אשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!
-
@makomrar השאיפה היא לא לכבול למכשיר מסויים, ובודאי שלא להזדקק למכור מכשירים.
-
@נטפריס למה לא? אפשר למכור ע"י חברה חיצונית
-
@נטפריס אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
@makomrar השאיפה היא לא לכבול למכשיר מסויים, ובודאי שלא להזדקק למכור מכשירים.
וגם שתהיה אפשרות התקנה עצמית על ידי המשתמש ככל מה שיהיה שיייך.
-
@957 אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
@magicode
בדר"כ לא מדובר על סרטים עם דברים גרועים ממש לפחות בהתחלה,
היום אנשים משתפים כל מה שזז , וכשזה מגיע לוואטסאפ ולסמארטפון, הגבולות עוד יותר מטשטשים,
זה מתחיל בשיתוף של סרט משריפת חמץ אצל האדמו"ר , אח"כ בתיעוד מרגעי הפיגוע, אח"כ בביקור של טראמפ ופמלייתו , אח"כ בסתם אירוע מצחיק של מישהו שנוסע באופנים ומחליק, וכו וכו ואין לדבר סוף מיותר לציין שאביזרי הרקע משתנים בסולם יורד מבלי משים לדברים גרועים יותר ויותר,לא מדובר שמגיע חלילה בכוונה תחילה ע"מ לצפות בסרטים או בסדרת טלוויזיה, אלא במישהו שרק התפתה לראות מעמד שריפת חמץ אצל הרב שלו,
אמנם זה עדיין בעיה של האדם עצמו וחבריו ששולחים לו , אבל צריך להיות ברזל בשביל לעמוד בזה , כי לצערנו זה נהפך לסטנדרט גם במגזר החרדי רח"ל בין מחזיקי המכשירים,הסברת את זה טוב!
-
@נטפריס
אני חושב שהרעיון של @makomrar שהמכשיר יהיה Samsung Galaxy Folder 2 הוא ממש מצויין. כי זה פותר את הבעייה של הניראות שזה סמארטפון.
שהיא בעייה גדולה מאד לטעמי.
(אני אישית סובל מהבעייה של הניראות מאד, והמכשיר הזה לכאורה יכול להיות בשבילי פיתרון מצויין לצורך ספציפי שבו לא נצרך אינטרנט כלל. [כמובן שבמקרה שלי הוא יהיה מעוקר מאינטרנט לגמרי])@makomrar יצא לך לראות בעיניים את Samsung Galaxy Folder 2?
או שראית רק כתבה באינטרנט ע"ז? -
על אף חשיבות הנושא, ורואים כמה הציבור דחופים לחוות דעתם, זו באמת נקודה מאוד רגישה שצריכה לענ"ד הכרעת נביא. בקיצור, משיח דחוף. ולכן אני כבר חושש להביע דעה בזה.
אבת מתוך הניסיון המצטבר על שלחני הייתי מוכרח להעיר כאן כמה נקודות לענ"ד.@WWW אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
כבר יש לך את התשובה, אי אפשר להבדיל בין טאבלט לסמרטפון.
זה פלא גדול [אולי], אבל זו מציאות בשטח. מכשיר עם אפשרותדיבור אינו דומה כלל למכשיר בלי האפשרות הזו. מציאות שמכשיר שהוא גם טלפון נתפס בשכל כמכשיר זמין שכל הזמן בין האצבעות. מכשיר ללא אפשרות דיבור הוא "עוד מכשיר". וכמו שאף אחד לא מסתובב בבית עם השלט של המזגן, כעין זה בטאבלט. בלי קשר לנושא כאן, עצה טובה. מכירים חבר או שכן או אפי' אתם בעצמכם שנצרך מאוד למכשיר אנדרואיד? אל תלכו מייד למוגנים [ולא שיש לי משהו נגדם באופן ספציפי] תנסו טאבלט. הבדל שמיים וארץ. כבר שמעתי את זה מכמה בעלי עסקים שהרימו גבה והחליטו ללכת על זה ועד היום הם מתפלאים על העוצמה שבפשטות של העצה הזו.
@magicode אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
זה לא בעיה במכשיר זה בעיה בבן אדם.
ברור שאתה צודק. אבל חז"ל לימדו אותנו משהו עוצמתי. "לא עכברא גנב, חורא גנב". יהודי הכי צדיק, הפירצה קוראת לו, לא הוא מניע את עצמו. לא האמנתי למראה עיני איזה עכברים שמנים נפלו במלכודת החור. המכשיר בבית הוא החור. יש עכברים שמבינים לאחר זמן שלהיכנס לחור הזה זה מסוכן, כי המבוטה נמצאת מהצד השני. יש עכברים שעד שהם הבינו את זה המבוטה כבר נפלה עליהם.
וא"א להאשים את העכבר למה הוא לא הבין את זה על הפעם הראשונה. -
@שלום-על-ישראל אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
מכירים חבר או שכן או אפי' אתם בעצמכם שנצרך מאוד למכשיר אנדרואיד? אל תלכו מייד למוגנים [ולא שיש לי משהו נגדם באופן ספציפי] תנסו טאבלט. הבדל שמיים וארץ.
אשתי אומרת שגם לטבלאט יש בעייה של ניראות. בעיקר מול הילדים.
זה באמת ככה?
ז"א, עדיף מחשב קטן, מסך 13/14 מאשר טאבלט.
השאלה שלי כמה זה שונה אחד מהשני? -
@clickone
ברור שיש הבדל,
טאבלט נראה כמו מכשיר מתקדם וחדשני ולעומת זאת מחשב נראה כמו כלי עבודה, (כך מצטייר יותר בעיני הילדים)
ואגב יש גם מחשבים 11. -
@clickone אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
אני חושב שהרעיון של @makomrar שהמכשיר יהיה Samsung Galaxy Folder 2 הוא ממש מצויין. כי זה פותר את הבעייה של הניראות שזה סמארטפון.
יש אופציה יותר טובה שתקנה מכשיר רגיל ותדביק אותו לקופסת נעלים
באמת בשביל סמארטפון מסונן לא צריך שיהיה לו חלק מיותר לגמרי של כפתורים
עדיף ליצר בסין דגם בהתאמה אישית -
@clickone פחות התכוונתי לענין הניראות, אפי' שלדעתי אם זה לא משהו שצמוד לאוזן אנשים מסביב מבינים. בעיקר כוונתי היתה לנגישות, שטאבלט יותר נתפס בעיני המשתמש עצמו ככלי לצורך מאשר כלי לשוטף.
יש גם מחשבים שמהפכים את המסך והרי הם טאבלט... אני מכיר יאנשים שכדי לצאת את חובתם הציבורית יצרו לעצמם איזו מדבקה על הצד החיצוני. -
הרבה מהשיקולים כאן נבעו מהצורך שלא יבוא כל אחד ויקנה את המכשיר, ולכן צריך שלא יקרוץ לכולם,
אבל יש צד אחר, של מי שיש לו כבר את המכשיר, ואותו צריך לשמור, שלא יקרוץ לפרוץ, ולכן צריך שיהיה מסופק ממה שיש לו.איך אומרים הכל עניין של גישה......
-
ואגב יש גם מחשבים 11.
היה לי 11 אינץ.
אשתי חוששת לעיניים שלי עם השעות שאני על המחשב.... (בגלל שזה קטן לדעתה) -
@beri.zip אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
עדיף ליצר בסין דגם בהתאמה אישיתלא...... אני צריך את זה כטלפון בכיס.....
לא עוזר קופסת נעליים (מקווה שהתכוונת בצינויות ולא ברצינות)דגם מותאם אישית זה רעיון מצויין. תעשה אותו משולש או אליפסה.... מזמן הצעתי את זה.
רק שכשראיתי שהציעו כאן את הצדפה, לדעתי זה לא שונה הרבה מסמארפון בצורת משולש או אליפסה. -
לא עוזר קופסת נעליים (מקווה שהתכוונת בצינויות ולא ברצינות)דגם מותאם אישית זה רעיון מצויין. תעשה אותו משולש או אליפסה.... מזמן הצעתי את זה.
רק שכשראיתי שהציעו כאן את הצדפה, לדעתי זה לא שונה הרבה מסמארפון בצורת משולש או אליפסה.הבעיה בצדפה שזה סתם חלק מיותר אם כבר שיהיהמשהו מסגנון בלאק ברי
-
@clickone לא ראיתי את המכשיר
לא יודע אם בכל מוכרים אותו בארץ -
רק שכשראיתי שהציעו כאן את הצדפה, לדעתי זה לא שונה הרבה מסמארפון בצורת משולש או אליפסה.הבעיה בצדפה שזה סתם חלק מיותר אם כבר שיהיהמשהו מסגנון בלאק ברי
גם טוב
אבל הבלאק ברי כבר עוברים לצורה של סמארטפון רגיל
(נראה לי) -
@makomrar אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
גם טוב
אבל הבלאק ברי כבר עוברים לצורה של סמארטפון רגיל
(נראה לי)התכוונתי לצורה לא דווקא למכשיר עצמו
@makomrar אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
לא יודע אם בכל מוכרים אותו בארץ
המכשירים האלו נמכרים בדרך כלל בסין
-
@magicode
בדר"כ לא מדובר על סרטים עם דברים גרועים ממש לפחות בהתחלה,
היום אנשים משתפים כל מה שזז , וכשזה מגיע לוואטסאפ ולסמארטפון, הגבולות עוד יותר מטשטשים,
זה מתחיל בשיתוף של סרט משריפת חמץ אצל האדמו"ר , אח"כ בתיעוד מרגעי הפיגוע, אח"כ בביקור של טראמפ ופמלייתו , אח"כ בסתם אירוע מצחיק של מישהו שנוסע באופנים ומחליק, וכו וכו ואין לדבר סוף מיותר לציין שאביזרי הרקע משתנים בסולם יורד מבלי משים לדברים גרועים יותר ויותר,לא מדובר שמגיע חלילה בכוונה תחילה ע"מ לצפות בסרטים או בסדרת טלוויזיה, אלא במישהו שרק התפתה לראות מעמד שריפת חמץ אצל הרב שלו,
אמנם זה עדיין בעיה של האדם עצמו וחבריו ששולחים לו , אבל צריך להיות ברזל בשביל לעמוד בזה , כי לצערנו זה נהפך לסטנדרט גם במגזר החרדי רח"ל בין מחזיקי המכשירים,דברים כהווייתם!
אבל תרשו לי להוסיף עוד נופך - שהוא לדעתי לא פחות חמור. נושא ה'סרטים/סרטונים/קליפים' וכל כיוצ"ב - מעבר לבעיה של "מה" רואים בסוף, ישנה את הבעיה "כמה" רואים ואין לזה סוף... שריפת זמן!!!!!
גם אם מישהו מסתובב במקומות או אתרים מוגנים / כשרים וכו', ורואה שם קליפים וסרטונים, שלא לדבר על סרטים, ההסתכלות רודפת עוד אחד, ועוד אחד, והאתר או החבר לתכתובת מציע לך לפי תגיות / תחום ענין "אולי יענייך אותך לראות גם וכו'?!" ואתה מגיב מייד, ספק לעצמך ספק למסך שמולך: "בוודאי שמעניין, יש לך עוד?!.." ---- והעסק ממכר ר"ל בלי ששמים לב, עד שנגמר הכוח טוטאל, או שנגמרת חבילת הגלישה..
לענ"ד, כל מי שאין תח"י האופציה של לראות ולקבל את אותם קליפים וכיוצ"ב, רק מביא ברכה על עצמו, ומקבל מייד במתנה מן השמים, את הדבר היקר ביותר שלא יסולא בפז - זמן!
בפתח חג הפסח - כידוע הוא כי עם ישראל עוד בטרם יצאו ממצרים קיבלו את מצות "החודש", שהיא השליטה על הזמן, לולא זה "אילו.. לא היה נגאל" !! יש לי את ההרגשה שאלה שמכורים למדיה .. ואינם מסוגלים לעשות משהו עם זמנם.. אשרינו שעבדי ה' אנחנו:
"עבדי זמן, עבדי עבדים הם - עבד ה' הוא לבד חפשי"! -
@beri.zip לבלקברי יש ייתרון שיש לו מובנה לאירגונים שרוצים שליטה מוחלטת על המכשיר מרשת חיצונית.
זה נועד בשביל אירגונים.אם אני לא טועה הסמארטפונים הראשונים המוגנים היו בלקברי מהסיבה הזו
-
@clickone אני רואה שאתה מאד מקשיב לאשתך...
כל הכבוד!!!