למה לא להאשים את נטפרי (!) גם כשיש בעייה שבטוח קשורה לנטפרי לפי כל הסימנים...
-
הנה דוגמא: http://forum.netfree.link/post/51764
כפי שנכתב שם, הדף חסום ללא קשר לנטפרי, אך בהעדר הסבר נכון, המשתמש מוטעה לחשוב שיד נטפרי באמצע.
(אמנם אם היה פונה במערכת הפניות מסתמא היה מקבל את המענה הנכון, אך אם אפשר לחסוך א"ז ולתת לו מיד את ההרגשה הנכונה, הרי"ז בוודאי עדיף). -
@WWW אמר בלמה לא להאשים את נטפרי (!) גם כשיש בעייה שבטוח קשורה לנטפרי לפי כל הסימנים...:
חבל ש @dLive כבר לא פה...
לא חבל! אני מכיר אותו ונראה לי שדברי @magicode באשכול פרידה מהמשתמש היקר DLive
זכו להתגשם -
הציטוט לפניכם
אחח עצוב. עוד אחד עבר לעולם שכולו טוב. לעולם של האנשים שחיים באמת. והותיר אותנו לאנחות.
גם אנחנו רוצים להנות מהחיים. להיות אנשים חופשיים ומשוחררים.
@dLive תודה על כל ההשקעה והמסירות לנטפרי. לך תדע אולי זה צבר לך מספיק זכויות כדי לצאת מהכלא. ובטח יהיה לך גן עדן גדול בעולם שאתה הולך אליו.תתפלל עלינו שמה. שגם אנחנו נזכה להגיע להיות חופשיים להיות FREE. בלי NET.
תודה.
-
@משרדי אמר בלמה לא להאשים את נטפרי (!) גם כשיש בעייה שבטוח קשורה לנטפרי לפי כל הסימנים...:
@WWW אמר בלמה לא להאשים את נטפרי (!) גם כשיש בעייה שבטוח קשורה לנטפרי לפי כל הסימנים...:
זכו להתגשםלא התכוונתי שחבל לו.
התכוונתי שחבל לנו. -
@WWW לנו זה יותר מחבל
-
@משרדי אמר בלמה לא להאשים את נטפרי (!) גם כשיש בעייה שבטוח קשורה לנטפרי לפי כל הסימנים...:
זכו להתגשםאז לפי מה שאתה אומר, אפשר לבקש מ @magicode ברכה כי הברכות שלו מתקיימות !!!