קישור חדש למכלול
-
@magicode אמר בקישור חדש למכלול:
בדקנו את כתובת האיפי שממנה התחבר @תנחום ופרסם את הודעתיו. זה לא ספק של נטפרי. זה גם לא ספק סינון אחר. אני מקווה שיש לו סינון על המחשב.
בכל מקרה אני מקבל את טענת @נטפריס שיש לחשוש שתנחום הוא טרול ולכן אני מורה לו לא להביע את דעתו בפרום כי לא מעניין אותנו מה חושבים אנשים שלא משתמשים בנטפרי.לפני 7 חודשים כתב @נטפריס .
@נטפריס אמר בהקרב לסגירת ויקיפדיה. עידכון 2.:
@תנחום
אבקשך להפסיק לדון פה, בגלל שהדיון פה לא על האם אפשר אלא איך.
אם אתה סבור שאי אפשר, תחפש במה לומר זאת.נ.ב. בנוסף, אינני מכירך משום מקום, וגם המקום היחיד בו שמעתי ממך הוא דיון זה. איני יודע אפילו אם אתה לקוח נטפרי או רימון.
-
@משרדי אמר בקישור חדש למכלול:
@גדול-קטן תשומת לב!
גם הגנב שתפסו אצלנו אתמול בלילה הרויח תשומת לב, כי כולם פתחו את החלונות בשביל לראות מיהו המנוול.
-
בדקנו את כתובת האיפי שממנה התחבר @תנחום ופרסם את הודעתיו. זה לא ספק של נטפרי. זה גם לא ספק סינון אחר. אני מקווה שיש לו סינון על המחשב.
בכל מקרה אני מקבל את טענת @נטפריס שיש לחשוש שתנחום הוא טרול ולכן אני מורה לו לא להביע את דעתו בפרום כי לא מעניין אותנו מה חושבים אנשים שלא משתמשים בנטפרי.הודעה אחרונה (אחרי זה אתם יכולים גם לחסום אותי):
א. יש בהודעה זו פגיעה עצומה בפרטיות שיכולה להיות פלילית (מצד מצות ה' התייאשתי מלהעיר לכם).
ב. הסינון שלי נמצא על המחשב, וסוג הודעתך מזכירה את אותו שאמר לרב שיאמר על בתו ש... והוא יצטרך לטעון שאין לו בת. אכן אין לי דרך להוכיח ששקר ענית בי, אבל אני כן יכול לומר שאינני מוחל וסולח, ולך עם זה בשמחה לקראת תשעה באב הבא לקראתנו, וקרב במעשיך את הגאולה השלמה.
ג. חבל שאינכם מעוניינים לדון בדברים לגופם, וההתעסקות היא אך ורק למה אני כותב את מה שאני כותב, במקום מה אני כותב, ומה יש להשיב עליו.
ד. ובזה, היו שלום, וימלא ה' כל משאלות לבכם לטובה. -
@תנחום היי היי רגע!
ולכן אני מורה לו לא להביע את דעתו בפרום כי לא מעניין אותנו מה חושבים אנשים שלא משתמשים בנטפרי.
אף אחד לא קבע שאתה בלי סינון!
-
דרמה בפורום!
עוד פרידה דרמטית ונוגעת ללב באשמת אנשי נטפרי ה'רשעים'....
שחוק. -
יש כאן שני נושאים:
- האם נטפרי מחוייב לתת דו"ח על כל אתר שהם פותחים/סוגרים.
- האם הגון מצד נטפרי להעביר אנשים מאתר ספציפי לאתר אחר.
על פי המדיניות של נטפרי, היא יכולה להחליט מחר גם שהאתרים "אוצר החכמה" ו"Gmail" בעייתיים לטעמה, והיא לא מקשרת אליהם. זכותה? כן. האם המשתמשים חייבים להשתמש דווקא בנטפרי? לא. מי שבוחר זו זכותו.
אם אני משתמש בסנן נטפרי, והוא מסיבותיו שלו מחליט לחסום את אתר בנק המזרחי (לדוגמה) זה לגטימי. אבל אם הוא במקום להציג לי הודעת שגיאה/אזהרת תוכן, הוא מעביר אותי אוטומטית לבנק לאומי זו לא רק חריגה מסמכות, זו חוצפה של הטעייה שגובלת בהונאה ובמרמה. בחרתי להיכנס לאתר מסויים, אם יש לכם בעיה עם זה תודיעו לי, ולא אכפת לי שתיידעו אותי על חלופות. אל תכניסו אותי אוטומטית לאתרים שלא ביקשתי להיכנס אליהם! (אני תוהה האם זהו מהלך שנועד לתמרץ עריכה בהמכלול, אבל לא אכנס לספקולציות)
-
@administrators יכול להיות שהכתובת IP של @תוכי-מדבר כשל @תנחום ?
-
@מעלה-ומוריד
מוזמן לבדוק. אגב, מעניין לדעת שזו הדרך שלך להתמודד עם שאלות. -
מדיניות הפנית אתרים קיימת בנטפרי מקדמת דנא.
כנס לבינג. http://bing.com כנס לעוד מלא אתרים שמתחזים לגוגל ותופנה לגוגל.
מדיניות נטפרי זה לא רק שאפשר לחסום הכל לפי שיקול דעתה אלא גם להפנות לאן שתרצה לפי שיקול דעתה. וכן כל אופי הסינון זה לפי שיקול דעתה של נטפרי. לא מתאים לך אל תאכל. -
אגב זה כתוב מפורש בתנאי שימוש.
http://netfree.link/terms-of-use
1.5
הסינון יכול להיות כרוך בטשטוש תמונות, הסרת תמונות, וטקסטים מאתרים שנותרה הנגישות אליהם. נטפרי שומרת לעצמה הזכות לנקוט בכל אמצעי שתראה לנכון במסגרת השירות על מנת למנוע חשיפה לתכנים לא ראויים. כמו כן, השירות עשוי להפנות את המשתמש לאתר שהותאם במיוחד למגזר החרדי ולאו דווקא לאתר הראשי. -
@magicode יש הבדל בין אתר מותאם לאתר נגזר
-
@תנחום אמר בקישור חדש למכלול:
(אחרי זה אתם יכולים גם לחסום אותי):
ואז תפתח ניק, או תדברר אחד בשם תוכי מדבר.
-
אגב זה כתוב מפורש בתנאי שימוש.
http://netfree.link/terms-of-use
1.5
הסינון יכול להיות כרוך בטשטוש תמונות, הסרת תמונות, וטקסטים מאתרים שנותרה הנגישות אליהם. נטפרי שומרת לעצמה הזכות לנקוט בכל אמצעי שתראה לנכון במסגרת השירות על מנת למנוע חשיפה לתכנים לא ראויים. כמו כן, השירות עשוי להפנות את המשתמש לאתר שהותאם במיוחד למגזר החרדי ולאו דווקא לאתר הראשי.אבל מי שלא משתמש בנטפרי לא הסכים לתנאי שימוש שלהם אז מותר לו לקבול עליהם.
-
@נטפריס אמר בקישור חדש למכלול:
@תנחום אמר בקישור חדש למכלול:
(אחרי זה אתם יכולים גם לחסום אותי):
ואז תפתח ניק, או תדברר אחד בשם תוכי מדבר.
אתם הרי יכולים לבדוק, ואתה גם יכול לשלוח אלי מייל ולדעת בדיוק את שמי המלא, גם לראות את תמונתי, ואפילו לקבל את מספר הטלפון שלי, ולדבר אתי בדיוק על הכל.
כל זה הייתם עושים אם האמת היתה חשובה לכם, במקום זה בחרתם לקיים את דברי אדוננו דוד בתהלים יד א, נג ב.
-
איכס, אתם מגעילים. סליחה שהעזתי למתוח ביקורת עליכם. ישר הפכתי אותי לבובת גרב של אחד בשם תנחום שאינני יודע מיהו (שמעתי על הפורום הזה לראשונה לפני שעה בגלל העניין עם ויקיפדיה). את התשובות לשאלות שלי קיבלתי. היו שלום, ותודה על הדגים (הריח שלהם לא משהו).
-
@תוכי-מדבר
בא תספר לנו אתה האם אתה משתמש בנטפרי או לא.
לא מעניין אותנו לשמוע הטפות מוסר ממי שלא משתמש בנטפרי. -
@magicode אני כרגע ממקום ציבורי, אין לי בכלל אינטרנט בבית, רק נטו מייל. בסדר?
-
מעניין מאיפה שמעת על העניין עם ויקיפדיה. בשעה שאתה בכלל לא גולש בנטפרי.
אולי תשתף אותנו? -
מעניין. במקום לתת תשובות, אתה הופך אותי לנחקר?
-
@magicode זה קטן עליך הדיון הזה, הוא לא מוסיף כלום לאף אחד!!!!