לא תעמוד על דם רעך.
-
לדעתי הרעיון של @מובהק מופרך מעיקרו,
אולי גם מנגנון סינון האתרים של נטפרי יעבוד בצורה זו???
התשובה היא, שוודאי שלא,
אי אפשר לסמוך על המשתמשים
אני חושב שהמצב הקיים הוא מצוין -
מצטרף לדבריו של @shraga
אי אפשר לבנות סינון על בסיס משתמשים,
אפשר להעזר בהם בשביל לחסום תוכן שלילי, -
@shraga המצב הקיים קצת מסובך כיון שהמטרה של נטפרי זה כמה שיותר להנגיש את הדברים הנצרכים ולזרוק את הלכלוך
ובדיוק כמו שנטפרי לא החליטו מיד לחסום את נקיפדיה וחיפשו פתרונות וכדו'
אז גם כאן צריך להתפשר על איזה פתרון
ויש כאן מחלוקת ראשונים ואחרונים ויש לסמוך על דברי @magicode שהוא רב ומובהק וכל שכן בדבר שבאינטרנט -
@shraga הפתרון כעת לא מצויין, שים לב לשורה האחרונה בהודעה הפותחת של האשכול.
ונראה לי שלא ירדת לסוף דעתו של הרעיון שפסלת על הסף. -
לאחר ליבון הדברים עם @נטפריס , אכן הרעיון מצוין, ונראה שלא הבנתי אותו בתחילה, חשבתי שהרעיון הוא לקולא (ואולי לכך @מובהק אכן התכוון)
אז אפרט לטובת אלו שגם הם לא השכילו להבין...
הרעיון הוא שגם קבצים שלא שותפו באופן ציבורי ייחסמו אוטומטית וייפתחו רק לאחר הצהרה של משתמש שהקובץ נקי (תוך ניטור אמינות ההצהרות כפי שהסביר בפירוט @מובהק ),
קבצים ששותפו באופן ציבורי יישאר את המנגנון הקיים שבמידה והקובץ פורסם באופן ציבורי זה ייפתח רק לאחר בדיקה במערכת הפניות -
@shraga ומה אם אלו שמאחסנים תמונות של נשים, וצריכים לשתף את זה עם כמה אנשים ?
-
@סופר אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
@shraga ומה אם אלו שמאחסנים תמונות של נשים, וצריכים לשתף את זה עם כמה אנשים ?
מה הבעיה? אין באישור אמירה שזה תוכן שמתאים לשלוח לכל אחד, אלא שידוע לי על התוכן ועל שולחו שזה לא משהו להכשיל. זה באמת גם אומר שהמאשר לוקח אחריות לאיפה הלינק יתגלגל.
המציאות היא שלא מסתובבים בגוגל שיתופים שלחתונה משפחתית בד"כ. -
אולי עוד רעיון, צוות נטפרי יפתחו חשבון מייל רגיל, אח"כ צריכים למצוא מישהו שכבר "זכה" לקבל מהם קישור לדברים לא טובים, ולשלוח להם שיצרפו גם את המייל הנזכר, ובעזרת קצת תכנות ופיתוח להגדיר בנט פרי שהמיילים שיכנסו לחשבון הזה יסרקו וכל קישור שמגיע יחסם לאלתר לכולם....
ואולי לפתוח כמה חשבונות כאלו שמתחילים עם אותיות שונות על הצד שיש להם איזשהו סדר כמו שהמיילים נשלחים לפי ABC כלומר A קודם לכל. או אולי מייל שמתחיל עם מספר - מקבל ראשון. -
@מנתק אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
אולי עוד רעיון, צוות נטפרי יפתחו חשבון מייל רגיל, אח"כ צריכים למצוא מישהו שכבר "זכה" לקבל מהם קישור לדברים לא טובים, ולשלוח להם שיצרפו גם את המייל הנזכר, ובעזרת קצת תכנות ופיתוח להגדיר בנט פרי שהמיילים שיכנסו לחשבון הזה יסרקו וכל קישור שמגיע יחסם לאלתר לכולם....
ואולי לפתוח כמה חשבונות כאלו שמתחילים עם אותיות שונות על הצד שיש להם איזשהו סדר כמו שהמיילים נשלחים לפי ABC כלומר A קודם לכל. או אולי מייל שמתחיל עם מספר - מקבל ראשון.ולמה נראה לך שהם יסכימו לצרף את המייל של נטפרי לרשימת התפוצה?
האם נראה לך שמייל כזה יכול להיות חסוי? -
אם יש מישהו שמוכן לשתף בעולה ברעיון הזה אני ישמח.
-
אפשר לעשות הפניה למיילים האלו למייל אחר.
-
יש לי רעיון אני יעשה כתובת מייל
share-file@report.netfree.link
כל לינק שישלחו לשם אוטומטי יפורסם.
ככה כל אחד יעשה העברה אוטומטית למייל הזה. -
@magicode אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
יש לי רעיון אני יעשה כתובת מייל
share-file@report.netfree.link
כל לינק שישלחו לשם אוטומטי יפורסם.
ככה כל אחד יעשה העברה אוטומטית למייל הזה.@magicode תרחיב בבקשה
-
@magicode למה שיוסיפו את הכתובת הזאת לרשימות תפוצה?
share-file@report.netfree.link זה ברור שזה נטפרי. -
@גדול-קטן אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
ואולי לפתוח כמה חשבונות כאלו שמתחילים עם אותיות שונות על הצד שיש להם איזשהו סדר כמו שהמיילים נשלחים לפי ABC כלומר A קודם לכל. או אולי מייל שמתחיל עם מספר - מקבל ראשון.ולמה נראה לך שהם יסכימו לצרף את המייל של נטפרי לרשימת התפוצה?
האם נראה לך שמייל כזה יכול להיות חסוי?@גדול-קטן אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
האם נראה לך שמייל כזה יכול להיות חסוי?הכונה שנט פרי יפתחו חשבון גימייל רגיל. למה שלא יצרפו למשל את 98778fp@gmail.com
הרי הם רוצים לזכות כמה שיותר... -
@משרדי
עושים הפניה מגמייל. אפשר לעשות הפניה לפי כתובת מקור. -
לא הבנתם
תרשמו בעצמכם לרשימות התפוצה האלו
ותגדירו מסנן מהמייל שלכם שכל מייל כזה יעבור למייל שהוא העלה של הדיווח -
בקיצור אם יש פה מישהו שקיבל מהם מייל, שידווח ל @magicode ואז אפשר לבצע את הרעיון שהזכרתי (אם זה אפשרי שהמכונה תסרוק כל מייל שמגיע מהם ותמצא ותחסום את קישוריהם)
-
@957 מה עשינו עד שזה יחסם אני חשוף לחומר,
כר אני מסיר את עצמי מרשימת התפוצה ומבקש לצרף אותי בכתובת מייל אחרת שזה בעצם המייל של נטפרי. -
@משרדי
אתה יכול להגדיר שזה גם ילך לזבל.
ועד שתחפש שמה זה כבר כנראה יגיע גם לנטפרי ויחסם.