מדוע אתרים שאין בהם שום בעיה נחסמים?
-
כפי שנעניתם במערכת הפניות,
בהוראת הרבנים אתרי משחקים חסומים בנטפרי -
היא מדברת על משחקים למיקוד מבט
מקוה שימצאו פיתרון -
@shraga אולי יש דרך ע"י גוי של נטפרי להוריד לה משחק כזה ?!
-
@678 לא יעזור לפנות דרך הפורום. אם אתם אכן מוכרחים להשתמש באותם אתרים (ואני מבין שמדובר במשחק אונליין, דהיינו תוך כדי חיבור לאינטרנט, ולא משהו שאפשר להוריד למחשב), תעברו לסינון איכותי אחר.
-
:
@678 לא יעזור לפנות דרך הפורום. אם אתם אכן מוכרחים להשתמש באותם אתרים (ואני מבין שמדובר במשחק אונליין, דהיינו תוך כדי חיבור לאינטרנט, ולא משהו שאפשר להוריד למחשב), תעברו לסינון איכותי אחר.
או שתביאו פתק מרופא שזה לא משחק אלא תרגול רפואי... -
@האברך אמר במדוע אתרים שאין בהם שום בעיה נחסמים?:
תיקון טעות:
אם אתם אכן מוכרחים להשתמש באותם אתרים (ואני מבין שמדובר במשחק אונליין, דהיינו תוך כדי חיבור לאינטרנט, ולא משהו שאפשר להוריד למחשב), תסבירו זאת במערכת פניות, ואם לא עזר ... תעברו לסינון איכותי אחר. -
@Chocolate אמר במדוע אתרים שאין בהם שום בעיה נחסמים?:
@האברך אמר במדוע אתרים שאין בהם שום בעיה נחסמים?:
תיקון טעות:
אם אתם אכן מוכרחים להשתמש באותם אתרים (ואני מבין שמדובר במשחק אונליין, דהיינו תוך כדי חיבור לאינטרנט, ולא משהו שאפשר להוריד למחשב), תסבירו זאת במערכת פניות, ואם לא עזר ... תעברו לסינון איכותי אחר.@shraga אמר במדוע אתרים שאין בהם שום בעיה נחסמים?:
כפי שנעניתם במערכת הפניות,
בהוראת הרבנים אתרי משחקים חסומים בנטפרי -
תודה רבה לכל העונים!!
עזר לי מאוד!!
זהו הם אכן משחקים שאי אפשר להוריד למחשב,אלא רק בדפדפן,
רק אני לא כ"כ מבינה למה זה חסום,אבל זה כבר עניין אחר,,
אני פשוט צריכה את זה בשביל הבת שלי,זהו משחקים בלי שום בעיה,לא כל מטרה,זה לא משהו על רמה וכו',,,
תודה מראש!bolded text -
@678 שלחי לי מייל, ייתכן שאוכל לעזור (אם אני מבינה מה את צריכה, יש לי קרוב משפחה שמטפל בבעיות מיקוד ולמידה, אם מעניין אותך) dror0533140395@gmail.com
-
@678 אמר במדוע אתרים שאין בהם שום בעיה נחסמים?:
תודה רבה לכל העונים!!
עזר לי מאוד!!
זהו הם אכן משחקים שאי אפשר להוריד למחשב,אלא רק בדפדפן,
רק אני לא כ"כ מבינה למה זה חסום,אבל זה כבר עניין אחר,,
אני פשוט צריכה את זה בשביל הבת שלי,זהו משחקים בלי שום בעיה,לא כל מטרה,זה לא משהו על רמה וכו',,,
תודה מראש!bolded textהאם הסברת במרכז הפניות שזה בשביל צורך אימון וכו'?
-
@Chocolate יכול להיות שנטפרי חוסמים בהוראת הרבנים את כל אתרי המשחקים ללא יוצא מן הכלל ולא משנה למה השימוש, רק בגלל שזה אתר למשחקים
תשובה זו אינה מייצגת את נטפרי ואיני תומך בנטפרי
-
@מעמד אמר במדוע אתרים שאין בהם שום בעיה נחסמים?:
@Chocolate יכול להיות שנטפרי חוסמים בהוראת הרבנים את כל אתרי המשחקים ללא יוצא מן הכלל ולא משנה למה השימוש, רק בגלל שזה אתר למשחקים
תשובה זו אינה מייצגת את נטפרי ואיני תומך בנטפרי
תמיד יש מקרים חריגים, ועד שלא תסביר במרכז הפניות הסיבה בודאי שלא יפתחו
-
בס"ד
הסברתי שזה לצורך הילדה שלי בלבד!!
לכל השואלים
אשמח לשמוע ממישהו שכבר התנסה בכזה דבר,או יודע,מתמצא,
בתודה מראש!! -
@דרור
שלחתי לך מייל pinkpmail@gmail.com
ולא ענית לי!
אשמח מאוד! -
@678
כולם ענו פה אחד תפנו למערכת הפניות ותסבירו על הצורך שלכם,
אתרים לא נפתחים דרך הפורום -
בסד
את זה הנתי כבר בפעם הראשונה,
וכבר קודם 0ניתי אבל זה לא עזר,כמו שכבתי למעלה,,,
רציתי לשאול אם מישהו יודע פרטים,או שהתנסה בזה,או דומה,
בתקווה להבנה! -
@678 ענו בצורה מאוד ברורה שבהוראת הרבנים אתרי משחקים חסומים, ואם יש לכם צורך אמיתי באתר מסוים שחסום בברירת המחדל אפשר לפנות לועדת חריגים
-
אני לא יודע מה המשחקים האלו. אבל אם זה משמש לאימון ראיה לא בטוח שזה נכלל בהגדרה של משחקים. אפשר לקרוא לזה תוכנה לאימון ראיה.
-
בס"ד
הגדרת את זה טוב,
אימון דיבור במיקוד מבט,נגדיר את כך,,,
נשמע יותר טוב?
אולי,?
זה האמת,,,
זה לא משחק ממש,יותר פעילות מהנה,משהו יותר מעניין
סוג של כזה דבר! -
@678 מטרת האתרים האלו זה עבור בעיות מיקוד?
או שזה מועיל גם לבעיות כאלו?