019 שוב פעם
-
@חיים12
אם הבנתי נכון הבעיה היא רק כשאתה גולש דרר rdp ??? -
@zeevgros לא, התקלה של הימים האחרונים 10 דק' ניתוק היא לאינטרנט באופן כללי,
התקלה הישנה של ניתוק הRDP (למשל הרגע קרתה שוב) זה קורה לכמה שניות בשעה 1 בלילה. -
@חיים12 אמר ב019 שוב פעם:
@zeevgros לא, התקלה של הימים האחרונים 10 דק' ניתוק היא לאינטרנט באופן כללי,
התקלה הישנה של ניתוק הRDP (למשל הרגע קרתה שוב) זה קורה לכמה שניות בשעה 1 בלילה.אגב מה השרת DNS שלך ?
-
@magicode אמר ב019 שוב פעם:
הניתוק היה בדיוק כשהכנסת את הנטסטיק מחדש למחשב?
משהו מוזר ב019
לפתע יש קליטת רשת רק בדור 3 ולא 4 -
@יעקב.ק
יש לי גם סטיק 019
ויש לי קליטה דור 4 אולי זה בעיה במיקום שלך
נסעת לחופש בבין הזמנים? -
@אישיהודי אמר ב019 שוב פעם:
@יעקב.ק
יש לי גם סטיק 019
נסעת לחופש בבין הזמנים?או שהחופש נסע לעירך...
(ערים כמו נתניה, והצפון) -
@אישיהודי אמר ב019 שוב פעם:
@יעקב.ק
יש לי גם סטיק 019
נסעת לחופש בבין הזמנים?לא
איזהו בעל תשובה
אותו הפרק אותו האשה אותו הזמן... -
@יעקב.ק יתכן ואתה על חריגה?
-
@a0533057932 כלומר, אני לא לקוח שלהם.
-
@יעקב.ק אתה כתבת שיש לך רק דור 3 וזכורני שבעבר נכתב שבמקרה וחורגים מהחבילה המקורית ונמצאים בחריגה אין דור 4
-
@a0533057932 אמר ב019 שוב פעם:
@יעקב.ק אתה כתבת שיש לך רק דור 3 וזכורני שבעבר נכתב שבמקרה וחורגים מהחבילה המקורית ונמצאים בחריגה אין דור 4
לא בנושא הזה
-
לי גם היו את הבעיות האלו בנסטיק, התקשרנו ל019, הם הגדירו משהו אחר בחשבון שלנו, וזה עובד מצויין ב"ה...
-
פוסט זה נמחק! -
מישהו יודע מה קורה היום ב 019? האם הכל תקין ועובד?
-
@zeevgros אצלי הגלישה תקינה והסטיק מתחבר מיידית. (אתמול הרשת התנתקה ואיפוס הגד' פתר את העניין)
-
מי שעדיין יש לו בעיה עם 019. תוכלו לשלוח לי את התז. של בעל הקו או את הקו ב019 למייל ונטפל בהקדם.
אחרי הטיפול יש לחפש רשת ידנית לבחור חברה אחרת שאינה 019 או אורנג או פרטנר, ואחרי זה לחפש שוב ולבחור אחר מאלה.
המייל 5@955.co.il
אך ורק במייל -
@יעקב.ק
מי שעדיין יש לו בעיה עם 019. תוכלו לשלוח לי את התז. של בעל הקו או את הקו ב019 למייל ונטפל בהקדם.
אחרי הטיפול יש לחפש רשת ידנית לבחור חברה אחרת שאינה 019 או אורנג או פרטנר, ואחרי זה לחפש שוב ולבחור אחר מאלה.
המייל : zeevgros@gmail.com
אך ורק במייל -
המייל : zeevgros@gmail.com
אך ורק במייל -
התגובה הרשמית של 019 היא שבגלל שידרוג המערכת לפני כמה ימים נוצרו המון תקלות. השדרוג אמור לשפר משמעותי את הגלישה.
לגבי לקוחות שעדיין יש להם בעיה, אפשר דרכי או דרך @zeevgros
כמובן שמי שיש לו זמן לחכות בתמיכה יכול לעשות את זה שם. רק שבגלל שקיבלנו 300 פניות ביום אחד, חושב שיהיה יותר קל ללקוחות לשלוח במייל את התז ולבצע את זה יותר מהר -
@frize37
300 ???
אני כעת דיברתי איתם ואמרו לי רק "100" מתוך 5,000
האמת שנמאס לי מהשיטבל הזה שנקרא 019
מחשב מסלול מחדש.