לא תעמוד על דם רעך.
-
@magicode האם יש אפשרות לחסום תיקיה שלימה של גוגל דרייב? דהיינו לא קובץ אחד, אלא תיקיה שלימה שבתוכה הרבה תיקיות של חומר
-
@נפתולי
כרגע אין אפשרות -
@baruch
מי אני שאבוא אחר המלך....
אך לפי מה שבדקתי בפועל, אכן אין אפשרות לחסום את הקישורים של כל הקבצים שבתוך התיקיה, אך יש אפשרות לחסום את הקישור של התיקיה עצמה.
(כלומר, מי שיש לו את הקישורים של הקבצים עצמם, עדיין יוכל להגיע אליהם גם אחרי שהתיקיה נחסמה).
ואולי זה היה כוונת המשורר. -
@ליכט אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
יש אפשרות לחסום את הקישור של התיקיה עצמה.
האם אתה יכול לגלות לי את הסוד כיצד?
הרי לא מופיע הטקסט האדום למטה? -
@נפתולי
אני כן ראיתי את הטקסט האדום למטה, אולי זה תלוי באיזה צורה נכנסו לתיקיה.
בכל אופן, תנסה להעתיק את הקישור לתוך חיפוש גוגל, ותראה אם זה נחסם. -
פוסט זה נמחק! -
@magicode אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
בגלל שיש כאלו שמזכים את הרבים בלינקים של קבצים שיתופים לדברים אסורים מדאוריתא!!!. אני מדבר על סרטים גויים מלאים בפריצות ממש. שאין שום היתר לצפות בהם ולא מחומרה. (אני חושש שזה גורמים בעלי אינטרס לחלן את הציבור החרדי).
למרות שעשינו מנגנון שמדווח אוטומטי על לינקים שהתפרסמו וחוסם אותם .
אותם "מזכי הרבים" ממשיכים להפיץ את הזוהמה שלהם בכל מיני שיטות כאלו ואחרים. כדי לחמוק ממנגנון הדיוח.
לכן הדרך הנכונה להתמודד עם זה לעשות אפשרות לכל אחד שמקבל את הלינק לחסום אותו בנטפרי.
לכן הוספנו כפתור אדום בתחתית הדף "לחץ כאן כדי לגרום לקובץ להיחסם בנטפרי" זה מופיע בדף ההודרה של הקובץ הציבורי.
כל פעם שמגיע לכם לינק כזה פשוט תחסמו את הקובץ.
מי שלא יחסום עלול להיות שותף בהפצה של התוכן הגרוע הזה.מי שיש לו עוד רעיונות איך לעצור את זה. אני ישמח לשמוע. או כאן בתגובות או במייל netfree613@gmail.com
דוקא יש לי רעיון!!!
פשוט מאוד!!!
שהכניסה לזה יהיה כמו כניסה לנטפרי עם שם משתמש של נטפרי והסיסמה
ומי שיתפס, ימחק לאלתר!!!
מה אתם אומרים? -
@שלום-עולם אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
@magicode אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
בגלל שיש כאלו שמזכים את הרבים בלינקים של קבצים שיתופים לדברים אסורים מדאוריתא!!!. אני מדבר על סרטים גויים מלאים בפריצות ממש. שאין שום היתר לצפות בהם ולא מחומרה. (אני חושש שזה גורמים בעלי אינטרס לחלן את הציבור החרדי).
למרות שעשינו מנגנון שמדווח אוטומטי על לינקים שהתפרסמו וחוסם אותם .
אותם "מזכי הרבים" ממשיכים להפיץ את הזוהמה שלהם בכל מיני שיטות כאלו ואחרים. כדי לחמוק ממנגנון הדיוח.
לכן הדרך הנכונה להתמודד עם זה לעשות אפשרות לכל אחד שמקבל את הלינק לחסום אותו בנטפרי.
לכן הוספנו כפתור אדום בתחתית הדף "לחץ כאן כדי לגרום לקובץ להיחסם בנטפרי" זה מופיע בדף ההודרה של הקובץ הציבורי.
כל פעם שמגיע לכם לינק כזה פשוט תחסמו את הקובץ.
מי שלא יחסום עלול להיות שותף בהפצה של התוכן הגרוע הזה.מי שיש לו עוד רעיונות איך לעצור את זה. אני ישמח לשמוע. או כאן בתגובות או במייל netfree613@gmail.com
דוקא יש לי רעיון!!!
פשוט מאוד!!!
שהכניסה לזה יהיה כמו כניסה לנטפרי עם שם משתמש של נטפרי והסיסמה
ומי שיתפס, ימחק לאלתר!!!
מה אתם אומרים?ימחק ממה? מדרייב?
-
@administrators ש לי רעיון אני לא יודע האם הוא ישים
הרעיון שכל אחד בנט פרי שמעלה קובץ לדרייב (ואולי בעוד מקומות רלוונטים )וכן בקובץ שנשלח לבדיקה (שזה לכאורה יותר בעיתי )ואושר יתוסף אם אפשרי באופן אוטומטי קוד לשם קובץ שיזוהה אוטומט על ידי נטפרי ויפתח בלי הגבלה לגולשי נטפרי -
@shukiha
קובץ שאושר פתוח לכולם גם היום.
מחפשים כאן רעיונות איך לעלות על קבצים שלא אושרו (ואמורים להיחסם) ועדיין לא נחסמו... -
אוקי אני התכוונתי בעיקר לחלק של קבצים שגולשים בנט פרי מעלים שלא יצטרכו בדיקה
-
@shukiha אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
הרעיון שכל אחד בנט פרי שמעלה קובץ לדרייב (ואולי בעוד מקומות רלוונטים )וכן בקובץ שנשלח לבדיקה (שזה לכאורה יותר בעיתי )ואושר יתוסף אם אפשרי באופן אוטומטי קוד לשם קובץ שיזוהה אוטומט על ידי נטפרי ויפתח בלי הגבלה לגולשי נטפריזה רעיון יפה מאוד, בלי קשר לבעיה.
אבל מה נעשה עם אלה שלא בנטפרי? אם יהיה סגור בלי פניה, זה ממש מקשה את החיים לכל מי שעובד מול לקוח/בוס מרשת אחרת.@שלום-עולם גם אתה לא חשבת על מי שלא בנטפרי, אלא"כ התייחסת נטו לmagicode ולא לדרייב וג'מבומייל ועוד שירותים לגיטימיים.
-
וכי מי ערב לך שכל מי שמשתמש בנטפרי יעלה רק דברים טובים ?
-
ברור שיש גם בנטפרי כל מיני, אבל ברגע שיש מנגנון כזה אז אפשר לחריג אותם.
-
@נטפריס אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
אבל מה נעשה עם אלה שלא בנטפרי? אם יהיה סגור בלי פניה, זה ממש מקשה את החיים לכל מי שעובד מול לקוח/בוס מרשת אחרת.
לא רק אלה שלא בנטפרי.
שים לב, שגם את כל החנויות של עמדות המחשבים יצטרכו להחריג.... -
אולי אני טועה אבל אני מאמין שמי שעיקר הבעיה זה לא אנשים שמשתמשים בנטפרי למעט החנויות שאולי אותם צריך להחריג
-
אבל מה נעשה עם אלה שלא בנטפרי? אם יהיה סגור בלי פניה, זה ממש מקשה את החיים לכל מי שעובד מול לקוח/בוס מרשת אחרת.
לא רק אלה שלא בנטפרי.
שים לב, שגם את כל החנויות של עמדות המחשבים יצטרכו להחריג...נכון, לא נורא.
אבל הרעיון לא פותר את הבעיה (המקורית של האשכול) כך שמיותר לדון בו כעת. -
זה רעיון יפה מאוד, בלי קשר לבעיה.
אבל מה נעשה עם אלה שלא בנטפרי? אם יהיה סגור בלי פניה, זה ממש מקשה את החיים לכל מי שעובד מול לקוח/בוס מרשת אחרת.לא מבין, קובץ שנחסם אז גם מי שלא בנטפרי לא יכול לגשת לקובץ הזה ??
-
לא רק אלה שלא בנטפרי.
שים לב, שגם את כל החנויות של עמדות המחשבים יצטרכו להחריג...נכון, לא נורא.
אבל הרעיון לא פותר את הבעיה (המקורית של האשכול) כך שמיותר לדון בו כעת.או שחסר לי נתונים או שלא הובנתי
אז אני יפרט יותר מה התכוונתי
למיטב הבנתי הנידון פה מצד אחד שיש ששולחים קבצים לא ראוים בלשון המעטה ומצד שני אם חוסמים יותר מידי זה תוקע את המשתמשים הרגילים (שזה גם המטרה לכאורה של המזיקים)
לכן הפתרון שהצעתי שמי שמנטפרי שמעלה קבצים שלא אמורים להיות בעיתיים כי הם לא אמור להיות להם קבצים בעיתים למעט החנויות ששם זה ארחי פרחי שחלקם גם במטרה להכשיל ולהזיק
והשאר יהיה פתוח לפי בדיקה -
הרעיון שכל אחד בנט פרי שמעלה קובץ לדרייב (ואולי בעוד מקומות רלוונטים )וכן בקובץ שנשלח לבדיקה (שזה לכאורה יותר בעיתי )ואושר יתוסף אם אפשרי באופן אוטומטי קוד לשם קובץ שיזוהה אוטומט על ידי נטפרי ויפתח בלי הגבלה לגולשי נטפריזה רעיון יפה מאוד, בלי קשר לבעיה.
אבל מה נעשה עם אלה שלא בנטפרי? אם יהיה סגור בלי פניה, זה ממש מקשה את החיים לכל מי שעובד מול לקוח/בוס מרשת אחרת.@שלום-עולם גם אתה לא חשבת על מי שלא בנטפרי, אלא"כ התייחסת נטו לmagicode ולא לדרייב וג'מבומייל ועוד שירותים לגיטימיים.
אכן אני חשבתי שעל magicode מדובר ועפ"ז כתבתי
אז מה כן הביעה גמבו ודרייב וכדו'?
אז אולי טין ברירה וחייבים ללכת צעד קדימה,
ויוכלו להירשם ומי שיהיה רשום יוכל לשתף,למשל חברה רשמית תרשם פעם אחת אם יש להם עובדים בנטפרי והיא גם תתחייב רק לדברים של עבודה
כנראה שכמו שמנהלים שרוצים חרדים מבינים שצריך סינון
כך יבינו שבשבשיל לשתף קבצים צריך 'רק' להרשם
פחות נוח אך כשלא מותירים שום ברירה...שוב חסר נתונים בשביל לנתח את הבעיה
אם זה חד פעמי או קבוע?
מקום עבודה קבוע ומסודר אפשר להרשם
חד פעמי,בקיצור חסר נתונים ופרטים על הבעיה,
אם תפרט יותר יתכן שנוכל לנתח יותר טוב
אבל בכללי הוא לצמצם את הבעיה כמה שיותר
-
למשל מגיקוד יש פתרון
-
מקומות קבועים כנ"ל
-
אפשר כמו הכפתור דווח לרשום אם מי ששם את זה הוא משתמש נטפרי או לא, או מוכר לנטפרי או לא
ואולי אין ברירה רק לעשות רשימה לבנה של 'משתמשים' של הדרייב או משהו בכיוון הזה
-