אתר רדיו קול חי
-
@clickone אני לא יודע מי טיפל בזה אבל תודה רבה למי שיצליח לפטור את הבעיה ומעכשיו אפשר לשמוע אודיו באתר קול חי!
-
ואגב, מישהו אמר לי אתמול שקול חי פיטר הרבה עובדים באתר ומעכשיו לא הולך להיות שם חדשות שוטפות בכלל..... הוא ביקש שאני יעלה בקשר לפתיחה של איזה אתר חדשות אחר כשר.... @administrators אולי אפשר לעשות משהו..... אבל בכל אופן אני לא יודע אם יש כאלה אתרים כשרים.......
-
@frize37 מה לא טוב ב-JDN.CO.IL ?
-
@חזק נראה לי ששם ג''כ העדכונים הם פעם פעמיים ביום.....
-
@חזק חוץ מזה שהJDN יש בעיה שצריך כל פעם לעשות רענון ואם לא עשוים עולה רק רבע עמוד
-
@frize37 ד"א זה רק בכרום
-
-
@AL תנסה כך: גש לסרגל הסימניות בדפדפן, צור סימנית חדשה (ע"י הוסף דף), ובכתובת אתר תרשום את השורה הזו:
javascript: (function(){$('.wp-audio-shortcode').css("visibility","visible");})();
וכל פעם שאתה נכנס לדף באתר הזה ואתה לא רואה את הפקדים של האודיו תלחץ על הסימנית הזו -
@אברהם-כהן לא הבנתי.. איפה להכניס את השורה?
-
@אברהם-כהן אמר באתר רדיו קול חי:
javascript: (function(){$('.wp-audio-shortcode').css("visibility","visible");})();
מצויין!!!
נטפרי, שוב הוכחתם שאתם מעל כולם!!! -
@AL אמר באתר רדיו קול חי:
מצויין!!!
נטפרי, שוב הוכחתם שאתם מעל כולם!!!שוב איפה הכנסת את השורה??
-
@אורי-אטדגי
פתחתי דף חדש, והכנסתי את הכתובת הנ"ל, ויצרתי סימניה, בכניסה לעמוד שיש בו אודיו לוחצים על הסימניה, והופ... -
@AL דרך כרום??
כי לי זה לא הולך.. -
@אורי-אטדגי כן
-
@AL אוקיי תודה הסתדר לי..
בטעות העתקתי לשם של הסימנייה ולא לכתובת..
תודה רבה.. -
@אברהם-כהן
:thumbsup_tone2:כמו שכתוב כאן
עדיף להדגיש את הקוד - ע"י הוספת backticks "``":
או ע"י ארבע רווחים לפני הטקסט:
-
שכחת, אבל ניתן לתת מוניטין למי שעזר לך שוב ושוב.
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!