חיפוש מדריכים בוידאו
-
אגב, ש מצב שמופיע יותר מ30 תוצאות?
-
-
@WWW אמר בחיפוש מדריכים בוידאו:
@nechami אמר בחיפוש מדריכים בוידאו:
אגב, ש מצב שמופיע יותר מ30 תוצאות?
כפי שנכתב בעבר, עקרונית, לא.
מה פרוש עקרונית, אין על מה לדבר על יותר או שזה ברעיון הבסיסי ושיש אפשרות להגדיל את המס' לנצרכים? (לצרכי עבודה כמובן ולא לצרכי פנאי)
-
או שזה ברעיון הבסיסי ושיש אפשרות להגדיל את המס' לנצרכים? (לצרכי עבודה כמובן ולא לצרכי פנאי)
אולי.
@clickone -
אולי.
@clickone -
@nechami
יש קטגוריות שבהם אין את ההגבלה של 30.
איפה הצורך שלכם ביותר מ30? באיזו קטגוריה?וכמובן העצה הרגילה, לצמצם עם החיפוש את התוצאות.
ההגבלה של ה30 תוצאת היא בהחלטת וועדת הרבנים.
-
אכן, בדקתי וראיתי שכשאני עושה חיפוש בתוכנת פוטושופ הוא מציג לי למעלה מ200 סרטונים.
חיפשתי גם סרטונים לתוכנית מאיה/ VRAY / סקטשאפ / 3DS MAX הוא לא מציג יותר מ30
יכול להיות שהבעיה היא שאין קטגוריה כזו בתפריט של התוכנות? (לא ראיתי קטגוריה של תוכנות תלת מימד שמופיעות בתפריטים שם בכלל)תודה על הכל!!
-
??
-
אולי @GolanArt
-
@nechami אני צריך לבדוק אם יש כזו קטגוריה, ואם היא מוגדרת ללא הגבלה.
אשתדל בערב בל"נ לבדוק -
תודה.
לכאורה המקום שלו צריך להיות בקטגוריה של תוכנות (כתוב בחוץ גם תלת מימד, תכלס התוכנות האלו לא מופיעות שם)
-
אכן, בדקתי וראיתי שכשאני עושה חיפוש בתוכנת פוטושופ הוא מציג לי למעלה מ200 סרטונים.
חיפשתי גם סרטונים לתוכנית מאיה/ VRAY / סקטשאפ / 3DS MAX הוא לא מציג יותר מ30
יכול להיות שהבעיה היא שאין קטגוריה כזו בתפריט של התוכנות? (לא ראיתי קטגוריה של תוכנות תלת מימד שמופיעות בתפריטים שם בכלל)תודה על הכל!!
תוקן.
-
@zvizvi אמר בחיפוש מדריכים בוידאו:
תוקן.
תודה רבה!!!
ניסיתי וראיתי משהו מוזר, כשעשיתי פי חיפוש חופשי את המילה מיה (שאגב נראה לי נכון יותר לרשום מאיה) / MAYA / VRAY הוא הציג לי רק 30 תוצאות. ואם בחרתי דרך התפריט וחיפשתי את המילה מיה וכו הוא כן הציג לי יותר תוצאות.
תודה רבה רבה על הכל.
אין כמו נטפרי!!!
-
ניסיתי וראיתי משהו מוזר, כשעשיתי פי חיפוש חופשי את המילה מיה (שאגב נראה לי נכון יותר לרשום מאיה) / MAYA / VRAY הוא הציג לי רק 30 תוצאות. ואם בחרתי דרך התפריט וחיפשתי את המילה מיה וכו הוא כן הציג לי יותר תוצאות.
אכן זה הכלל. רק בעת חיפוש לפי תגית ישנן יותר מ30 תוצאות ולא בחיפוש רגיל.