אמזון איטליה - עזרה דחופה
-
אני צריך לקנות משהו דחוף ספציפי באמזון איטליה amazon.it ובמרכז הפניות השיבו לי שכרגע א"א מפני שהרובוט עדיין אינו מבין איטלקית, לשאלתי האם יש סיכוי שזה יקרה בזמן הקרוב - ענו לי שכנראה שלא.
אוקי. אחרי שגמרתי להתפלאות למה אמזון גרמניה כן, ואמזון ספרד כן, ואמזון צרפת כן, ורק איטליה לא...
עכשיו הגיע הזמן להתייעץ בציבור, אולי מישהו מכיר אתר שמבצע רכישות באמזון למינהם באופן עצמאי בלי שצריך להכניס אותי לשם, או משהו דומה.
או שיש למישהו איזה רעיון אחר שיכול לעזור נשמח מאוד מאוד, כי זה באמת דחוף. -
פתרון למה שאתה מבקש, אני לא מכיר.
אבל העניין של הארצות שאתה לא מבין את ההבדלים, זה לא כ"כ מורכב.
שפות שהם מעודכנות טוב ברובוט סינון מילים, ניתן לפתוח.
מה שלא ניתן לפתוח, זה כי השפות לא מעודכנות טוב ברובוט.
גרמנית, ספרדית, צרפתית, היה מי שלימד את הרובוט.
איטלקית, לא היה מי שילמד אותו. -
@baruch וכאן הבן שואל למה א"א פשוט להכניס את רשימת המילים השליליות מהשפות הנ"ל ל- translate ולתרגם לאיטלקית והנה יש לנו רובוט שמבין גם איטלקית ?
-
@clickone אמר בשפות נוספות לרובוט האטומטי...להעלות את היעילות של נטפרי עשרות מונים:
יש שפות שבהם מילים מסויימות יכולות להיחשב לתקינות ולא תקינות בו זמנית.
ויש כמובן את עניין הנוסח....@clickone אמר בשפות נוספות לרובוט האטומטי...להעלות את היעילות של נטפרי עשרות מונים:
יש שפות שבהם מילה מסויימת שנחשבת שם לתקינה באותה שפה (ויכול להיות שגם בשפה אחרת שנכתבת / מתרוגמת בעברית) היא לא תקינה.
ככה @מישהו אמר לי. -
@elisha צור איתי קשר במייל a0533057932@gmail.com
-
@a0533057932 פניתי אליך במייל - לתשומת לב.
-
בעבר בררתי זאת ואמזון איטליה חסום לא רק בנטפרי אלא גם באתרוג, בעוד שאר האמזונים פתוחים שם, כנראה יש דברים בגו...
-
@elisha אמר באמזון איטליה - עזרה דחופה:
@baruch וכאן הבן שואל למה א"א פשוט להכניס את רשימת המילים השליליות מהשפות הנ"ל ל- translate ולתרגם לאיטלקית והנה יש לנו רובוט שמבין גם איטלקית ?
א. לא מדובר ברשימת מילים שליליות בלבד, מדובר בביטויים מורכבים מאוד היחודיים לכל שפה. הרובוט לא חוסם רק לפי רשימת מילים, אלא גם צירופי מילים הנמצאים בקירבה מסויימת (כפי שהוגדר לפי העניין) אחד לשני (לשלישי ולרביעי, וכן הלאה). כמו"כ יש ביטויים שלא ייחסמו אם יופיע מילה מסויימת בקירבה מסויימת (כפי שהוגדר לפי העניין). לדוגמא: ברור ש"בורא מיני בשמים" לא אמור להיחסם, למרות שיש שם מילה שאמורה להיחסם באופנים מסויימים.
ב. לא ניתן לתרגם מילים גרועות מאוד בגוגל טרנסלייט.
ג. אם השתמשת פעם בגוגל טרנסלייט, אתה יודע כמה הוא אמין בתרגום מדוייק...