לא תעמוד על דם רעך.
-
אפשר לעשות הפניה למיילים האלו למייל אחר.
-
יש לי רעיון אני יעשה כתובת מייל
share-file@report.netfree.link
כל לינק שישלחו לשם אוטומטי יפורסם.
ככה כל אחד יעשה העברה אוטומטית למייל הזה. -
@magicode אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
יש לי רעיון אני יעשה כתובת מייל
share-file@report.netfree.link
כל לינק שישלחו לשם אוטומטי יפורסם.
ככה כל אחד יעשה העברה אוטומטית למייל הזה.@magicode תרחיב בבקשה
-
@magicode למה שיוסיפו את הכתובת הזאת לרשימות תפוצה?
share-file@report.netfree.link זה ברור שזה נטפרי. -
@גדול-קטן אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
@מנתק אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
אולי עוד רעיון, צוות נטפרי יפתחו חשבון מייל רגיל, אח"כ צריכים למצוא מישהו שכבר "זכה" לקבל מהם קישור לדברים לא טובים, ולשלוח להם שיצרפו גם את המייל הנזכר, ובעזרת קצת תכנות ופיתוח להגדיר בנט פרי שהמיילים שיכנסו לחשבון הזה יסרקו וכל קישור שמגיע יחסם לאלתר לכולם....
ואולי לפתוח כמה חשבונות כאלו שמתחילים עם אותיות שונות על הצד שיש להם איזשהו סדר כמו שהמיילים נשלחים לפי ABC כלומר A קודם לכל. או אולי מייל שמתחיל עם מספר - מקבל ראשון.ולמה נראה לך שהם יסכימו לצרף את המייל של נטפרי לרשימת התפוצה?
האם נראה לך שמייל כזה יכול להיות חסוי?@גדול-קטן אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
@מנתק אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
אולי עוד רעיון, צוות נטפרי יפתחו חשבון מייל רגיל, אח"כ צריכים למצוא מישהו שכבר "זכה" לקבל מהם קישור לדברים לא טובים, ולשלוח להם שיצרפו גם את המייל הנזכר, ובעזרת קצת תכנות ופיתוח להגדיר בנט פרי שהמיילים שיכנסו לחשבון הזה יסרקו וכל קישור שמגיע יחסם לאלתר לכולם....
ואולי לפתוח כמה חשבונות כאלו שמתחילים עם אותיות שונות על הצד שיש להם איזשהו סדר כמו שהמיילים נשלחים לפי ABC כלומר A קודם לכל. או אולי מייל שמתחיל עם מספר - מקבל ראשון.ולמה נראה לך שהם יסכימו לצרף את המייל של נטפרי לרשימת התפוצה?
האם נראה לך שמייל כזה יכול להיות חסוי?הכונה שנט פרי יפתחו חשבון גימייל רגיל. למה שלא יצרפו למשל את 98778fp@gmail.com
הרי הם רוצים לזכות כמה שיותר... -
@משרדי
עושים הפניה מגמייל. אפשר לעשות הפניה לפי כתובת מקור. -
לא הבנתם
תרשמו בעצמכם לרשימות התפוצה האלו
ותגדירו מסנן מהמייל שלכם שכל מייל כזה יעבור למייל שהוא העלה של הדיווח -
בקיצור אם יש פה מישהו שקיבל מהם מייל, שידווח ל @magicode ואז אפשר לבצע את הרעיון שהזכרתי (אם זה אפשרי שהמכונה תסרוק כל מייל שמגיע מהם ותמצא ותחסום את קישוריהם)
-
@957 מה עשינו עד שזה יחסם אני חשוף לחומר,
כר אני מסיר את עצמי מרשימת התפוצה ומבקש לצרף אותי בכתובת מייל אחרת שזה בעצם המייל של נטפרי. -
@משרדי
אתה יכול להגדיר שזה גם ילך לזבל.
ועד שתחפש שמה זה כבר כנראה יגיע גם לנטפרי ויחסם. -
@ליכט אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
@נפתולי
אני כן ראיתי את הטקסט האדום למטה, אולי זה תלוי באיזה צורה נכנסו לתיקיה.
בכל אופן, תנסה להעתיק את הקישור לתוך חיפוש גוגל, ותראה אם זה נחסם.עכשיו ניסיתי לחסום תיקיה ראשית של הרבה קבצים, ע"י שהעתקתי לתוך חיפוש גוגל וזה עבד מצויין. תודה רבה.
ומי שרוצה לעשות זאת אצלו, שישים לב שכשהוא מעתיק את הלינק לתיבת החיפוש קופצות 2 שורות, וצריך לציין את השורה השניה של החיפוש ולא שזה רק יפתח את הלינק הספציפי.
אשריכם נטפרי שאתם מצילים דורות -
בגלל שיש כאלו שמזכים את הרבים בלינקים של קבצים שיתופים לדברים אסורים מדאוריתא!!!. אני מדבר על סרטים גויים מלאים בפריצות ממש. שאין שום היתר לצפות בהם ולא מחומרה. (אני חושש שזה גורמים בעלי אינטרס לחלן את הציבור החרדי).
למרות שעשינו מנגנון שמדווח אוטומטי על לינקים שהתפרסמו וחוסם אותם .
אותם "מזכי הרבים" ממשיכים להפיץ את הזוהמה שלהם בכל מיני שיטות כאלו ואחרים. כדי לחמוק ממנגנון הדיוח.
לכן הדרך הנכונה להתמודד עם זה לעשות אפשרות לכל אחד שמקבל את הלינק לחסום אותו בנטפרי.
לכן הוספנו כפתור אדום בתחתית הדף "לחץ כאן כדי לגרום לקובץ להיחסם בנטפרי" זה מופיע בדף ההודרה של הקובץ הציבורי.
כל פעם שמגיע לכם לינק כזה פשוט תחסמו את הקובץ.
מי שלא יחסום עלול להיות שותף בהפצה של התוכן הגרוע הזה.מי שיש לו עוד רעיונות איך לעצור את זה. אני ישמח לשמוע. או כאן בתגובות או במייל netfree613@gmail.com
היה לי קשה לקרוא את כל השירשורים.
מבין לגמרי.
אבל יש כאן פתח לצרה צרורה.
לכן אני חושב שזה צריך להיות "פתרון זמני"הצרה בשבילי:
כשאני מפרסם קובץ של דעות (לאפוקי מנושאים כללים שאינם שנויים במחלוקת, בסגנון של טיפים לחיסכון ומספרי טלפון וכו')
אז דעות כמו תמיד. אין מצב שכולם אומרים אמן.
ותמיד יש אנשים רעים בכל מקום - ואין סיבה שאין גם בין מניי נטפרי כאלה.
מסכימים בוודאי. זה דרך העולם.הצרה הגדולה
שהחברל'ך הללו יתחילו לחסום קבצים "כי לדעתם זה צריך להיות חסום"קל להבין נכון?
יש כאן פוטנציאל לצרות ולתגובות אין סוף.
ובוודאי כשחושבים על הזמן קדימה. ראייה לעתיד.אם הייתי יכול הייתי עוזר.
אנא קחו לצומת לבכם
תודה על העזרה וההשקעה התמידית -
@coby אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
בגלל שיש כאלו שמזכים את הרבים בלינקים של קבצים שיתופים לדברים אסורים מדאוריתא!!!. אני מדבר על סרטים גויים מלאים בפריצות ממש. שאין שום היתר לצפות בהם ולא מחומרה. (אני חושש שזה גורמים בעלי אינטרס לחלן את הציבור החרדי).
למרות שעשינו מנגנון שמדווח אוטומטי על לינקים שהתפרסמו וחוסם אותם .
אותם "מזכי הרבים" ממשיכים להפיץ את הזוהמה שלהם בכל מיני שיטות כאלו ואחרים. כדי לחמוק ממנגנון הדיוח.
לכן הדרך הנכונה להתמודד עם זה לעשות אפשרות לכל אחד שמקבל את הלינק לחסום אותו בנטפרי.
לכן הוספנו כפתור אדום בתחתית הדף "לחץ כאן כדי לגרום לקובץ להיחסם בנטפרי" זה מופיע בדף ההודרה של הקובץ הציבורי.
כל פעם שמגיע לכם לינק כזה פשוט תחסמו את הקובץ.
מי שלא יחסום עלול להיות שותף בהפצה של התוכן הגרוע הזה.מי שיש לו עוד רעיונות איך לעצור את זה. אני ישמח לשמוע. או כאן בתגובות או במייל netfree613@gmail.com
היה לי קשה לקרוא את כל השירשורים.
מבין לגמרי.
אבל יש כאן פתח לצרה צרורה.
לכן אני חושב שזה צריך להיות "פתרון זמני"הצרה בשבילי:
כשאני מפרסם קובץ של דעות (לאפוקי מנושאים כללים שאינם שנויים במחלוקת, בסגנון של טיפים לחיסכון ומספרי טלפון וכו')
אז דעות כמו תמיד. אין מצב שכולם אומרים אמן.
ותמיד יש אנשים רעים בכל מקום - ואין סיבה שאין גם בין מניי נטפרי כאלה.
מסכימים בוודאי. זה דרך העולם.הצרה הגדולה
שהחברל'ך הללו יתחילו לחסום קבצים "כי לדעתם זה צריך להיות חסום"קל להבין נכון?
יש כאן פוטנציאל לצרות ולתגובות אין סוף.
ובוודאי כשחושבים על הזמן קדימה. ראייה לעתיד.אם הייתי יכול הייתי עוזר.
אנא קחו לצומת לבכם
תודה על העזרה וההשקעה התמידיתאם זה בעיה, בכל מקרה הפתרון קל ביותר - להוסיף סיבת חסימה מראות לא כו' / דעות כו'
-
@coby
בעיקרון זה לא כל כך מדאיג אותנו שלאנשים יהיה חסום להם כל מיני הגיגים למינהם.
האינטרנט נועד לצרכי עבודה. וזה בעדיפות ראשונה.
אבל בכל זאת אפשר להגן על זה אם מישהו פונה לנטפרי ומבצעים בדיקה אפשר לפתוח את זה בצורה חסינה שאי אפשר לחסום את זה אוטומטי דרך הדיווח. -
הכתובת הזאת share-file@report.netfree.link פעילה. אפשר להעביר אליה אוטומטית מיילים כאלו.
-
רק אני לא כ"כ חשוב שאני לא מקבל שום מייל כזה?!
מדבריכם זה נשמע שאתם מקבלים כל יום וכל היום כאלו דברים -
@aiib אמר בלא תעמוד על דם רעך.:
מדבריכם זה נשמע שאתם מקבלים כל יום וכל היום כאלו דבריםגם אני אשמח לשמוע על היתרון של הכתובת הפעילה על פני מערכת הפניות וכדו'
-
מדבריכם זה נשמע שאתם מקבלים כל יום וכל היום כאלו דבריםהפוך בדיוק, אתה חשוב, חשוב מאוד, ואפילו מאוד מאוד חשוב, כי אם אתה לא מקבל מיילים כאלה אז כנראה יש לך חברים טובים...
אבל לא רק אתה כ"כ חשוב, יש עוד הרבה יהודים חשובים שכאלה.
ויש גם אנשים חשובים עוד יותר שאפילו לא מבינים על מה הנושא.
(ויש גם אנשים שבכלל לא קוראים את מה נכתב כאן כי הם עוד יותר חשובים). -
@coby לא הבנתי
-
@coby לא הבנתי
זה נראה ש @coby טעה הוא לחץ על 'ציטוט' במקום על 'תגובה'.