נסטיק וויפי מומלץ ללקוחות 019
-
-
@חיבור אפשר גם ללא וויפי
-
@גולש-בנטפרי אמר בנסטיק וויפי מומלץ ללקוחות 019:
@חיבור אפשר גם ללא וויפי
אתה שואל? אומר? לא הבנתי...
-
@חיבור אמר בנסטיק וויפי מומלץ ללקוחות 019:
@חיבור אפשר גם ללא וויפי
אתה שואל? אומר? לא הבנתי...
אולי @מולי = @גולש-בנטפרי
-
אני מעונין ג"כ בקישור אבל לא של נטסטיק אלא ראוטר קטן מבוסס סים.
-
@מושט כלומר מכשיר שמשדר WIFI? יש לך נטסטיקים שעושים את זה (בד"כ עד 10 מכשירים בו זמנית) כמו HUAWEI E8372h-608, אחרי הגדרה ראשונית אתה יכול לחבר אותו לשקע עם מטען USB ולשכוח ממנו. יש גם מכשירים עם סוללה כדוגמת HUAWEI E5573Cs-609. נתתי את מכשירים אלו כדוגמה כי הם מהבודדים שתומכים באופן מלא ברשתות דור 4 של כל החברות בישראל.
-
@חיבור מבקש
-
@גולש-בנטפרי אז תוסיף סימן שאלה וכך יבינו שאתה מבקש או שואל ולא מודיע
-
@חיבור מבקש
למעשה @אלי-TZA כבר ענה לך. אז אני פטור...
-
@חיבור תודה לכולם אבל ביקשתי נטסטיק ללא אנטנה של וויפי אלא עם חיבור usb בלבד
-
@גולש-בנטפרי
אם אתה חושש מקליטת ווייפי מרשתות פרוצות אז זה לא העניין. הנטסטיק רק משדר ווייפי מהסים, אבל לא קולט מבחוץ.
אם בכל זאת אתה רוצה סטיק שהוא בלי ווייפי יש את הzte mf831 שהוא מעולה. -
@גולש-בנטפרי בהמשך ל @חיבור אם העניין הוא קרינה אאל"ט אפשר לכבות את הוויפי ב HUAWEI E8372h-608.
@shraga ? -
-
@שלום-על-ישראל זה מתאים להכל חוץ מתדר 850 בדור 4 שהוא פעיל רק בחברת פלאפון. אבל גם בפלאפון יש את שאר התדרים כך שזה לא כ"כ משמעותי. תוכל לראות כאן את פירוט התדרים.
-
@חיבור תודה רבה! לראשונה (על השאלה הזו), תשובה מליאה ומועילה...
-
@חיבור אמר בנסטיק וויפי מומלץ ללקוחות 019:
אבל גם בפלאפון יש את שאר התדרים כך שזה לא כ"כ משמעותי.
"שאר התדרים" זה 1800MHz בלבד ואני ישמח לשמוע שאתה יודע שזה לא משמעותי לוותר על 850.
אחרי הכל זה חצי מהתדרים שלהם!
בדיונים הקודמים כאן בפורום יצא שזה לחלוטין לא מדיד ועלתה טענה שדווקא בתוך הבית התדרים הנמוכים יותר משמעותיים.אגב, X2ONE משתמשת ברשת של פלאפון.
-
( @שלום-על-ישראל שים לב)
@אלי-TZA אתה צודק. בטעות סברתי שהתדרים היחידים הם 1800 ו850 ומסברא אמרתי שאם בכל החברות משתמשים רק ב1800 וזה בסדר אז מסתבר שגם בפלאפון. אבל אחרי ההודעה שלך בדקתי שוב ואכן רובם משתמשים גם ב2100 ופלאפון לא אז יתכן שזה כן משמעותי. תודה על ההערה. -
לאחר בדיקה שעשיתי בביתי (בעקבות בעיות קליטה) עם מודם סלולרי אחר
הבנתי שהמודם שלי zte823d תקול.
אשמח לקבל המלצה למודם סלולרי שמתאים ל019 באנטנה של פרטנר בקנייה באיביי.
תודה. -
@יעקב.ק
אחד המומלצים ביותר בפורום הוא HUAWEI E8372h-608. -
@אלי-TZA זה מה שקניתי Unlocked Huawei E8372h-608 WiFi Hotspot USB Modem 150Mbps LTE 4G 3G Stick Router