פייסבוק -דפים עסקיים
-
@magicode אני ברוך השם גם לא מכיר מבפנים
אבל מי שמוכר לא רק לחרדים ורוצה להגיע לכל מיני קהלים המקום שהם נמצאים זה שם
אני לא יודע להסביר את ההבדלים אבל יש עמוד עסקי שרק עסק יכול לפתוח ושם לפי איך שראיתי לכאורה אין את כל הזבל
אבל יש שתי בעיות
1.שכדי לפתוח עמוד עסקי צריך חשבון פרטי
2. השאלה האם אפשר לפתוח רק את הדף העסקי בלי אפשרות להמשיך משם הלאה -
@a0533057932 אמר בפייסבוק -דפים עסקיים:
@magicode אולי הוא מתכוון לFacebook Messenger שהיום כמעט כל חברה ניתן לבקש שרות לקוחות דרכו וזה מהיר הרבה יותר מלחכות על הקו לנציג שרות
וזה עוד נושא שגם דרך hootsuite.com זה חסום אולי לפחות את זה אפשר לפתוח דרך hootsuite.com
-
בפייסבוק יש אנשים שמעלים את עצמם (שזה עיקר הבעיה-כל אחד מעלה מה שהוא רוצה כולל תמונות וכו')
ויש חברות שפותחות דף (אני לא יודע אם בחברות יש ג"כ בעיות)
בכ"מ אני חושב שכל חברה זה קישור אחר ולכן אפשר לפתוח חברות ספציפיות -
@לחיל-אומר אמר בפייסבוק -דפים עסקיים:
בכ"מ אני חושב שכל חברה זה קישור אחר ולכן אפשר לפתוח חברות ספציפיות
מישהו אמר לי פעם שאם פותחים דף ספיציפי, ניתן אח"כ להמשיך מתוך הדף הנוכחי לדפים אחרים דהיינו לאנשים שהצביעו לדף הפתוח (לא בדקתי).
-
@שלו' בגדול בכל פעם שרוצים לפתוח משהו חדש גם אם האתר שולח, זה קישור חדש (יש מקרים מסוימים שזה על אותו הדף אבל זה נדיר)וזה אוטומטית ייחסם.
-
אני מצטרף לבקשה.
לדעתי נטפרי יכולים לסנן את פייסבוק בצורה הרמטית כמו שעושים לשאר האינטרנט
אני אישית ביקשתי ממישהו טובה לפתוח עמוד פייסבוק לשירות שאני נותן והגיעו לי משם כמה פניות, ורכישות ב"ה.
ברור לי שאם הייתי יכול לטפל בזה בעצמי, ולפרסם בקביעות, להעלות פוסטים ולעורר תנועה, הייתי מגיע לקהל היעד המפולח שלי בצורה הרבה יותר טובה, ומוכר הרבה יותר. -
@אברהם אמר בפייסבוק -דפים עסקיים:
דעתי נטפרי יכולים לסנן את פייסבוק בצורה הרמטית כמו שעושים לשאר האינטרנט
לא חושב שצריך לסנן את כל פייסבוק,
התוכן שם וודאי לא מתאים לציבור חרדי,
מה שכן, אולי אפשר לפתוח קבוצות מסוימות ודפיים מסוימים כן את אפשרות הניהול -
@shraga
ברור
על זה אני מדבר
לא התכוונתי שיכניסו לנו את כל הדפים הפרטיים של האנשים
אלא דבר ראשון: אפשרות לפתוח חשבון, אפשרות לפתוח דף עסקי, אפשרות להעלות פוסטים לדף העסקי ואפשרות לעשות פרסום ממומן.
ואולי בהמשך גם פתיחה של קבוצות סגורות מסוימות לפי נושאים ולפי בקשה פרטנית. -
ברצוני להוסיף להנ"ל, שלא יפתחו את זה באופן גורף לכולם אלא רק למי שמבקש, דהיינו שמי שיש לו צורך בדף עסקי יוכל לנהל את הדף לבד.
-
גם אני מצטרף
למה שלא יפתחו את פייסבוק עם סינון
או לפחות להוסיף אפשרות "שליחה לבדיקה"?כמו שנטפרי הצליחו להשתלט על האינטרנט יצליחו בעז"ה להשתלט על הפייסבוק!
ולדעתי גם על הדפים הפרטיים! ולא רק על העסקיים! -
@shukiha אמר בפייסבוק -דפים עסקיים:
@a0533057932 אמר בפייסבוק -דפים עסקיים:
@magicode אולי הוא מתכוון לFacebook Messenger שהיום כמעט כל חברה ניתן לבקש שרות לקוחות דרכו וזה מהיר הרבה יותר מלחכות על הקו לנציג שרות
וזה עוד נושא שגם דרך hootsuite.com זה חסום אולי לפחות את זה אפשר לפתוח דרך hootsuite.com
עדכון כיום אין צורך לפתוח את המסנגר אם יש לי כבר דף עסקי ומישהוא פונה אלי במסנגר בפייסבוק אני מקבל הודעה למייל ואני יכול לענות לו ישירות מהמייל בלי להיכנס
-
@shukiha אתה מתכוון לאחר שפתחת והגדרת חשבון במחשב אחר?
-
-
ואם אין לי את המישהו אחר כמו שהיה לך כדי לפתוח חשבון?
מה אני יכול לעשות?
אני רוצה לפרסם משהו ו"בפרסום בגוגל" לא כ"כ הסתדרתי!
אז מה עושים? -
נהיה משהו מזה?
מישהו יודע אם נטפרי פותחים או עובדים על זה? -
פוסט זה נמחק! -
@magicode אמר בפייסבוק -דפים עסקיים:
תספר קצת יותר על העסק ועל השימוש בפייסבוק שנבין את הצורך.
אני אישית לא מכיר את פייסבוק בכלל. לא יודע איך משתמשים בו. ולמה הוא יכול לעזור לעסק.
אני רק יודע שזה אחד הדברים הגרועים באינטרנט הפרוץ. למה כמה ואיך לא ממש יודע ב"ה. -
-
פוסט זה נמחק! -
@טרוצער אמר בפייסבוק -דפים עסקיים:
אני גם ב"ה ממש לא מכיר את זה..
אך היה לי עובד בעסק שסיפר לי הרבה על נפלאות הפרסום בפייסבוק והיה מעודכן אונליין במבצעים של עסקים דומים
מלבד זאת עצם זה שכל עסק כותב היום בתחתית המודעה חפשו אותנו בפייסבוק זה כבר אומר הרבה