לא תעמוד על דם רעך.
-
@משרדי
עושים הפניה מגמייל. אפשר לעשות הפניה לפי כתובת מקור. -
לא הבנתם
תרשמו בעצמכם לרשימות התפוצה האלו
ותגדירו מסנן מהמייל שלכם שכל מייל כזה יעבור למייל שהוא העלה של הדיווח -
בקיצור אם יש פה מישהו שקיבל מהם מייל, שידווח ל @magicode ואז אפשר לבצע את הרעיון שהזכרתי (אם זה אפשרי שהמכונה תסרוק כל מייל שמגיע מהם ותמצא ותחסום את קישוריהם)
-
@957 מה עשינו עד שזה יחסם אני חשוף לחומר,
כר אני מסיר את עצמי מרשימת התפוצה ומבקש לצרף אותי בכתובת מייל אחרת שזה בעצם המייל של נטפרי. -
@משרדי
אתה יכול להגדיר שזה גם ילך לזבל.
ועד שתחפש שמה זה כבר כנראה יגיע גם לנטפרי ויחסם. -
@ליכט אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
@נפתולי
אני כן ראיתי את הטקסט האדום למטה, אולי זה תלוי באיזה צורה נכנסו לתיקיה.
בכל אופן, תנסה להעתיק את הקישור לתוך חיפוש גוגל, ותראה אם זה נחסם.עכשיו ניסיתי לחסום תיקיה ראשית של הרבה קבצים, ע"י שהעתקתי לתוך חיפוש גוגל וזה עבד מצויין. תודה רבה.
ומי שרוצה לעשות זאת אצלו, שישים לב שכשהוא מעתיק את הלינק לתיבת החיפוש קופצות 2 שורות, וצריך לציין את השורה השניה של החיפוש ולא שזה רק יפתח את הלינק הספציפי.
אשריכם נטפרי שאתם מצילים דורות -
@magicode אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
בגלל שיש כאלו שמזכים את הרבים בלינקים של קבצים שיתופים לדברים אסורים מדאוריתא!!!. אני מדבר על סרטים גויים מלאים בפריצות ממש. שאין שום היתר לצפות בהם ולא מחומרה. (אני חושש שזה גורמים בעלי אינטרס לחלן את הציבור החרדי).
למרות שעשינו מנגנון שמדווח אוטומטי על לינקים שהתפרסמו וחוסם אותם .
אותם "מזכי הרבים" ממשיכים להפיץ את הזוהמה שלהם בכל מיני שיטות כאלו ואחרים. כדי לחמוק ממנגנון הדיוח.
לכן הדרך הנכונה להתמודד עם זה לעשות אפשרות לכל אחד שמקבל את הלינק לחסום אותו בנטפרי.
לכן הוספנו כפתור אדום בתחתית הדף "לחץ כאן כדי לגרום לקובץ להיחסם בנטפרי" זה מופיע בדף ההודרה של הקובץ הציבורי.
כל פעם שמגיע לכם לינק כזה פשוט תחסמו את הקובץ.
מי שלא יחסום עלול להיות שותף בהפצה של התוכן הגרוע הזה.מי שיש לו עוד רעיונות איך לעצור את זה. אני ישמח לשמוע. או כאן בתגובות או במייל netfree613@gmail.com
היה לי קשה לקרוא את כל השירשורים.
מבין לגמרי.
אבל יש כאן פתח לצרה צרורה.
לכן אני חושב שזה צריך להיות "פתרון זמני"הצרה בשבילי:
כשאני מפרסם קובץ של דעות (לאפוקי מנושאים כללים שאינם שנויים במחלוקת, בסגנון של טיפים לחיסכון ומספרי טלפון וכו')
אז דעות כמו תמיד. אין מצב שכולם אומרים אמן.
ותמיד יש אנשים רעים בכל מקום - ואין סיבה שאין גם בין מניי נטפרי כאלה.
מסכימים בוודאי. זה דרך העולם.הצרה הגדולה
שהחברל'ך הללו יתחילו לחסום קבצים "כי לדעתם זה צריך להיות חסום"קל להבין נכון?
יש כאן פוטנציאל לצרות ולתגובות אין סוף.
ובוודאי כשחושבים על הזמן קדימה. ראייה לעתיד.אם הייתי יכול הייתי עוזר.
אנא קחו לצומת לבכם
תודה על העזרה וההשקעה התמידית -
@coby אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
בגלל שיש כאלו שמזכים את הרבים בלינקים של קבצים שיתופים לדברים אסורים מדאוריתא!!!. אני מדבר על סרטים גויים מלאים בפריצות ממש. שאין שום היתר לצפות בהם ולא מחומרה. (אני חושש שזה גורמים בעלי אינטרס לחלן את הציבור החרדי).
למרות שעשינו מנגנון שמדווח אוטומטי על לינקים שהתפרסמו וחוסם אותם .
אותם "מזכי הרבים" ממשיכים להפיץ את הזוהמה שלהם בכל מיני שיטות כאלו ואחרים. כדי לחמוק ממנגנון הדיוח.
לכן הדרך הנכונה להתמודד עם זה לעשות אפשרות לכל אחד שמקבל את הלינק לחסום אותו בנטפרי.
לכן הוספנו כפתור אדום בתחתית הדף "לחץ כאן כדי לגרום לקובץ להיחסם בנטפרי" זה מופיע בדף ההודרה של הקובץ הציבורי.
כל פעם שמגיע לכם לינק כזה פשוט תחסמו את הקובץ.
מי שלא יחסום עלול להיות שותף בהפצה של התוכן הגרוע הזה.מי שיש לו עוד רעיונות איך לעצור את זה. אני ישמח לשמוע. או כאן בתגובות או במייל netfree613@gmail.com
היה לי קשה לקרוא את כל השירשורים.
מבין לגמרי.
אבל יש כאן פתח לצרה צרורה.
לכן אני חושב שזה צריך להיות "פתרון זמני"הצרה בשבילי:
כשאני מפרסם קובץ של דעות (לאפוקי מנושאים כללים שאינם שנויים במחלוקת, בסגנון של טיפים לחיסכון ומספרי טלפון וכו')
אז דעות כמו תמיד. אין מצב שכולם אומרים אמן.
ותמיד יש אנשים רעים בכל מקום - ואין סיבה שאין גם בין מניי נטפרי כאלה.
מסכימים בוודאי. זה דרך העולם.הצרה הגדולה
שהחברל'ך הללו יתחילו לחסום קבצים "כי לדעתם זה צריך להיות חסום"קל להבין נכון?
יש כאן פוטנציאל לצרות ולתגובות אין סוף.
ובוודאי כשחושבים על הזמן קדימה. ראייה לעתיד.אם הייתי יכול הייתי עוזר.
אנא קחו לצומת לבכם
תודה על העזרה וההשקעה התמידיתאם זה בעיה, בכל מקרה הפתרון קל ביותר - להוסיף סיבת חסימה מראות לא כו' / דעות כו'
-
@coby
בעיקרון זה לא כל כך מדאיג אותנו שלאנשים יהיה חסום להם כל מיני הגיגים למינהם.
האינטרנט נועד לצרכי עבודה. וזה בעדיפות ראשונה.
אבל בכל זאת אפשר להגן על זה אם מישהו פונה לנטפרי ומבצעים בדיקה אפשר לפתוח את זה בצורה חסינה שאי אפשר לחסום את זה אוטומטי דרך הדיווח. -
הכתובת הזאת share-file@report.netfree.link פעילה. אפשר להעביר אליה אוטומטית מיילים כאלו.
-
רק אני לא כ"כ חשוב שאני לא מקבל שום מייל כזה?!
מדבריכם זה נשמע שאתם מקבלים כל יום וכל היום כאלו דברים -
@aiib אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
מדבריכם זה נשמע שאתם מקבלים כל יום וכל היום כאלו דבריםגם אני אשמח לשמוע על היתרון של הכתובת הפעילה על פני מערכת הפניות וכדו'
-
מדבריכם זה נשמע שאתם מקבלים כל יום וכל היום כאלו דבריםהפוך בדיוק, אתה חשוב, חשוב מאוד, ואפילו מאוד מאוד חשוב, כי אם אתה לא מקבל מיילים כאלה אז כנראה יש לך חברים טובים...
אבל לא רק אתה כ"כ חשוב, יש עוד הרבה יהודים חשובים שכאלה.
ויש גם אנשים חשובים עוד יותר שאפילו לא מבינים על מה הנושא.
(ויש גם אנשים שבכלל לא קוראים את מה נכתב כאן כי הם עוד יותר חשובים). -
@coby לא הבנתי
-
@coby לא הבנתי
זה נראה ש @coby טעה הוא לחץ על 'ציטוט' במקום על 'תגובה'.
-
@aiib תנוח דעתך
גם אני לא מקבל כאלו מיילים -
פוסט זה נמחק! -
@magicode שלחתי לך מייל (netfree613@gmail.com) חשוב שיכול להציל עשרות אנשים בנושא הזה....
-
מי שיש לו עוד רעיונות איך לעצור את זה. אני ישמח לשמוע. או כאן בתגובות או במייל netfree613@gmail.com
אולי ניתן להכניס שמות של סרטים לרובוט כך שאם הוא יזהה בדף אחד כמה וכמה שמות הוא יחסום אותו.
אם נרצה למקד את הרובוט על מנת שלא יפול בזיהוי חיובי שגוי, ניתן לעשות זאת על סמך הנחה שע"פ רוב המפיצים של הסרטים לא מעלים אותם בעצמם אלא רק מפיצים לינקים של העלאות.
במקרה שכזה ניתן למצוא אתרים ברשת כמו 'xxxxxxxxxxx' שבהם יש הרבה לינקים, ולקחת מהם את שם הקובץ המדויק, שם המעלה, גודלו ותאריך השינוי. -
@magicode ה' יחזק את מעשיכם ואת פעולותיכם הברוכות תודה רבה