מה אפשר לעזור
-
@מעמד עכשיו הוא יקרא את זה פה...
-
@משרדי אתה חושב שבחורים נכנסים לפה ?
למחוק ?? -
@מעמד לא הבנתי מה הבעיה. מדובר באימות טלפוני קלאסי, לא?, נפתח רק למי שמתקשר ממס' שרשום במערכת, מה החשש, שהוא יביא פל' של אבא שלו?
-
@מעלה-ומוריד זה לא בדיוק מזכיר, אלא מערכת אוטומטית שמזהה את המספר
-
המערכת מזהה את המספר שהתקשר, נכון? אז מה הבעיה?
או שמא אתה צריך להזין את המס' שלך, ואז החשש שהוא יזין מס' של אברך אחר? -
@מעמד
למה שלא יזין מס' של אבא שלו, או של אח שלו, או של כל אברך אחר, שראה אותו נכנס יום לפני כן עם המס' שלו ?(אם כבר, שיקשרו א"ז עם התוכנה שמנהלת את החשבונות על המחשבים, ושם יוכל כ"א לראות את היסטוריית הכניסות שלו. זה יגרום לבחור לחשוש שיעלו על התרמית שלו).
-
לא הבנתי.
יש בחורים שבאמת צריכים מייל וכיוצ"ב (למשל לארגון כל מיני דברים).ברגע שחסמתם את הווידאו (בתכנת ווידאוף למשל) ואת אתרי החדשות (הכשרים), הורדתם את הרצון של מי שאין לו צורך קונקרטי, לבוא לחנות כזאת.
אא"כ ווידאוף לא חוסם סרטונים במייל, שאז זו באמת בעיה.
-
@מעמד אהה.. צריך להתקשר ממספר שרשום במערכת. הבנתי.
-
@ליכט אמר במה אפשר לעזור:
למה שלא יזין מס' של אבא שלו, או של אח שלו, או של כל אברך אחר, שראה אותו נכנס יום לפני כן עם המס' שלו ?
כי הוא צריך ללכת לשם עם הטלפון של האבא או האח
בדרך כלל, אלה צריכים את הטלפון שלהם לידם ולבחור יש את הטלפון שלו האישי
ואני אסביר בייתר פירוט
זה לא שיש איזה מסך ששם מקישים מספר ונכנסים, אלא צריך להתקשר מהטלפון שרשום במערכת. -
@מעמד אמר במה אפשר לעזור:
@משרדי אתה חושב שבחורים נכנסים לפה ?
למחוק ??בוודאי..... וראיתי כמה פה.........
-
@בעזרת-השם-יתברך בעיקרון מחקתי
אבל אני לא חושב שבחור מהקהילה שלי נכנס לכאן בכלל
ונראה לי שהפתרון הנ"ל נמצא רק אצלנו ולא במקומות הגדולים כך שאולי יש פחות חשש
נו שויין ... -
@מענטש-אמיתי לא חוסמת סירטונים בדפדפן.
אין בעל חנות שרוצה בחורים בחנות שלו. כל בעל חנות מעדיף אופי רציני שהחנות תעניק ללקוחות. אני מכיר כמה בעלי חנויות שפשוט מפקחים על ענין הבחורים כמעט כל היום גם בלי קשר לסרטים וכו'. -
@שלום-על-ישראל אמר במה אפשר לעזור:
@מענטש-אמיתי לא חוסמת סירטונים בדפדפן.
אין בעל חנות שרוצה בחורים בחנות שלו. כל בעל חנות מעדיף אופי רציני שהחנות תעניק ללקוחות. אני מכיר כמה בעלי חנויות שפשוט מפקחים על ענין הבחורים כמעט כל היום גם בלי קשר לסרטים וכו'.הלוואי אצל כולם
-
@שלום-על-ישראל אמר במה אפשר לעזור:
כל בעל חנות מעדיף אופי רציני שהחנות תעניק ללקוחות. אני מכיר כמה בעלי חנויות שפשוט מפקחים על ענין הבחורים כמעט כל היום גם בלי קשר לסרטים וכו'.
מסכנים האנשים האלו.....
הם בעצמם צריכים לפקח כמעט כל היום....אולי כדאי שתספר להם, שיש היום מי שמעניקים שירות כזה במחיר מצחיק.
ובד"כ הם גם מצליחים יותר. -
@ליכט
תוכל לשלוח לי באישי?
בעיר מגורי, יש כמה שישמחו לשמוע על אפשרות כזו. -
@ליכט מי ?
חותם ? -
@מעמד כן....