סים נטפרי בפלאפון מוגן
-
ישנם הרבה שחייבים לצורך עבודתם פלאפון עם אינטרנט והודעות. לצורך זה כידוע ישנם בשוק פלאפונים מוגנים של חברות שונות. אבל הבעיה היא שההגנה היא רק בפלאפון ולא על הסים כך שיוצא שהלקוח משתמש בפלאפון עם אינטרנט פרוץ לחלוטין כשההגנה היא במכשיר. כל בר דעת מבין שכל אחד יכול להוציא את הסים ולחבר למחשב וכו'. וזה לדעתי בהחלט בעיה גדולה שאין לה כיום פיתרון. אם ניתן היה לאפשר סים של נטפרי אפילו רק עם הודעות היה בזה תועלת מאוד גדולה מכיון שהיה ניתן להשתמש בפלאפון מוגן יחד עם הסים של נטפרי.
שאלתי היא האם ניתן למצוא פיתרון שיהיה מקובל לכתחילה גם על דעת ועדת הרבנים (כמו אישור מקורי מהמעסיק על הצורך או רעיון אחר אם יש למישהו) אני יודע שבעבר העלו את הנושא הזה כבר ואמרו שועדת הרבנים לא מאפשרת וברור שנטפרי פועלת רק ע"פ הכרעתם של ועדת הרבנים שזה המילה האחרונה. אבל מכיון שלדעתי יש בזה תועלת עצומה אני מעלה את זה שוב בתקווה שימצא פיתרון שגם ועדת הרבנים תאשר. -
אתה בטוח שחייבים סים פרוץ? תנסה לברר אצל החברות. אני חושב שיש להם פתרונות לזה.
-
@magicode אני אישית בררתי אצל נתיב והדרן. בנתיב ישנה אפשרות של סים data עם סינון על הסים בלי הודעות ושיחות וישנה אפשרות של פלאפון מוגן אבל בלי סינון על הסים וכך גם בהדרן אין סינון על הסים.
-
@386
חושבני שלהדרן יש אפשרות לחסום את המכשיר שלא יוכל לקלוט רק סים שלהם, ובמקביל לחסום את הסים שלא יספק גלישה רק במכשיר שלהם.
(בעבר אני בטוח שהיה להם אפשרות כזאת, היום אני לא יודע). -
@magicode יש על מה לדבר? או שאין שום סיכוי שנטפרי יאשרו לכה"פ s.m.s בסים?
-
@386 אמר בסים נטפרי בפלאפון מוגן:
@magicode יש על מה לדבר? או שאין שום סיכוי שנטפרי יאשרו לכה"פ s.m.s בסים?
יש sms בסים של 019
-
@zvi רק לקבלה ולא לשליחה
-
@מעמד אמר בסים נטפרי בפלאפון מוגן:
@zvi רק לקבלה ולא לשליחה
אני שלחתי כבר כמה פעמים.
אולי זה מוגבל למספר קטן של הודעות... -
@zvi ב019 ???
אז מה זה ??
@957 אמר בקבלת SMS ושיחות בנטסטיק LTE 4G:@גד
אם זה סים של נטפרי -019 לא ניתן להשתמש בו כלל לא לשיחות ולא לסמס, -
@zvi ב019 ???
אז מה זה ??
@957 אמר בקבלת SMS ושיחות בנטסטיק LTE 4G:@גד
אם זה סים של נטפרי -019 לא ניתן להשתמש בו כלל לא לשיחות ולא לסמס,אני לא חושב שהשאלה אמורה לפנות אלי...
תשאל את מי שאמר שא"א. -
@957 ??
@zvi אמר בסים נטפרי בפלאפון מוגן:
@zvi רק לקבלה ולא לשליחה
אני שלחתי כבר כמה פעמים.
אולי זה מוגבל למספר קטן של הודעות...@957 ??
@957 אמר בקבלת SMS ושיחות בנטסטיק LTE 4G:
@גד
אם זה סים של נטפרי -019 לא ניתן להשתמש בו כלל לא לשיחות ולא לסמס, -
פוסט זה נמחק!