המהירות של האינטרנט חלשה
-
@shraga
הסיבה שיש מגבלה זה בגלל שהקו שמוביל לשרת מגביל.
אם זה נטסטיק אז הקליטה של הנטסטיק האנטנות השידור.
אם זה ראוטר אז התשתית של בזק והראוטר. -
@magicode
אז מה הפתרון?גם אם אפשר בבקשה תוכנה לעדכון הדפדפן של כרום שלא חסום בנטפרי (התוכנה דרך האתר של כרום נכשל אצלי)
-
@מיסטר-מ
עדכון של התוכנה מתבצע אוטומטית לא צריך תוכנה לעדכון ,
יתכן שזה חסום לך בהגדרות אישיות -
@957 אמר בהמהירות של האינטרנט חלשה:
@מיסטר-מ
עדכון של התוכנה מתבצע אוטומטית לא צריך תוכנה לעדכון ,
יתכן שזה חסום לך בהגדרות אישיותתעשה הקלטה על תהליך העדכון, ותראה איזה כתובת אתה צריך לפתוח.
-
@magicode אמר בהמהירות של האינטרנט חלשה:
סתם שתראה.
זה המהירות שהיית יכול להגיע אליה ב 019 אם הראוטר וכל הרכיבים בדרך לא היו מגבילים אותך.אני לא יודע אם זה היה מיועד אלי, אבל אם כן, אני רגיל עד לשבוע שעבר לקבל בבדיקות מהירות של 40MB בהורדה.
-
@ayys613
תגיב את התגובה הזאת על מה שהיה מיועד לטענות שלך.@magicode אמר בהמהירות של האינטרנט חלשה:
בהחלט יתכן . אם הוא מזהה שיש רעשים בקו ה VDSL הוא אוטומטי יורד מהירות.
וגם יכול להיות שהראוטר התחיל להזקין. כמו כל המוצרים החשמליים היום שמיוצרים עם זמן חיים קצר כמה שיותר. -
@ayys613
תגיב את התגובה הזאת על מה שהיה מיועד לטענות שלך.@magicode אמר בהמהירות של האינטרנט חלשה:
בהחלט יתכן . אם הוא מזהה שיש רעשים בקו ה VDSL הוא אוטומטי יורד מהירות.
וגם יכול להיות שהראוטר התחיל להזקין. כמו כל המוצרים החשמליים היום שמיוצרים עם זמן חיים קצר כמה שיותר.לכן פתחתי את התגובה בצורה שבה פתחתי....
לגבי מה שהגבת שכן היה מיועד אלי אין לי מה להגיד, זה סוג של דבר שאין לי אפשרות לומר כלום בגלל חוסר ידע.
הרי גם אם אני יגיד שזה מוזר שללא כל שינוי בשום דבר נוחתת המהירות ב15MB זה עדיין לא סותר בכהוא זה את מה שכתבת. אז כנראה אאלץ להתמודד עם זה, ולפנות לארנק ולהפרד מ300-400 ש"ח לראוטר חדש. -
@ayys613 אמר בהמהירות של האינטרנט חלשה:
לכן פתחתי את התגובה בצורה שבה פתחתי....
לגבי מה שהגבת שכן היה מיועד אלי אין לי מה להגיד, זה סוג של דבר שאין לי אפשרות לומר כלום בגלל חוסר ידע.
הרי גם אם אני יגיד שזה מוזר שללא כל שינוי בשום דבר נוחתת המהירות ב15MB זה עדיין לא סותר בכהוא זה את מה שכתבת. אז כנראה אאלץ להתמודד עם זה, ולפנות לארנק ולהפרד מ300-400 ש"ח לראוטר חדש.אמרתי עוד סיבה שהקו VDSL של בזק נדפק. ואז ממילא הראוטר תקין.
לנו קרה שיום בהיר גמגם הראוטר ואחרי זה הפסיק לעבוד. והתברר שזה היה הבעיה במרכזיה של בזק. הם באו לתקן את זה. -
אמרתי עוד סיבה שהקו VDSL של בזק נדפק. ואז ממילא הראוטר תקין.
לנו קרה שיום בהיר גמגם הראוטר ואחרי זה הפסיק לעבוד. והתברר שזה היה הבעיה במרכזיה של בזק. הם באו לתקן את זה.אז אולי אני אעשה את הבדיקה מולם (אני מבין שאין לי אפשרות לבדוק את הנושא לבד), אין לי מושג איך בודקים רעש בקו VDSL.
זה קשור כנראה לראוטר כי בבדיקה עם חיבור ישיר קבלתי 40MB.
-
@ayys613
מה זה חיבור ישיר? -
@ayys613
מה זה חיבור ישיר?עם כבל (RJ 45) ישירות לראוטר ולא דרך הWIFI
-
עם כבל (RJ 45) ישירות לראוטר ולא דרך הWIFI
אז ברור שזה קשור לראוטר / מחשב / משבש קליטה בדרך.
-
תמיד בדיקת מהירות דרך WIFI זה לא בדיקה נכונה.
אולי השכן שלך קנה ראוטר חדש לאחרונה. ולכן הם מפריעים אחד לשני. -
תמיד בדיקת מהירות דרך WIFI זה לא בדיקה נכונה.
אולי השכן שלך קנה ראוטר חדש לאחרונה. ולכן הם מפריעים אחד לשני.תודה על כל העזרה, אני עדיין עומד על דעתי שלא השתנה כלום חיצוני (אני אולי לא מתקרב לקרסולים שלך בידע טכני תכנות וכו', אבל אני כן יודע מינימום פלוס).
אני כן הולך על האפשרות שהעלת על הזדקנות הראוטר, אני ימתין עוד קצת לראות אם בכל אופן ישתנה משהו, אחרי הכל מהירות 25MB היא טובה מאוד. -
@WWW אמר בהמהירות של האינטרנט חלשה:
עם כבל (RJ 45) ישירות לראוטר ולא דרך הWIFI
אז ברור שזה קשור לראוטר / מחשב / משבש קליטה בדרך.
הוא אשר כתבתי (הודעה קודמת לזה).
-
אמרתי עוד סיבה שהקו VDSL של בזק נדפק. ואז ממילא הראוטר תקין.
לנו קרה שיום בהיר גמגם הראוטר ואחרי זה הפסיק לעבוד. והתברר שזה היה הבעיה במרכזיה של בזק. הם באו לתקן את זה.אני בדיוק כעת מתעסק עם חבר שיש לו כל הזמן בעיות, והתברר שאכן הקו של בזק נדפק, ולאחר בדיקות שבזק ערכו נמצא שכרטיס(=כמה לקוחות) במרכזייה שלהם נדפק!
-
השם עזר שהטכנאי היה אמיתי והודה בזה...