יש אפשרות לWHATSAPP WEB למחשב דרך נט פרי?
-
@יהושע-ב. אמר ביש אפשרות לWHATSAPP WEB למחשב דרך נט פרי?:
יש תמונות פרופיל, לבינתים, מקווים שימצאו דרך להוריד את זה.
אז במה זה וואצפ "כשר"???
-
כשר זה לא זה.
עכשיו עובדים על כשר. -
@יהושע-ב.
אנחנו לא עובדים על כשר. -
אחרים עובדים על זה.
-
@לחיל-אומר
בנטפרי לא פתוח וואצאפ.
אני לא מבין על מה הדיון בכלל. -
@magicode אמר ביש אפשרות לWHATSAPP WEB למחשב דרך נט פרי?:
@לחיל-אומר
בנטפרי לא פתוח וואצאפ.
אני לא מבין על מה הדיון בכלל.אני חושב שחשוב שהציבור יידע שוואצפ זה דבר אסור גם במקומות שאומרים שזה "כשר".
-
יש כאן אי הסברה בכל הנושא.
הוואטסאפ עצמו הוא כלי לא מומלץ כלל. אבל, יש כאלה שצריכים אותו, וזו בעיה. אז לכן יש כמה חברות שפיתחו תוכנת וואטסאפ מסוננת, ביניהם, נתיב, הדרן, מגן עיניי, ודלתא. זה לא מומלץ להשתמש בזה מי שמסתדר בלי זה, (ונ"ב בפועל לא בדקתי את התוכנות של החברות הנ"ל).
נטפרי לא מסננים וואטסאפ, ולפי מה ש @magicode אומר כאן הם גם לא מתכוונים עכשיו לעבוד על דבר כזה.
השאלה מי שיש לו נטפרי, ומוכרח בפקוח נפש לוואטסאפ [ופתחו לו בצורה חריגה ע"פ התר מאה רבנים וכו'], השאלה מה הוא יעשה, כי כל החברות הקיימות מספקות התוכנה שלהם רק ללקוחות שלהם, ולא מוכרות באופן פרטי את התוכנה לכל מאן דבעי. וממילא לא יהיה לו סינון. ולכן כתבתי שלא מומלץ לבקש שיפתחו לו.
כעת יש עסקנים שלקחו את הדברים לידים, ומקוים שיצליחו לעשות משהו בנידון, שתהיה תוכנת וואטסאפ חופשית להורדה, ללא תמונות . ובמאמר המוסגר אני יכול להוסיף שמי שיותר חשוב לו שהדבר יצליח לצאת לפועל, יכול ליצור קשר.
אני לא מייצג את נטפרי ולא את אף אחד בכל מה שכתבתי כאן. -
@יהושע-ב. אמר ביש אפשרות לWHATSAPP WEB למחשב דרך נט פרי?:
כעת יש עסקנים שלקחו את הדברים לידים, ומקוים שיצליחו לעשות משהו בנידון, שתהיה תוכנת וואטסאפ חופשית להורדה, ללא תמונות פרופיל.
כלומר, כל הבעייתיות של הוואטסאפ, זה תמונות פרופיל ?!
-
בלי תמונות זה הרע במיעוטו למי שמוכרח.
-
@יהושע-ב
ממש לא.
רק רק חלק קטן מהבעיות הווצאפ.
בחברות שפירטת (למעט מגן עיני) יש מרכיבים נוספים של פתרון חלקי של הבעיות בדבר הזה.
אבל כאן לא עוסקים בחברות אחרות, ולכן אני לא מפרט. -
@baruch
כבודו מתכווין בטח, לחסימת ריבוי קבוצות, חסימת האפשרות להתחבר לבד לקבוצה, וחסימת קבלת תמונות וסרטונים, סטטוס וכו'. -
@baruch אמר ביש אפשרות לWHATSAPP WEB למחשב דרך נט פרי?:
אבל כאן לא עוסקים בחברות אחרות, ולכן אני לא מפרט.