אשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!
-
@shraga אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
מה יהיה הפתרון לאפליקציות שלא סומכות על תעודת האבטחה של נטפרי?, יש הרבה אפליקציות כאלו.., ואפי' וייז לכאורה לא עובד בצורה סדירה
זה יהיה שלב ב'
לי עצמי יש הרבה מה לתקן באנדרואיד בשביל שיתאים חלק לנטפרי, אבל א' כל צריך וואפרי. -
@magicode כמובן רק עם רוט.
[בלי רוט אפשר לפרוץ בקלות כמעט כל חסימה]. -
רוט ניתן להחליף
-
אבל ככל שעובר הזמן. קשה יותר להשיג רוט למכשירים.
זה לא פיתרון לטווח ארוך. -
האם מה שאמרתי, שהאפליקציה תאושר רק למכשירים שנבדקו ואושרו זו לא תשובה מספקת?
-
@magicode
אולי אפשר להתמקד במכשירי samsung
ואז אפשר להשתמש ב Samsung Knox שזה הרבה מעבר לסתם רוט,
משתמשים בזה בגופים ממשלתיים רבים בעולם, ונראה שזה ללא אפשרות עקיפה, -
רציתי להבהיר ולבאר את כוונתי
הרי יש המשלמים הון תועפות וגם זוכים לוותר על כל מיני דברים בשביל שתהיה להם גירסת אנדרואיד כשרה
אז אם נטפרי יאשרו רק חלק מהגירסאות שיתאים להם הוואופרי מה רע בזה שישתמשו רק בגירסאות אלו, כמובן שעדיף להכשיר הכל, אבל מה שבידינו לעשות, כעין הכתוב כל אשר תמצא בכחך לעשות עשה! -
@957 נתיב משתמשים ב Samsung Knox?
-
@shraga
לא יודע אבל לא נראה לי,
בכל מקרה זה לא משנה , Knox זאת המערכת , השאלה מה עושים איתה, אפשר לפתח על הבסיס שלה דברים ואפשר לאכוף איתה דברים, השאלה כמובן מה עשית איתה , כך שזה לא רלוונטי מה יש במקומות אחרים -
@shraga אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
@957 נתיב משתמשים ב Samsung Knox?
לא אבל נראה לי שעסקן משתמשים בזה
-
למיטב ידיעתי כל המוגנים היום משתמשים ב KNOX.
לכן זה הסיבה שיש רק סמסונג. -
@magicode לנתיב גם יש LG
(לדעתי LG שיתפו איתם פעולה בארץ בשביל למכור כמה מכשירים) -
@3-פינות
מה שנראה מאתר שלהם הם הפסיקו עם LG
https://www.nativcell.co.il/store/ -
הדרן לא משתמשים בknox. הם פיתחו תוכנה דומה.
נתיב הפסיקו עם lg ועברו רק לסמסונג. -
התחילו לעבוד על זה???
-
השלב הראשון שצריך בשביל שאנשים יוכלו להשתמש נורמלי באנדרואיד בנטפרי זה לפתוח עוד אפליקציות בחנות כמו שעושים בווינדוס 10, כמו שפתוח הורדה של TeamViewer quick support אז שיתנו גם את האפליקציות שיש לנתיב או לפחות מה שיש באתר של ר @zvizvi .
ההורדה מאתר אחר לא כל כך נוחה וכל פעם צריך לעדכן ידני. -
גם אני בעד שנטפרי יבססו את פתיחת האפלקציות בחנות "גוגל פלי" על בסיס בדיקות קודמות של מוסמכים אחרים מהימנים שבדקו והגיעו לסינון תוצאות, אם כי הרשות ביד נטפרי לתקן מכאן ולהבא ולהשמיט כל מה שמתברר כאינו תואם את כללי נטפרי, אבל להתחיל מבדיקה שלהם לכל הפחות כהתחלה אינו דבר שלילי.
אך בהחלט הדבר דורש פיתוח וכח אדם ותכנות והוצאות כספיות, ולא תמיד אפשר למצוא בקלות תורם שיוכל לתחזק הוצאות בסדר גודל כזה, ולבקש מכל הלקוחות שישלמו כמו שעולה בחברות אחרות לחודש זה לא המטרה כמובן.
אם כי עכשיו אני ממתין להתקדמות המתכנתים כאן בקשר לאפליקציית וואפרי, וצריך לשאול את @חזק אם הוא התחיל בזה ואיפה הוא אוחז, אחרי הכל זה ערב פסח עכשיו. -
@magicode אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
אבל ככל שעובר הזמן. קשה יותר להשיג רוט למכשירים.
זה לא פיתרון לטווח ארוך.בנתיים נראה שלמכשירי סמסונג יש רוט, והרבה מתכנתים בעולם יושבים וכל פעם מו"ל רוט, למשל כבר עשינו לאנדרויד 7. וכאן טוענים שיש רוט גם לאנדרויד 8.1
כמובן כ"ז שלא בונים מערכת חזקה כמו בהדרן ונתיב הרי בסופו של דבר ניתן לעקוף ולכן כל הסיפור הזה הוא דיעבד של דיעבד כי עדיף שיסתובב עם מכשיר כזה ולא עם פרוץ לגמרי...אגב @בר-בי-רב תייצור איתי קשר במייל בחתימה
-
התוכנית היא כמובן להגיע למערכת חזקה כמו הוואפרי של המחשב, ולא פחות מהדרן ונתיב על האנדרואיד, אמנם הכרח הטבע בעולם שדבר כזה לא קורה בפתע פתאום בבת אחת ועל רגל אחת, גם שהמתכנת מומחה ביותר, אבל בעז"ה אפשר לקרות עם קצת מסי"נ וירא"ש שזה יצליח, וכמו שכל נטפרי של המחשבים היה אתמול דמיון ופתאום קם ונהיה, כך יהיה גם באנדרואיד.
-
@בר-בי-רב אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
התוכנית היא כמובן להגיע למערכת חזקה כמו הוואפרי של המחשב, ולא פחות מהדרן ונתיב על האנדרואיד, אמנם הכרח הטבע בעולם שדבר כזה לא קורה בפתע פתאום בבת אחת ועל רגל אחת, גם שהמתכנת מומחה ביותר, אבל בעז"ה אפשר לקרות עם קצת מסי"נ וירא"ש שזה יצליח, וכמו שכל נטפרי של המחשבים היה אתמול דמיון ופתאום קם ונהיה, כך יהיה גם באנדרואיד.
תייצור קשר במייל