רשתות חברתיות לצורך יצירת קשר
-
היום נתקעתי באמצע ביצוע עסקה והייתי צריך לקבל אישור מחברת האשראי. בטלפון כידוע זה אורך זמן רב מדי.
איך שהבנתי [וייתכן שאני טועה] ברשתות החברתיות פייסבוק טיוטר ודומיו המענה הוא מיידי.
האם ניתן לפתוח רק את הדפים האלו? -
דובר בעבר עיין כאן
-
@a0533057932 הגעתי ל'רעיון' אחרי הדף שהפנת אותי. אלא ששם מדובר בעיקר על דפים של פייסבוק ממש שזה יותר מסובך אני מדבר רק על דפים של יצירת קשר
-
@aiib אתה מתכוון למסנג'ר של פייסבוק נראה לי שהבעיה שבעוד בדפים רגילים ניתן לחלק בי אישי למסחרי ולפתוח אולי רק את המסחרי במסנג'ר אין אפשרות הפרדה בין הסוגים
-
@a0533057932 לא רק, זה ודומיו
-
@aiib אמר ברשתות חברתיות לצורך יצירת קשר:
איך שהבנתי [וייתכן שאני טועה] ברשתות החברתיות פייסבוק טיוטר ודומיו המענה הוא מיידי.
אני לגמרי חושב שאתה טועה.
-
@נטפריס המענה לא מיידי אבל הרבה יותר מהר מהטלפון כי כל פקידה מטפלת בהרבה לקוחות יחד
-
@a0533057932 אבל במסנג'ר ודומיו יש לפעמים רובוט
-
@מ.-פינחסי הרובוט בדרך כלל זה דברים שניתן להגיע אליהם דרך האתר
-
@a0533057932 אמר ברשתות חברתיות לצורך יצירת קשר:
@נטפריס המענה לא מיידי אבל הרבה יותר מהר מהטלפון כי כל פקידה מטפלת בהרבה לקוחות יחד
אתה מדבר מידיעה? אשמח אם תחלוק את מקורותיך, וגם אם תפרט גם באיזה חברה ובאיזה ערוץ תקשורת.
-
@נטפריס מידיעה אני יכול לומר לגבי הצ'אט של סלקום ששם בטלפון יכול להיות כמה שעות ובצ'אט זה כמה דקות.
אמנם זה לא פייסבוק ודומיו אבל הרעיון אמור להיות דומה כמו שהזכירו למעלה שבהתכתבות הנציג יכול לטפל בכמה פניות במקביל משא"כ בטלפון.
אני מאמין שאם החברות נותנות את האופצייה הזו זה יותר מהיר...
מצרף צילום מסך מאתר שירות נט שנותן את האופציות של ההתקשרות עם דירוג
-
@נטפריס מנסיון בפייסבוק מסנג'ר המענה הרבה יותר מהר מלחכות על הקו בשלל חברות
ובקשר לזה שכל פקידה מטפלת בכמה לקוחות יחד זה נראה מזה שכל שאלה שנשאלת ועונים תשובה לוקח זמן לתשובה כנגד הרבה יותר מזמן ההקלדה כך שנראה שלוקח זמן לחזור מלקוח אחר אבל זה לא ידיעה אלא השערה -
-
-
לא מבין בזה.
-
@magicode האם הנך מתכוון לא מבין למה צריך או לא מבין האם ניתן לסנן
-
@magicode אבל בצרכי ציבור אתה מבין מאד!
מי כן מבין בזה? -
הביאו פה את הצאט
https://service.isracard.co.il/personetics-client-isracard/digital-agent.html?lang=he&clientData={"headerImg"%3A"isracard"}&bankInfo={"ctxId"%3A"preLogin"}
מה רע בזה? למה צריך פייסבוק? -
@magicode זה רובוט ולא מענה אנושי.
אין שם כמעט שום מידע חוץ מחייובים ומספרי טלפון ושעות סגירה.
אין מענה אנושי לפתרון בעיות
עריכה: תעשה נסיון קצר לשאול אותה שאלה הכי פשוטה שיש... -
תכתוב "נציג אנושי"