• פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • משתמשים
    • קבוצות
    • חיפוש
    • נטפרי-וויקי
    • En
    • התחברות

קישור חדש למכלול

מתוזמן נעוץ נעול הועבר כללי
    81 פוסטים 13 כותבים 11.6k צפיות 3 עוקבים
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • תגובה כנושא
    התחברו כדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ת מנותק
      תנחום @אליצור יחיאל
      נערך לאחרונה על ידי

@אליצור-יחיאל, לא אענה מפני הפקודה.

ואפשר מילתא היא, שבפעם הראשונה ההתנהגות הזאת כלפי היתה בליל עשרה בטבת, והפעם השניה - בערב תשעה באב. אני רואה שלא באמת מוכנים לשמוע כאן מישהו שחושב קצת אחרת, וזה לא קשור דוקא אם הוא מתקיף או מדבר בניחותא.

אליצור יחיאלא נטפריסנ 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
      • magicodeM מחובר
        magicode @אליצור יחיאל
        נערך לאחרונה על ידי

@אליצור-יחיאל אמר בקישור חדש למכלול:

@תנחום
        אוקיי מכיר אנשים שיכולים להסתפק בזה. אני למשל לא? האם תוכל לברר לי למשל מה הוא שור הבר הנזכר ברמ"בם וברדב"ז בהלכות כלאי בהמה. מהו צבי שרש"י כתב שטיינבאק ותוס' הירש ומשמע מהאחרונים שאחד מהם דומה לעז והשני לא. מעניין אותך?

בתור אדם תורני ומפולפל עשית כבר את הדיון האם מותר לך להיכנס לבעיות בויקיפדיה או באינטרנט כדי לברר דברים תורניים? והם יש הבדל בין דברים שיש בהם נפקמ לבין דברים שאין בהם נפקמ? האם לא עדיף שנעשה את הגישה למידע הזה כמה שיותר בטוח כמה שפחות סיכונים?

הדברים שלי לא כתובים בשחור לבן הדברים שלי כתובים באפור בטווח 10bit
        חיתוך קבצי MP3 און-ליין

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 6
        • האברךה מנותק
          האברך @אליצור יחיאל
          נערך לאחרונה על ידי

@נטפריס
          למה להרחיק את תנחום? יש לכם חשבון בלתי פתור מהעבר?.... אני נהניתי שסוף סוף הוא עורר כאן דיון ענייני ומעניין

דעת מורינו הרב @תנחום שליט"א שאסור לנטפרי לפתוח את ויקיפדיה בכלל. והוא התווכח עד אין קץ עם המנהלים, ע"ג הפורום, בנושא. ומכיון שנטפרי נוהגת ע"פ הוראת רבותיה, הרי שזה ויכוח עקר וחסר משמעות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 5
          • נטפריסנ מנותק
            נטפריס @אליצור יחיאל
            נערך לאחרונה על ידי נטפריס

@נטפריס
            למה להרחיק את תנחום? יש לכם חשבון בלתי פתור מהעבר?.... אני נהניתי שסוף סוף הוא עורר כאן דיון ענייני ומעניין

היה פה דיון על האם המכלול בשל להחליף את ויקיפדיה, והוא רוצה (גם בכח לו היה לו) שנסגור גם את המכלול.
            מבחינתי זה ספק לגיטימי באשכול נפרד, אבל ודאי לא ברכיבה על נושא אחר.
            מעניין למה דברי @תנחום שכ"כ נוגדים לטענתך מוצאים אוזן קשבת אצלך שלא הבנת כלל את עמדת נטפרי הריש האשכול.

אליצור יחיאלא תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
            • אליצור יחיאלא מנותק
              אליצור יחיאל @תנחום
              נערך לאחרונה על ידי

@תנחום
              חחח עניינים.... דווקא מסכים שסגנונך הנחמד לא אמור לכפר על בעיות אם ישנן בהתנהלותך נגד הכללים. לא מכיר את הכללים. אבל שמחתי לשמוע דעתך בעניין. חשוב למרות שכפי שכתבתי דעתי שונה..

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 5
              • magicodeM מחובר
                magicode @תנחום
                נערך לאחרונה על ידי

@תנחום אמר בקישור חדש למכלול:

@אליצור-יחיאל, כבר הצעתי בשעתו את ההצעה של גמ"ח במייל שיענה על הצורך של מעט ערכים נצרכים אלו. ממש אין סיבה לפתוח את כל השטויות שבעולם (בויקיפדיה או במכלול, ממש לא משנה) בשביל כמה דברים כאלה.

שטויות או דברים אסורים?

חיתוך קבצי MP3 און-ליין

ת תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                • נטפריסנ מנותק
                  נטפריס @תנחום
                  נערך לאחרונה על ידי

@אליצור-יחיאל, לא אענה מפני הפקודה.

ואפשר מילתא היא, שבפעם הראשונה ההתנהגות הזאת כלפי היתה בליל עשרה בטבת, והפעם השניה - בערב תשעה באב. אני רואה שלא באמת מוכנים לשמוע כאן מישהו שחושב קצת אחרת, וזה לא קשור דוקא אם הוא מתקיף או מדבר בניחותא.

בדיוק ככה טענתי לאלה שצעקו עלי היום בחנות שעקפתי אותם בתור.
                  אז מה אם יש כללים ושיח ודרך ארץ, עדיין צריך להיות עדין ונחמד ולפרגן.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 6
                  • ת מנותק
                    תנחום @magicode
                    נערך לאחרונה על ידי

@magicode אמר בקישור חדש למכלול:

@אליצור-יחיאל, כבר הצעתי בשעתו את ההצעה של גמ"ח במייל שיענה על הצורך של מעט ערכים נצרכים אלו. ממש אין סיבה לפתוח את כל השטויות שבעולם (בויקיפדיה או במכלול, ממש לא משנה) בשביל כמה דברים כאלה.

שטויות או דברים אסורים?

מזה שמע"כ פונה אלי, אני מבין שלדעתו יש לי את הרשות להביע כאן את דעתי, ולכן אענה.
                    אין הבדל הלכתי בין "שטויות" לבין "דברים אסורים", שהרי שטויות הם דברים אסורים משום אל תפנו אל האלילים, אל תפנו א-ל מדעתכם.
                    וכואב לי שאני צריך להבהיר פה דברים המפורשים בשולחן ערוך.

האברךה magicodeM 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                    • האברךה מנותק
                      האברך @תנחום
                      נערך לאחרונה על ידי

וכואב לי שאני צריך להבהיר פה דברים המפורשים בשולחן ערוך.

א'קיצער, ממש צדיק בסדום. @נטפריס @magicode אולי תעזרו לו לצאת מכאן ולא לשהות ליד כל המקולקלים כאן שלא יודעים דברים מפורשים בשו"ע.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
                      • magicodeM מחובר
                        magicode @תנחום
                        נערך לאחרונה על ידי

@תנחום
                        תן דוגמא לשטוית שקיימות במכלול?

חיתוך קבצי MP3 און-ליין

ת תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                        • ת מנותק
                          תנחום @magicode
                          נערך לאחרונה על ידי

@תנחום
                          תן דוגמא לשטוית שקיימות במכלול?

בשביל בקשתך נכנסתי לרגע, ותפסתי ערך אקראי - ביקורת ספרות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                          • אליצור יחיאלא מנותק
                            אליצור יחיאל @נטפריס
                            נערך לאחרונה על ידי

@נטפריס

לא. אינני מסכים עם תנחום עניינית אבל מעדיף להתווכח מאשר להתכתש. מעדיף לדון בעניין מסוים בצורה רציני. מאשר להתווכח אם מישהו דיבר יפה או מי נקרא תוקף ומי מותקף ועניני 'ריגשי' ממין זה.
                            אני ממש לא מסכים עם תנחום מה הטעם לסגור את המכלול הרי זה נעשה כתחליף לויקיפדיה שכבר קיימת ואנשים נצרכים לזה. גם לאדם שעוסק באקטואליה תורנית נצרך מידע מקיף (או קצה חוט אליו) לענייני 'חול'.
                            גם אני הייי בזמנים מסוימים חי בלי זה ועסקתי רק בגמ' ופוסקים. ולא הייתי צריך גם אוצר החכמה.... בעצם ככה אני כל שבת ומועד. אבל המכלול צריך להכיל כל ידיעה חשובה בפרמטרים תורניים יהודיים במדעי הטבע (לאו דווקא בצורת ההסתכלות על הטבעש שיש לאנשי המדע) ולניות מוסמכת. דהיינו קישורים למקורות מידע אמינים

מ 9579 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                            • מ מנותק
                              מ. פינחסי @אליצור יחיאל
                              נערך לאחרונה על ידי

אני מבין שהויכוח בין @האברך לבין @תנחום לא התחיל היום, אבל זה נראה ש(לפחות אצל אחד מהצדדים) זה נהפך לאישי וחבל. וכאמור אנחנו ערב תשעה באב.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                              • 9579 מנותק
                                957 @אליצור יחיאל
                                נערך לאחרונה על ידי 957

@אליצור-יחיאל
                                יש לך אידיאל דווקא בויקיפדיה ?
                                או שהאידאל הוא יצירת אנציקלופדיה מלאה הכוללת גם ערכים תורניים ובצורה השקפתית נכונה ולא מעוותת (המכלול)

אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן

לפרטים במייל 000@955.co.il

אליצור יחיאלא תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                • magicodeM מחובר
                                  magicode
                                  נערך לאחרונה על ידי magicode

בדקנו את כתובת האיפי שממנה התחבר @תנחום ופרסם את הודעתיו. זה לא ספק של נטפרי. זה גם לא ספק סינון אחר. כנראה שיש לו סינון על המחשב.
                                  בכל מקרה אני מקבל את טענת @נטפריס שיש לחשוש שתנחום הוא טרול ולכן אני מורה לו לא להביע את דעתו בפרום כי לא מעניין אותנו מה חושבים אנשים שלא משתמשים בנטפרי.

חיתוך קבצי MP3 און-ליין

משרדימ גדול קטןג ת 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 14
                                  • אליצור יחיאלא מנותק
                                    אליצור יחיאל @957
                                    נערך לאחרונה על ידי אליצור יחיאל

@957
                                    ראה למעלה. הארכתי ברור שהאידיאל הוא המכלול האידיאלי רק שהוא כיום כאילו אינציקלופדיה שהרי הכל מועתק מויקיפדיה בלי ההיסטוריה של העריכה שזה חלק הכי חשוב בבואך לערוך ולנטר ום לא ערכת ולא נטרת אז זה באמת צחוק.. זו התחלה נחמדה אבל מסכה, קוסמטיקה, אבל זו לא עבודה רצינית.
                                    בנוסף התנהל פה דיון עקרוני האם יש ליהודי כשר צורך ב'לדעת שטויות'... וזה דיון חשוב ממש מה נקרא שטויות אבל אולי באמת כדאי לפתוח אשכול חדש על הנושא

magicodeM תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                    • magicodeM מחובר
                                      magicode @אליצור יחיאל
                                      נערך לאחרונה על ידי magicode

@אליצור-יחיאל
                                      מצוין שזה בלי הסטוריה. אם זה היה עם הסטוריה זה אומר שצריך לבדוק את כל ההסטוריה שהיא בסדר. כי זה אמור להיות נגיש לכולם.
                                      וכלפי האמת. זה לא משנה מי כתב תמודד כרגע עם מה שכתוב. אמת או לא. גם בויקיפדיה למיטב ידיעתי לעורך וותיק אין סמכות לכתוב דברים בלי מקור.

חיתוך קבצי MP3 און-ליין

אליצור יחיאלא תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                      • משרדימ מנותק
                                        משרדי @magicode
                                        נערך לאחרונה על ידי משרדי

בדקנו את כתובת האיפי שממנה התחבר @תנחום ופרסם את הודעתיו.

@magicode אהבתי את הקטע של קישור להמכלול😀

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
                                        • אליצור יחיאלא מנותק
                                          אליצור יחיאל @magicode
                                          נערך לאחרונה על ידי

@magicode

וואו וואו וואו, אין לך מושג כנראה במה זה כרוך לבדוק כל מידע ופרט בעשרות אלפי נושאים. מאד חשוב מי כתב כשאתה בעניין אתה רואה מהר עם מי יש לך עסק ואחרי איזו עריכה ובאיזה עניין צריך לפקפק.
                                          מה גם שאין לך קישורים להרבה ערכי מידע בויקי האנגלית או לאנשים שמייבאים משם. נצטרך שנות אור כדי להשלים פער של עשרים שנה ומליוני(?) עורכים. במקום פשוט להיות ניזון מזה ולגייר אט אט ובחכמה.
                                          החזון שלי שעורכי המכלול ישתמשו באמת בעריכה בויקיפדיה (לא בהעתקה) ובמקביל יערכו במכלול מה שיתן אתר משובח בהרבה אפילו לא רק בנושאי יהדות.

נטפריסנ תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                          • נטפריסנ מנותק
                                            נטפריס @אליצור יחיאל
                                            נערך לאחרונה על ידי נטפריס

@magicode

וואו וואו וואו, אין לך מושג

יש. כבר שנה יושבים על המדוכה הזו.

משרדימ תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון