מה ההבדל בין אלו?
-
ואי אפשר להתקין את שתיהן
-
-
@צפוני-אבוד למה?
-
@מ.-פינחסי כשזה אקרובט לבד אתה צודק, אבל כאן זה אקרובט רידר וזה רק לקריאה. שתיהן תוכנות קריאה וההבדל ביניהן בגירסא כמו שציינו מעלי.
-
@שלום-על-ישראל מעניין. אני חשבתי שאקרובט זה תמיד עריכה.
מה פירוש המילה אקרובט? -
@מ.-פינחסי אקרובט = אקרובטיקה, לולינות. רידר = קריאה
-
@שלום-על-ישראל נו.. אז לא הכוונה לעריכה?
-
@מ.-פינחסי אין לי מושג למה הם הכניסו את השם אקרובט בגרסאות החדשות, אולי שיקולי רייטינג, ואולי כי יש תכונות חדשות שהן יותר לוליניות ממה שהיה [שעוד לא מצאתי...] בכל מקרה המילה רידר שבאה אחריה מיד 'מרגיעה' ומסבירה בדיוק מה אתה הולך לקבל...
אל תדאג, זה בדוק. אקרובט רידר הוא לא אקרובט. ואין מה לעשות. הראיה שיש אקרובט X בלי רידר... -
@שלום-על-ישראל דווקא זכור לי שמאז ומעולם גם הגרסה לקריאה בלבד הייתה נקראת אקרובט.
-
@אלי-TZA אמר במה ההבדל בין אלו?:
@צפוני-אבוד למה?
במהלך ההתקנה הוא אומר שיש לך גירסה ישנה יותר האם ברצונך להחליף אותה או לבטל את ההתקנה של החדשה, כל היה אצלי ממזמן, אולי תרצה לבדוק שוב
-
@אלי-TZA אמר במה ההבדל בין אלו?:
@שלום-על-ישראל דווקא זכור לי שמאז ומעולם גם הגרסה לקריאה בלבד הייתה נקראת אקרובט.
ראה כאן
-
במילים אחרות השוני הוא בעריכה - נדמה לי אבל שהגרסה פה שיש אפשרות עריכה היא רק בתשלום וקניית רשיון וכו'
יש תוכנות עריכת PDF ללא תשלום כמו פידיאפ אקסצ'אנג שמובא גם באתר של צביצ -
אני לא יודע מה הגדר פה בפורום לגבי תוכנות פרוצות אולם במקרה ומותר אני יכול להעלות את גרסה 10 המלאה כולל עריכה בעברית
-
@a0533057932 אמר במה ההבדל בין אלו?:
אני לא יודע מה הגדר פה בפורום לגבי תוכנות פרוצות אולם במקרה ומותר אני יכול להעלות את גרסה 10 המלאה כולל עריכה בעברית
לא מעלים בשום אופן.
-
@a0533057932 תפרסם מייל שיוכלו להשיג אותך.
אני לא צריך.
-
@WWW יש בפרופיל