עזרה דחופה! הסינון של נטפרי לא פועל.
-
@957 אמר בעזרה דחופה! הסינון של נטפרי לא פועל.:
@טקסטורה
לפנות לספק שלכם , 019/RL/סים כשר /X2ONEתודה!
-
@טקסטורה
אגב, בכדי להינצל ממקרים כאלו, כדאי ומומלץ מאוד להתקין את תוכנת וויפרי. -
@ליכט היא כותבת שזה היה בטלפון.
-
@clickone אמר בעזרה דחופה! הסינון של נטפרי לא פועל.:
@ליכט היא כותבת שזה היה בטלפון.
ואז?
ככל הנראה בוצע איזה שהוא איפוס ולא נותב דרך נטפרי -
-
תודה לכולם.
(הבעיה היתה בדיוק כפי שכתבתם)
התקנתי אתמול את תוכנת 'וויפרי' כעצתכם, ונחסמה לי הגלישה, והיום סידרתי את הענין מול הספקית שלי אר אל. -
-
זה קורה לכאלו שיש להם קו נייח - אינטרנטי, רוכשים מהספק חבילה הכוללת קו + תשתית + אינטרנט.
אח"כ מתחברים לנטפרי ומשלמים על ספק נוסף ! (כי הקודם נמצא בתוך חבילה שלמה)
ברגע שיש בעיה בקו מתקשרים לחברה הראשונה והם מגדירים בראוטר את הספק שלהם, ואז אין סינון ! אמנם תוכנת החסימה של נטפרי תמנע גלישה במצב לא מסונן אבל הבעיה לא תפתר.
מה גם שיש כאן תשלום כפול, אצלי בקהילה היה לקוח שגילה שהוא משלם כ300 ש"ח בחודש, והוא חשב שחייבים את זה היות והוא משלם כדי לזכות בסינון של נטפרי !
הארכתי כדי לדעת זאת ולהסביר בפרט למתחילים -
@חסידיש אמר בעזרה דחופה! הסינון של נטפרי לא פועל.:
זה קורה לכאלו שיש להם קו נייח - אינטרנטי, רוכשים מהספק חבילה הכוללת קו + תשתית + אינטרנט.
אח"כ מתחברים לנטפרי ומשלמים על ספק נוסף ! (כי הקודם נמצא בתוך חבילה שלמה)
ברגע שיש בעיה בקו מתקשרים לחברה הראשונה והם מגדירים בראוטר את הספק שלהם, ואז אין סינון ! אמנם תוכנת החסימה של נטפרי תמנע גלישה במצב לא מסונן אבל הבעיה לא תפתר.
מה גם שיש כאן תשלום כפול, אצלי בקהילה היה לקוח שגילה שהוא משלם כ300 ש"ח בחודש, והוא חשב שחייבים את זה היות והוא משלם כדי לזכות בסינון של נטפרי !
הארכתי כדי לדעת זאת ולהסביר בפרט למתחיליםאכן אצלי זה כך, אבל זה משתלם לי. אני משלמת לנטוויז'ן 120 ש"ח לחודש עבור קו טלפון נייח ללא הגבלה + תשתית לטלפון ואינטרנט ובתוך החבילה הזו הם נותנים לי גם ספק למרות שלא הזמנתי אצלם אינטרנט.
-
@טקסטורה
ומלבד ה 120 ש"ח את משלמת גם לנטפרי בנפרד על הספק?
אם כן, זה לחלוטין לא משתלם. אני משלם ל 019 על תשתית וספק 72 ש"ח ועוד בערך 30 ש"ח ל 012 על חבילת שיחות ללא הגבלה, וזהו.