מבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי
-
@INphone אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
הי
תודה לך על הפרסום. המבצע עדיין ממשיך
מי שמעונין מוזמן להתקשר אלינו
073-2627722
או 086894194יש משלוחים לכל הארץ.
אם אתה רוצה להרויח מהפרסום הלאה
כדאי לך לענות על השאלות שנשאלו בכל האשכולכגון?
מה היא שימוש סביר ?(זה באמת 500G או רק לסבר האוזן?!)
מה מהירות העלאה ?(והאם בזה כן יש הגבלה?)
התוכל להעלאות את דף ההסכם/חוזה?
האם מותר לחבר כמה המחשבים?האם יש איזו שהיא הגבלה אחרת כלשהיא?
ולמה זה דוקא אצלכם(או שבאמת זה אצל כל סוכן של X2ONE?!)?
תודה מראש
בהצלחה רבה
-
אין דף הסכם או חוזה
מי שרוצה חוזה הם שולחים לו למייל את ההקלטה של שיחת ההצטרפות.. -
@עילום אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
כדאי לך לענות על השאלות שנשאלו בכל האשכול
וגם:
האם ניתן להפריד בין התשלום לנטפרי אליכם ולשלם לכם רק 50 שקלים.
אם אני רוצה לרכוש נקודות נוספות דרך החשבון האישי בנטפרי איך מתבצע החיוב? -
פוסט זה נמחק! -
@חיבור ניתן להתחבר לחברה ב50₪ ולהמשיך לשלם באופן עצמאי לנטפרי
-
@מוגן ואם אני משלם דרכם איך אני רוכש נקודות?
(כדי להפריד בין ציטוט לתגובה שלך, תעשה ריווח של שורה ריקה בין הציטוט לתגובה ע"י אנטר)
-
@חיבור אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
@מוגן ואם אני משלם דרכם איך אני רוכש נקודות?
(כדי להפריד בין ציטוט לתגובה שלך, תעשה ריווח של שורה ריקה בין הציטוט לתגובה ע"י אנטר)
תודה על המידע באמת הסתבכתי עם זה..
-
יש מצב ששולחים חוזה שלא יחהיה פדיחות אח"כ?????
-
אין כ''כ מה לפחד. מדובר על מבצע ללא הגבלה לשימוש סביר. גם אם משהו ישתמש ב100 גיגה לא יחייבו אותו יותר מ50 ש''ח. כמובן חוץ מ15 ש''ח לנטפרי
ניתן להצטרף דרכי במייל או בטלפון -
@frize37 יש משהו קווי?
יש פרטים?
תודה -
@aiib בקווי הם לא זולים. המחירים מפורסמים בויקי
-
@frize37 אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
אין כ''כ מה לפחד. מדובר על מבצע ללא הגבלה לשימוש סביר. גם אם משהו ישתמש ב100 גיגה לא יחייבו אותו יותר מ50 ש''ח. כמובן חוץ מ15 ש''ח לנטפרי
ניתן להצטרף דרכי במייל או בטלפוןאבל אמרתם עד 500 ולא 100
אם מישהוא ישתמש עד 500 יחיבוא אותו יותר מ50 שח??? -
@frize37 אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
ניתן להצטרף דרכי במייל או בטלפוןאיפוא אתה גר ????
בירושלים -
@אתרוג להגיע ל500 זה כבר חורג משימוש אישי וסביר... אז רק על הסעיף הזה יוכלו לגבות ממך יותר.
אבל עכשיו ברצינות- אין מצב להגיע ל500 אלא"כ אתה מוריד כמויות רבות של חומרים כבדים מהרשת. אם אתה לא עושה את זה אתה יכול להיות רגוע. -
@חיבור אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
@אתרוג להגיע ל500 זה כבר חורג משימוש אישי וסביר... אז רק על הסעיף הזה יוכלו לגבות ממך יותר.
אבל עכשיו ברצינות- אין מצב להגיע ל500 אלא"כ אתה מוריד כמויות רבות של חומרים כבדים מהרשת. אם אתה לא עושה את זה אתה יכול להיות רגוע.אבל אני לא מבין עושים פרסומת וא"חכ אומרים שזה לא ככה
כתבו שזה עד 500 אל תגעו את השכל -
@אתרוג אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
אבל אני לא מבין עושים פרסומת וא"חכ אומרים שזה לא ככה
כתבו שזה עד 500 אל תגעו את השכללא אני כתבתי את המודעה ואין לי קשר אליהם. רק אומר לך שהשאלה שלך לא ריאלית בכל מקרה.
-
אני משתמש הרבה בשיחות סקייפ משהו יודע אם יש מצב שאני יחרוג מ500 גיגה?
-
@מן-המודיעין באיזה חבילה אתה היום?
-
-
@מן-המודיעין קשה להאמין
אולי אם אתה עושה זאת כמעט כל היום
סקייפ לוקח [ללא אחריות] בערך 3 מגה לדקה שזה אומר 2777 שעות
אם אני לא טועה בחישוב....