אשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!
-
עדיף לפתוח את חנות גוגל פליי
כל ההורדות חסומות
שיהיה אפשרות להוריד את כל האפליקציותלפחות שיעלה אפשרות לבקש פתיחת אפליקציה
-
יש אפשרות לבקש קובץ לפי כתובת האפליקציה.
אין אפשרות כרגע לפתוח הורדה ישירה שם. אני אישית הבנתי כי הדבר אמור להיות בהמשך, לפי דברי המרא דאתרא לאחר שתהיה חסימה מתאימה לאנדרואיד, וכמו כן אני @יהושע-ב. מוסיף שקודם כל צריך את הפיתוח לחנות כרום, כי לכאורה הא בהא תליא. -
האם יש איזה שהוא אינדיקציה כמה זמן זה יקח עד שזה יהיה האם שבועות או חודשים?
-
@RNC נטפרי עובדים עכשיו כנראה לפי הרשימה זאת
הצבעה לקידום פיתוח הצעות בנטפרי ולפי רצון הציבור והצבעותיו -
@מעמד אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
@RNC נטפרי עובדים עכשיו כנראה לפי הרשימה זאת
הצבעה לקידום פיתוח הצעות בנטפרי ולפי רצון הציבור והצבעותיוכתוב שם שזה בפיתוח ואני מעונין לדעת בערך כמה זמן זה יקח אולי לאלו שמפתחים יש מוג מה בזה
-
רציתי להציע בקשר לבעית האיפוס, שהתוכנה לא תיתן לעשות איפוס בלי כרטיס אשראי. אבל - התוכנה תיתן קוד זמני שיהיה תקף לכמה דקות, שאם הוא משתמש בקוד הזה תוך כמה דקות להתקנת הווייפרי מחדש לאחר האיפוס הוא לא יחויב באשראי, אבל אם לא יתקין תוך כמה דקות הגביה תתבצע אוטומטית.
-
@יהושע-ב. רעיון חזק אבל צריך לבדוק אם אפשר לעשות איפוס לא דרך הריקוברי, כי שם אי אפשר לשלוט בזה.
מה שכן אפשר לעשות זה לבטל לגמרי את האפשרות של איפוס. -
התוכנה לא תתן לעשות איפוס ריקוברי.
-
@יהושע-ב. לכאורה זה לא אפשרי ללא החלפת הריקוברי למשהו אחר ואז חזרנו לבעיה שכל מכשיר זה משהו מיוחד
-
בהזדמנות זו רציתי להציע אפשרות של הכנת האפליקציה במהירות לפני שיטילו עלינו עיקול.
-
הלוואי שתהיה תוכנה כזו!
אני מסתובב סביב העניין הזה ומחפש פתרון כבר חודשיים!
להדרן יש תוכנה כזו לטאבלטים אבל הם דורשים עלות התקנה חד פעמית של 750 ש"ח!!!
ניסיתי להתקין נטספארק כדי שיחסום אותי מרשתות אחרות אבל אז נחסמה לי הגישה לאינטרנט והוסבר לי (ע"י נציג של נטפרי) שנטפרי אינה מאפשרת למכשיר עם נטספארק לקבל אינטרנט ממנה מכיון שהם אינם סומכים על רמת הסינון שלהם.
הבעיה התחילה בכך שטכנאי מחשבים אמר לי שהוא יכול בקלות לחסום לי את הטאבלט (אנדרואיד) מגישה לרשתות אחרות ועל סמך זה רכשתי טאבלט ואז התברר לי שהעניין מסובך עד בלתי אפשרי.
אם יש למישהו כאן פתרון ראוי אודה לו מאד אם יוכל להציע לי אותו, פשוט חבל לי על הכסף שהשקעתי בזה וחבל לי להשקיע עוד סכום גדול לפתור את הבעיה. -
@י-מהעימוד עם מדובר ב טאבלט של סמסונג יתכן שעסקו יתן לך פיתרון
-
המחיר הוא 249.9 ש"ח, על הצריבה מלבד התשלום החדשי, ואנו מעריכים את הנכונות שלהם לעזור, וזה בטח לא עלה להם זול בכלל לפתח כזו תוכנה, אולי מאות אלפי שקלים אולי יותר. ומותר להם לקחת תשלום מלא ככל המקובל.
אבל אנו ממתינים לפתרון של יקירינו נטפרי שיהיה יותר זול. זה יוכל לעזור לאנשים שקשה להם עם המחיר ורוצים סינון. -
@י-מהעימוד מתאים לך לנתק את הרשת אלחוטית, ולהשתמש בסים של נטפרי?
הבעיה שתשאר היא רק שתהיה לך אפשרות לרכוש סים טרף ולהכניס.זה מה שאני עשיתי, כי אם החשש הוא ללכת לקנות סים טריפה, אני יכול גם לקנות מכשיר טרף בכמה גרושים.
-
@חיבור אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
לא הצלחתי לעקוב אחר כל הנכתב באשכול אבל אשמח לדעת האם התוכנה לאנדרואיד המתוכננת תהיה מוגנת בפני הסרת התוכנה ע"י פירמוט המכשיר?
במחשב זה עוד פחות מפריע כי בדר"כ יש תוכנות ודברים שלאדם הרגיל יהיה קשה לפרמט בשביל זה. אבל בסמארטפון זה יותר קל.
אז מה מתוכנן?
@administratorsברגע שמכניסים את החסימה לsystem האיפוס לא מוריד את החסימה.
ודוקא איפוס הוא לא כל כך נחמד כי אז מאבדים את כל האפליקציות וההגדרות (data).
הבעיה הקשה לפיצוח היא שאם צורבים רום חדש זה כן מאפס את הסיסטם, ולא נוגע בדאטה. כך שמי שירצה להסיר את החסימה יוכל לעשות את זה די בקלות, ולהשאר עם כל שאר הנתונים כמו מקודם.
ואם יש לו ריקוברי מקוסטם, אז הוא יוכל לשחק הלוך חזר עם גירסא כשרה וטריפה.
כמאמר הפתגם 'א טאג א מלאך א טאג א גאלח'...בקיצור ממתינים להברקה של צוות נטפרי.
-
@אחד-תם יש דרכים לגבות דאטה ברוב האפליקציות, ובשונה ממחשב האפליקציות רובן חינמיות ומה שרכשת תוכל תמיד להתקין שוב ודי בקלות, מה עוד שסתם מכשירי אנדרואיד מומלץ לאפס ולרענן מידי תקופה, ולכן אם רוצים הגנה טובה צריך לדאוג שלא תרד באיפוס.
דווקא צריבת רום חדש זה משהו קצת פחות מצוי וקצת פחות מטריד, בפרט אם משתמשים בסים נטפרי והרשת במשרד/ בבית היא של נטפרי, כאן זה כבר די דומה למחשב.
אבל כמובן נחכה ונראה מה יצא... -
אין ספק שצריך משהו שלא מתאפס עם האיפוס.
הבעיה שזה גם לא מספיק, גם בלי הענין של צריבת רום, כי לכאו' עם קצת ידע יהיה ניתן למחוק את זה על ידי root.
-
@י-מהעימוד אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
הלוואי שתהיה תוכנה כזו!
אני מסתובב סביב העניין הזה ומחפש פתרון כבר חודשיים!
להדרן יש תוכנה כזו לטאבלטים אבל הם דורשים עלות התקנה חד פעמית של 750 ש"ח!!!
ניסיתי להתקין נטספארק כדי שיחסום אותי מרשתות אחרות אבל אז נחסמה לי הגישה לאינטרנט והוסבר לי (ע"י נציג של נטפרי) שנטפרי אינה מאפשרת למכשיר עם נטספארק לקבל אינטרנט ממנה מכיון שהם אינם סומכים על רמת הסינון שלהם.
הבעיה התחילה בכך שטכנאי מחשבים אמר לי שהוא יכול בקלות לחסום לי את הטאבלט (אנדרואיד) מגישה לרשתות אחרות ועל סמך זה רכשתי טאבלט ואז התברר לי שהעניין מסובך עד בלתי אפשרי.
אם יש למישהו כאן פתרון ראוי אודה לו מאד אם יוכל להציע לי אותו, פשוט חבל לי על הכסף שהשקעתי בזה וחבל לי להשקיע עוד סכום גדול לפתור את הבעיה.פנית ל @שואף או @מנתק ? שטוענים (אבל לא בדקתי מקרוב) שיש להם פתרון כל שהו
-
עכשיו שראיתי שהתחילו בבדיקה של התוכנה הזו רציתי להציע בלשון של בקשה שיהיה כלול בתוכנה הזו תעודת האבטחה של נטפרי [בפרט אם התוכנה תעבוד על הרשאות רוט], כי כפי שניתן לראות בפורום כאן וכפי שידוע לכל העוסקים בנושא, הרבבה זיעה ניגרה ממצחם של משתמשים שניסו להתקין תעודת אבטחה לחלק מגירסאות אנדרואיד ולא כולם הצליחו עד היום.
ולכן גם אם במחשבים זה לא כ"כ חשוב ברמה ששוה פיתוח מיוחד בשביל זה אבל באנדרואיד יתכן מאוד שזה מצדיק את זה. -
@יהושע-ב. אני חושב שזה מובן מאליו