שייך גם פה ? -
יש למישהוא החוזה שלהם?
אם אפשר לשלוח אלי
תודה רבה -
היה אי הבנה בגלל ה 500 גיגה. ולכן זה היה נראה בהתחלה שזה סתם משהו.
אבל בררתי עם x2one והם אמרו שזה תוכנית ללא הגבלה לשימוש אישי וסביר. ה 500 גיגה שהיה בפרסום זה רק לסבר את האוזן.
וזה כנראה כמו הללא הגבלה שיש בשיחות בטלפון לשימוש אישי וסביר. -
יש כאן מישהוא שגולש בx2one ויכול לשתף אותנו אם יש בעיות קליטה / מהירות / ניתוקים וכדומה ??
-
@חים אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
@WWW אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
@חים מה חסר כל הכאב ראש של התשלום לנטפרי,
למה שלא יעשו 50 ש"ח ללא נטפרי? זה נראה לי יותר מושך.כנראה שיש להם איזה הסכם פנימי עם נטפרי על מחיר יותר זול,
אוליחיים אתה מרוצה
יש כאן מישהוא שגולש בx2one ויכול לשתף אותנו אם יש בעיות קליטה / מהירות / ניתוקים וכדומה ?? -
@אתרוג אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
@חים אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
@WWW אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
@חים מה חסר כל הכאב ראש של התשלום לנטפרי,
למה שלא יעשו 50 ש"ח ללא נטפרי? זה נראה לי יותר מושך.כנראה שיש להם איזה הסכם פנימי עם נטפרי על מחיר יותר זול,
אוליחיים אתה מרוצה
יש כאן מישהוא שגולש בx2one ויכול לשתף אותנו אם יש בעיות קליטה / מהירות / ניתוקים וכדומה ??לדעתי במחיר הזה שווה לנסות בכל מקרה.
אני כבר הזמנתי סים ומחר אמורה לקבל אותו.
אעדכן בלי נדר התפתחויות,
מה שכן, מי שיש לו בעיות קליטה קשות עם חברת פלאפון- לא כדאי לו אפילו להתחיל עם זה, כי לא תהיה לו קליטה ככל הנראה.
מדובר בקליטה סלולרית לכל דבר, כמו שכולנו יודעים -
מה שכן, מי שיש לו בעיות קליטה קשות עם חברת פלאפון- לא כדאי לו אפילו להתחיל עם זה, כי לא תהיה לו קליטה ככל הנראה.
אבל להיפך אינו מוכרח, כי גם רמי לוי מבוסס על חברת פלאפון, ובכל זאת אין להשוות בין הקליטה של פלאפון לזה של רמי לוי שהוא באיכות גרועה ביותר. ולכן גם מי שיש לו קליטה טובה של פלאפון, אין זה מוכרח שיהיה לו טוב בחברה זו שרק יושבת על פלאפון.
-
משהו שיש לו את זה יודע אם אפשר לקבל SMS כמו בקו של 019
וג"כ האם אפשר לנייד מספר?
ואגב מישהו ניסה להתחבר ישירות דרך x2one לתוכנית הזאת? או שזה רק דרך החנות הנ"ל? -
לדעתי זה פשוט ירסק את כולם ואז רק זה ישאר, ופשוט יגרום לזה שתהיה רק לבר אחת בנטפרי.
-
@shraga אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
איך הם מבצעים את התשלום עבור נטפרי? אם הם מגדירים בחשבון הלקוח אמצעי תשלום הלקוח יכול לרכוש על חשבונם נקודות, שיקחו בחשבון
אולי הם מוסיפים את התשלום על החיבור הספציפי ולא על כלל המשתמש.
דרך "הוספת חיבורים לחיוב לחשבון שלי"מה שמוזר לי, למה אם כן הם בכלל צריכים לפתוח חשבון חדש? שיוסיפו את החיוב על החשבון הקיים של המשתמש.
-
הי
תודה לך על הפרסום. המבצע עדיין ממשיך
מי שמעונין מוזמן להתקשר אלינו
073-2627722
או 086894194יש משלוחים לכל הארץ.
-
@957
אחרי שהסים מגיע ללקוח מתקשרים אליו מהחברה לצורך החיבור ולוודא שהכל בסדר. -
@INphone אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
הי
תודה לך על הפרסום. המבצע עדיין ממשיך
מי שמעונין מוזמן להתקשר אלינו
073-2627722
או 086894194יש משלוחים לכל הארץ.
אולי תוכל לתת לנו קצת יותר פרטים כמו:
מהירות, מצב קליטה, אפשרות לחיבור לחשבון קיים של נטפרי, אפשרות ל50 ש"ח ללא תשלום לנטפרי, אפשרות לחיבור קווי (על איזה תשתית, ספק, מהירות, גבייה ע"י איזה חברה) וכו' -
@INphone
יש אפשרות לקבל SMS ?
והאם אפשר לנייד מספר מ 019 ? -
@INphone אם אתה כבר פה אז תן מענה לכל השאלות שהעלו פה. זה יביא לך לקוחות.
-
לפי מה שהבנתי מהחברה, אין אפשרות לשליחת אסמס וכמו"כ לא ניתן לנייד מספר מכיון שאין לסים הזה מספר סלולרי...