הרעיון שיחסוך מאות שקלים ללקוח בשנה
-
אז ככה,
כיום ה-VPN של נטפרי ניתן ללקוחות שאין להם ברירה אלא להתחבר לרשת פתוחה כגון במקומות עבודה או בחו"ל וכדו'.
מכיון שכן, כולם חייבים להתחבר דרך הספקים שעובדים עם הסינון של נטפרי.
המוצר היותר פופולארי בקרב הלקוחות הוא הנטסטיק. מוצר בעייתי, איטי (בעיקר אצל ספק מסוים וד"ל), וגורם המון כאב ראש ועבודה לשירותי הלקוחות גם של נטפרי וגם של הספקים.
לאנשים קשה להבין שבשביל לקבל מהירות טובה ואיכות גלישה חייבים תשתית נייחת, ובנוסף יש את נושא הניידות. עם תשתית נייחת אי אפשר לצאת מהבית ולגלוש, ומכיון שבדרך כלל אנשים מתקינים כמוצר משלים את וויפרי, הם חייבים נטסטיק כדי לגלוש בחוץ.
הפתרון לזה יכל להיות ה-VPN. תתחבר לכל רשת שתרצה, ודרך ה-VPN יהיה לך סינון של נטפרי.
אך אליה וקוץ בה, נטפרי חוששים ובצדק שהלקוח ע"י קליק קטן עם העכבר, "יברח" מה-VPN ויחזור לרשת הפרוצה ומה הועילו חכמים?
אני מציע כדי למנוע את הבעיה, נטפרי תתן ללקוחות לבחור את הספק שהם רוצים (המחירים היום בשוק ממש מצחיקים ביחס למחירי הספקים שעובדים עם נטפרי וגם בעולם הסלולאר, סטיק עם סים של גולן או רמי לוי יגיע לפחות מחצי מחיר בקלות) ותתן להם אפשרות חיבור ל-VPN, אלא שהיא תכרוך יחד עם קבלת ה-VPN את החובה להתקין את תוכנת וויפרי (או ברמת התוכנה עצמה כגון חייגן שלא מחייג פעם ראשונה אם אין תוכנת וויפרי וכדו' או ברמת ההוכחה שהלקוח התקין)
אפשר להעלות לאותם הלקוחות את מחיר ההסרה ל-150/200 ש"ח. זה יתן משקל כבד יותר לעניין.
הרעיון נשמע ממש קל ואני מציע שתעלו אותו להצבעה. נראה לי שהוא יהיה די פופולארי. -
@רפאל
נטסטיק זה מתכון לבעיות בלי קשר לנטפרי או לספק מסוים,
VPN זה מתכון נוסף ויש לו הרבה בעיות חיבור ,
הכלאה של שניהם תיצור את המוצר הכי בעייתי שאפשר,אני מאמין שלנטפרי יהיה ב"איזה שהוא שלב" "איזה שהוא פתרון" של סינון למחשב שלא מצריך חיבור VPN פעיל,
אגב ישנה בעיה בהתחברות לVPNים על קווים של גולן טלקום,בנוסף נטפרי מספקת כיום סינון ברמת הקו סלולרי / קווי (למעט VPN שנועד לשימושים מסוימים)
להחזיק קו לא כשר זו בעיה בפני עצמה,נכתב על דעת עצמי ואיני מייצג את נטפרי
-
@957 התכוונתי בעיקר לעודד את הלקוחות לעבור לתשתית נייחת ע"י שיוכלו לבחור בספק שירצו ואז כשהמחירים יהיו ממש נמוכים, הם יזנחו את הנטסטיק. את ההערה על הספקים הסלולאריים כתבתי בדרך אגב והרעיון לא נועד לזה בכלל. (יותר מזה, אפשר כדי למנוע את הנהירה לספקים סלולאריים אחרים + VPN להצהיר שלא יהיה לסוג חיבור כזה שום שירות בשום אופן גם כשטכנית יש אפשרות לתמוך)
-
@רפאל
לא ידוע על איטיות או בעיות במחירים של הספקים שעובדים עם נטפרי בקווי ,
לא הסברת איך ובאיזו צורה הפתרון שלך יגרום לאנשים לקחת חיבור קווי במקום נטסטיק,VPN כבר קיים WIFREE גם קיים
-
נטפרי מתנגדים לVPN גם אם יש WIFREE.
א. זה לא הגנה הרמטית בכלל
ב. זה חור בספינה לכל הספקים הכשרים (שהם ממש לא יקרים!)הרעיון שלך כולו נשען על מחיר גבוה כביכול של ספקים כשרים ליד האחרים בתשתית הנייחת.
אני חושב שעיקר עלות התשתית הנייחת זה התשתית לבזק + הראוטר. שזה יש גם בספקים עם מחירי רצפה (כמה זול כבר יש?).
(כהערת אגב אגלה דעתי שזה טוב שאינטרנט עולה כסף..).הרמז על חברה שבה הנטסטיק הוא איטי נראה לי טעות שלך.
בתנאי קליטה טובים עם מכשיר נטסטיק טוב, כל החברות טובות, למיטב ידעתי. -
@נטפריס אמר בהרעיון שיחסוך מאות שקלים ללקוח בשנה:
בתנאי קליטה טובים עם מכשיר נטסטיק טוב, כל החברות טובות, למיטב ידעתי.
מסקנה שלקח לי המון זמן להגיע אליה!
-
@נטפריס אמר בהרעיון שיחסוך מאות שקלים ללקוח בשנה:
בתנאי קליטה טובים עם מכשיר נטסטיק טוב, כל החברות טובות, למיטב ידעתי.
סבלתי מאיטיות עקב בעיות קליטה החלפתי לנטסטיק טוב (Huawei E8372h-608) הקליטה נשארה גרועה (פס אחד) אבל המהירות מספקת+:
-
@רפאל אמר בהרעיון שיחסוך מאות שקלים ללקוח בשנה:
אני מציע כדי למנוע את הבעיה, נטפרי תתן ללקוחות לבחור את הספק שהם רוצים (המחירים היום בשוק ממש מצחיקים ביחס למחירי הספקים שעובדים עם נטפרי וגם בעולם הסלולאר, סטיק עם סים של גולן או רמי לוי יגיע לפחות מחצי מחיר בקלות)
איפוה יש לך 500GB ב50 ש"ח ??