019 שוב פעם
-
פוסט זה נמחק! -
מישהו יודע מה קורה היום ב 019? האם הכל תקין ועובד?
-
@zeevgros אצלי הגלישה תקינה והסטיק מתחבר מיידית. (אתמול הרשת התנתקה ואיפוס הגד' פתר את העניין)
-
מי שעדיין יש לו בעיה עם 019. תוכלו לשלוח לי את התז. של בעל הקו או את הקו ב019 למייל ונטפל בהקדם.
אחרי הטיפול יש לחפש רשת ידנית לבחור חברה אחרת שאינה 019 או אורנג או פרטנר, ואחרי זה לחפש שוב ולבחור אחר מאלה.
המייל 5@955.co.il
אך ורק במייל -
@יעקב.ק
מי שעדיין יש לו בעיה עם 019. תוכלו לשלוח לי את התז. של בעל הקו או את הקו ב019 למייל ונטפל בהקדם.
אחרי הטיפול יש לחפש רשת ידנית לבחור חברה אחרת שאינה 019 או אורנג או פרטנר, ואחרי זה לחפש שוב ולבחור אחר מאלה.
המייל : zeevgros@gmail.com
אך ורק במייל -
המייל : zeevgros@gmail.com
אך ורק במייל -
התגובה הרשמית של 019 היא שבגלל שידרוג המערכת לפני כמה ימים נוצרו המון תקלות. השדרוג אמור לשפר משמעותי את הגלישה.
לגבי לקוחות שעדיין יש להם בעיה, אפשר דרכי או דרך @zeevgros
כמובן שמי שיש לו זמן לחכות בתמיכה יכול לעשות את זה שם. רק שבגלל שקיבלנו 300 פניות ביום אחד, חושב שיהיה יותר קל ללקוחות לשלוח במייל את התז ולבצע את זה יותר מהר -
@frize37
300 ???
אני כעת דיברתי איתם ואמרו לי רק "100" מתוך 5,000
האמת שנמאס לי מהשיטבל הזה שנקרא 019
מחשב מסלול מחדש. -
דחווווף מישהו יודע למה אין לי בטלפון קליטה של אינטרנט של019 זה כותב אין חיבור לאינטרנט בדוק את החיבור שלך. מה זה? זה חברה לעזאזאל. על מי הם יושבים?מה זה?
-
@אמיר תפנה ל @frize37 או ל @zeevgros
@frize37 אמרמי שעדיין יש לו בעיה עם 019. תוכלו לשלוח לי את התז. של בעל הקו או את הקו ב019 למייל ונטפל בהקדם.
המייל 5@955.co.il
אך ורק במיילאין צורך להתרגז רק תפנה אליהם ותטופל מהר
בנוסף @frize37 אמר למעלה
תגובה הרשמית של 019 היא שבגלל שידרוג המערכת לפני כמה ימים נוצרו המון תקלות. השדרוג אמור לשפר משמעותי את הגלישה.
לגבי לקוחות שעדיין יש להם בעיה, אפשר דרכי או דרך @zeevgros
כמובן שמי שיש לו זמן לחכות בתמיכה יכול לעשות את זה שם. רק שבגלל שקיבלנו 300 פניות ביום אחד, חושב שיהיה יותר קל ללקוחות לשלוח במייל את התז ולבצע את זה יותר מהר -
חבר'ה להירגע ולא לכעוס זה לאטוב לבריאות.
ברגע זה קיבלתי הודעה מההנהלה שהם מבטיחים שעד הבוקר כל מנויי נטפרי יתוקנו ויטופלו.
הבעיה היתה עקב שידרוג מערכות כולל מהירות שכבר נמשך כשבועיים.
ואם בבוקר למישהו עוד יש בעיות שישלח לי במייל מה הבעיה ושם ות.ז. ואשתדל לעזור לו
רק שתדעו שכל זה בהתנדבות בלבד...אבל אם אפשר לעזור ליהודי אז בכיףףףףףף -
רק מעדכן, בשעתיים אחרונות קיבלתי 8 פניות ולקח על כל אחד 15 שניות עד שהתחיל לעבוד. רק מבקש שמי שיש לו תלונות שיעשה את זה אצל החברה. מי שלא מסוגל לשלוח מייל ללא מילים לא מכובדות שלא יעשה זאת (פשוט יש אנשים שחושבים שאני בעל החברה וכותבים מהבטן.....)
-
@frize37
מי שחושב שאתה בעל החברה אולי צריך לתת לו להתבשל בעצמו ולא לעזור לו....נקודה למחשבה!! -
@frize37 בתור "בעלי החברה" אתה אמור לקחת כסף ולא לעזור בהתנדבות
-
ברגע זה קיבלתי הודעה מההנהלה של 019 שכל מנויי נטפרי תוקנו וטופלו.
ואם למישהו עוד יש בעיות שישלח לי במייל מה הבעיה ושם ות.ז. ואשתדל לעזור
ואני חוזר שוב : רק שתדעו שכל זה בהתנדבות בלבד...אבל אם אפשר לעזור ליהודי אז בכיףףףףףף -
אני צריך לדעת דחוף כדי לעבור מ019 להוט מובייל קודם כל זה נקרא 019 טנזר? והאם הוט מובייל הם באמת הכי טובים ומהירים לטלפון סלולרי באינטרנט?
-
בעבר היה לי הרבה בעיות ב019 (כנראה שזה היה בגללי..היה לי נטסטיק בלי קליטה טובה גיליתי את זה רק אחרי שעברתי לדור 4) אבל שמתי לב בזמן האחרון שפעם בשבוע יש לי קליטה רק דור3 ולא זז,התקשרתי אליהם כל פעם והם עשו רענון.יש למישהו מושג אם יש אפשרות לעשות ריענון בדרך עצמאית?
-
מה המיספר של 019? ננסה להיתעסק איתם.....
-
@אמיר אמר ב019 שוב פעם:
מה המיספר של 019? ננסה להיתעסק איתם.....
אותיות שטיבל -
מה המיספר טכלס?