מדוע נקודות שקניתי בכסף מלא מתאפסות כעבור 40 יום?
-
@רחמים
לכאורה
העלות שלהם מגולמת גם מכך שהם מתכלים,
אתן לך דוגמא, בחברות הסלולר יש קווי טוקמן פריפייד מבוססי הטענה,
החבילות היום מבוססות כך 200 דקות תקף לחודש עולה סכום X ואילו 200 דקות תקף לחצי שנה עולה בערך פי 3, -
@957 אתה משווה את נטפרי לסלקום?
נטפרי היא:מיזם ללא כוונת רווח
העוסק בהצלת נפשות מסכנות האינטרנט
באמצעות פתרונות טכנולוגיים מתקדמיםולהבדיל אלף אלפי הבדלות סלקום זו חברה לחליבת כסף מהציבור
להבדיל בין הקודש ובין החול ובין הטמא לטהור ובין האור לחושך ובין ישראל לעמים.... -
@רחמים אמר במדוע נקודות שקניתי בכסף מלא מתאפסות כעבור 40 יום?:
ולהבדיל אלף אלפי הבדלות סלקום זו חברה לחליבת כסף מהציבור
-
@רחמים
בשני המקומות החבילה חייבת לשקף את העלות של החברה,
באת להסביר כיצד מתגלמת עלות,
העובדה שאפשר להעניק לכל משתמש 16 נקודות כל חודש היא משום שלא כולם מנצלים את כל הנקודות,
כנ"ל לגבי הנקודות שנרכשות, העובדה שניתן לתת לך 50 נקודות ב50 ש"ח תלויה בכך שזה פג תוקף 40 יום,
זאת החבילה שרכשת,
אולי תעלה הצעה לעשות חבילות עם תוקף ארוך יותר, ואז המחיר יהיה גבוה יותר, -
@רחמים מוזר לראות אותך בקטעים של טענות, סליחה על ההטפה...
-
@משרדי מה מוזר? אני משתמש בנטפרי כמו כולם ונהנה, רק יש לי אי אלו 'הצעות יעול'.
-
@רחמים טוב, שמתי לייק.
-
שקל לנקודה זה הרבה פחות ממה שזה עולה בפועל.
הסיבה שזה פג זה כדי לא להיכנס להתחייבויות ארוכות טווח. -
נט פרי ארגון ללא כוונת רווח, אבל גם ללא כוונת הפסד .
אם יהיו הנקודותללא תוקף זמן זה יגרום הפסדים -
@רחמים אמר במדוע נקודות שקניתי בכסף מלא מתאפסות כעבור 40 יום?:
כמעט כל חודש אני קונה נקודות ב 50 ש"ח
והרבה פעמים קורה שאני לא מסיים אותם
למה שנקודות יאבדו אחרי 40 יום, הרי שילמתי עליהם?סתם מעניין, בסוף החודש שבאמצע ה-40 יום ממה יורד מהנקודות שקונים או מהנקודות שנוספו?
הסבר: לדוגמא קנה בתחילת חודש 50 נקודות אז יש לו 15 תקף עד סוף החודש ו50 נקודות 10 ימים אחרי סוף החודש,
וחודש הבא 10 ימים ראשונים יש לו 65 אח"כ 15 של החודש החדש, אם השתמש 15 נקודות ב10 ימים ראשונים שבחודש החדש לאחר 10 ימים נשאר לו 15 כי ירד מה-40 שקנה או ירד מה-15 שקבל בחודש החדש ואבד ה-50 שקנה וגמר ה-15 של החודש? -
פוסט זה נמחק! -
@שלום-עולם קרה לי כמה פעמים בסוף חודש שהנקודות של החודש הבא הגיעו יום לפני שפג תוקף הנקודות של החודש הקודם וכשהשתמשתי באותו יום ירד תמיד מהנקודות שהפג תוקף שלהם הכי קרוב.
-
@אלי-TZA אמר במדוע נקודות שקניתי בכסף מלא מתאפסות כעבור 40 יום?:
@שלום-עולם קרה לי כמה פעמים בסוף חודש שהנקודות של החודש הבא הגיעו יום לפני שפג תוקף הנקודות של החודש הקודם וכשהשתמשתי באותו יום ירד תמיד מהנקודות שהפג תוקף שלהם הכי קרוב.
יפה, מראה על היושר של אנשי נטפרי