כמה פעמים בשעה אתה מסוגל לראות את זה:
-
@Bestik שילוב המקשים ctrl+shipht+esc פותח את מנהל המשימות בתהליכים הוא כותב כמה המחשב עובד אחד מהדברים זה רשת, תלחץ עליו והוא יסדר את היישומים לפי מה לוקח הכי הרבה רשת.
-
@Bestik הוא מתכוון לענות ל- @מעלה-ומוריד...
-
@אלי-TZA אמר בכמה פעמים בשעה אתה מסוגל לראות את זה::
צודק, טעות.
-
טוב יוצא מהתמונה
-
@Bestik @אלי-TZA @לחיל-אומר @magicode תודה רבה לכולכם על ההיחלצות לעזרה!
@אלי-TZA
1.עם בעיית המסך הנ"ל ישנה גם בעיית איטיות נוראית, ששודדת את החבילה.
2.לא רגע אחרי, כמה ימים אחרי. עכ"פ באתי לומר שלא הסתיימה החבילה הכוללת כך שלא זו הבעיה.עובד משהו ברקע ששודד לך את החבילה... מכיר את הנושא של עדכוני וינדוס? אם יש לך סטיק דור 3 תקבל את המסך הזה עוד לפני שתיגמר החבילה כי השודד לקח לך את כל המהירות.
לא מכיר ואשמח אם תדריך אותי לתפוס את השודד...
@לחיל-אומר
עשיתי בדיקה. ומשום מה לגבי כל התהליכים כולם, מופיע רק 0Mbps!... -
עובד משהו ברקע ששודד לך את החבילה... מכיר את הנושא של עדכוני וינדוס? אם יש לך סטיק דור 3 תקבל את המסך הזה עוד לפני שתיגמר החבילה כי השודד לקח לך את כל המהירות.
האם הנך מתכווין שעדכוני ווינדוס (בהנחה שאישרתי) גנבו לי את החבילה?
ומה השייכות לזה שמדובר בדור 3? -
@מעלה-ומוריד אמר בכמה פעמים בשעה אתה מסוגל לראות את זה::
האם הנך מתכווין שעדכוני ווינדוס (בהנחה שאישרתי) גנבו לי את החבילה?
אכן
ומה השייכות לזה שמדובר בדור 3?
כיון שבדור 3 המהירות נמוכה בזמן שהמחשב מוריד עדכוני ווינדוס הוא משתמש בכל המהירות (רוחב פס) ולא נשאר מהירות לשימוש שלך ולכן כשאתה משתמש אתה מקבל מסך שהבאת לעיל.
-
@מעלה-ומוריד אתה יכול לבדוק גם כמה mb זה מוריד בסך הכל במנהל המשימות > ביצועים.
אם זה מראה על פחות מ 10 mb זה אומר שהאינטרנט איטי, אם זה יותר זה אומר שמשהו במחשב לוקח את המהירות (אין לי מושג מה). -
פוסט זה נמחק! -
@לחיל-אומר אמר בכמה פעמים בשעה אתה מסוגל לראות את זה::
אם זה מראה על פחות מ 10 mb זה אומר שהאינטרנט איטי
אלא אם כן הוא משתמש בנטסטיק דור 3 שהמהירות הרגילה שלו היא גג 5MB.
-
@אלי-TZA אני מכיר את הנטסטיקים עם כזה קצת,אבל גם כשהוא מוריד על מהירות מגה לשנייה זה כותב כאילו 10 מגה לפחות (משום מה תמיד זה כותב הרבה יותר מהמציאות).
-
@לחיל-אומר ההבדל שאתה מדבר עליו הוא שמדידה בבתים MBPS היא שמינית ממדידה בביטים Mbps וזה לא קשור לכאן.
באופן כללי הנתונים בביצועים מראים מה המהירות הנוכחית ולא מה המהירות של החיבור לאינטרנט, לא ככה מודדים אלא בבדיקת מהירות באינטרנט וגם היא עוזרת רק בזמן שהמחשב לא משתמש ברשת ברקע.
-
MBPS
זה לא קשור לסיביות או ביטים, אני מדבר על זה שבלי קשר למהירות גם אתה מוריד במהירות מסוימת המחשב רואה כאילו זה יותר, כנ"ל היחס בין המהירות הרשמית של הרשת למהירות בפועל.
-
הבעיה הסתדרה?
-
זה לא קשור לסיביות או ביטים
אולי כבודו יסביר למה זה לא קשור או שמא יש לכבודו הסבר והבנה אחרת איך הדברים עובדים?
-
אולי כבודו יסביר למה זה לא קשור או שמא יש לכבודו הסבר והבנה אחרת איך הדברים עובדים?
קודם כל ביטים וסיביות זה אותו הדבר רק בעברית אתה מתכווין לביטים (Bit) ובתים(byte).
דבר שני זה לא קשור לכאן מכיון שבמדידות במחשב אף פעם לא משתמשים בביטים אלא רק לפי בתים- ביטים ( בכל מקרה כאן זה לא פי שמונה), מה שהולך כאן שכנראה בשביל להוריד מגה לשניה, התעבורת אינטרנט לוקחת בערך 5 מגה לשניה. -
קודם כל ביטים וסיביות זה אותו הדבר רק בעברית אתה מתכווין לביטים (Bit) ובתים(byte).
צודק, כתבתי סיביות במקום בתים.
דבר שני זה לא קשור לכאן מכיון שבמדידות במחשב אף פעם לא משתמשים בביטים אלא רק לפי בתים- ביטים ( בכל מקרה כאן זה לא פי שמונה),
לא נכון, המחשב מודד בביטים ובהורדה זה נמדד בבתים (לפחות בכרום) ולכן המחשב יציג פי 8 מההורדה. הוכחות :
במחשב:
גם בתוכנה של הנטסטיק:
ולעומת זאת בהורדה בכרום:
מה שהולך כאן שכנראה בשביל להוריד מגה לשניה, התעבורת אינטרנט לוקחת בערך 5 מגה לשניה.
נכון שזה מוסיף משהו אבל רחוק מהמספרים שאתה מדבר עליהם.
-
@אלי-TZA היכן שכתוב Mb הכוונה למגה ביטים. והיכן שכתוב MB הכוונה למגה בייטים (בתים).
אני משאיר לכם לברר מה ההבדל. -
@אלי-TZA קיבלתי, מודה בטעות, (אני לא רואה נפקא מינה אבל אולי פעם זה יבוא לשימוש).
-
@5566NEWbrs אמר בכמה פעמים בשעה אתה מסוגל לראות את זה::
@אלי-TZA היכן שכתוב Mb הכוונה למגה ביטים. והיכן שכתוב MB הכוונה למגה בייטים (בתים).
הוא אשר דיברתי:
מדידה בבתים MBPS היא שמינית ממדידה בביטים Mbps
@5566NEWbrs אמר בכמה פעמים בשעה אתה מסוגל לראות את זה::
אני משאיר לכם לברר מה ההבדל.
אין צורך לברר את ההבדל כשהוא כתוב בפוסטים מעליך...