019 - מחשב מסלול מחדש
-
@frize37 עקרונית אתה צודק
אבל אני מדבר על יום ככה יום ככה, ועל כל יום לא טוב יש להם תירוצים כמו שידרוגים וכו' -
@frize37 א. 20 מגה זה לא הרבה...
ב. לכן גם אני הגבתי כי אני כשרציתי להצטרף לנטפרי התקשרתי לנציג בנטפרי [שבמקרה לא היה אתה...] והוא המליץ לי על 019 אמרתי לו מיד לא! שאל מה הבעיה וכו' אמרתי לו שמעתי שיש להם בעיות הוא שאל האם לקחת זאת מהפורום אמרתי לו שכן, הוא השיב תעשה חיפוש ותראה שמדובר באחד או שניים בודדים שחוזרים על עצמם שיש להם בעיה במיקום. עשיתי חיפוש וראיתי שהוא צודק ובאמת עשיתי כמה מנויים וכולם מרוצים ללא שום בעיות ותקלות! -
@מרוצה אם איזה נטסטיק אתה גולש?
-
-
@מרוצה בדקת במקומות אחרים וגם שם התוצאה הייתה דומה?
-
@aiib מהניסיון שלי 20 מגה יציב זה מצויין. גם אני ראיתי 60 מגה, ואחרי יום 5 מגה. הדבר החשוב לדעתי הוא שיהיה יציב ושאין לו הפרעות. ואם אני בדקתי המון פעמיים ונתן לי כמעט תמיד אותם תוצאות אני חושב שזה מצוייין
-
אני לא כ"כ מבין את התשובות כאן שזה שייך למקום של קליטה
אם אני אומר לכם שבד"כ זה בסדר, מלבד שפעם בתקופה [לעיתים די קרובות] משתגע
זה אומר שאין בעיה של קליטה באופן גורף, וחבל שתמיד הם מפילים את זה על נטפרי -
@מרוצה בגלל שגם בחברה רגילה ולא בנטפרי ו019 יש הרבה משתנים שגורמים לחוסר קליטה על אף שבדרך כלל יש קליטה אלא שהיא גבולית ומדי פעם כשיש עומס על האנטנה או סיבות אחרות זה מתנקם בך
-
-
@aiib לא כשזה שיבוש של כמה ימים רצופים
-
@frize37 מה באת להראות?
-
@מרוצה אמר ב019 - מחשב מסלול מחדש:
אני לא כ"כ מבין את התשובות כאן שזה שייך למקום של קליטה
אם אני אומר לכם שבד"כ זה בסדר, מלבד שפעם בתקופה [לעיתים די קרובות] משתגע
זה אומר שאין בעיה של קליטה באופן גורף, וחבל שתמיד הם מפילים את זה על נטפריאני לא מצדיק אף אחד עד שאני לא רואה את זה בעינים. אבל הדבר הראשון שאני אומר ללקוח הוא שנטסטיק הוא דבר מצויין, אבל שיודעו שזה אינטרנט נייח שהיא ממש יציבה. נטסטיק תלוי בהרבה דברים א. קליטה ב. גם רעשים (כך לימד אותי בזמנו ידידנו @magicode , אולי יהיה לו זמן שסביר כאן לציבור) ג. גם מרגישים יותר את העומס מאינטרנט נייח.
אולי יהיה כאן מישהו יותר מומחה ממני להסביר כל המרכיבים.והראיה, שלא ראיתי כמעט בציבור הכללי שמתשמשים עם נטסטיק, חוץ מאנשים שחייבים להשתמש בבית לקוח כמו טכנאים.....
-
@aiib אמר ב019 - מחשב מסלול מחדש:
@frize37 מה באת להראות?
כלום. כתבתי שאיפה שאני כרגע עובד מצויין וא''א להכליל חברה.
האמת אם היה לי פתוח סים של x2one הייתי מעלה צילום של המהירות והקליטה שיש כאן.
כמו שכתבתי, כל אחד במקומו מתאים לו יותר או פחות את החברה. ולכן גם יש מקום להרבה חברות בנטפרי, כי לא כולם מתאימים לכולם. ואגב, זאת הסיבה שאני עובד עם כל החברות, כי לא רק המחיר הוא הקובע! הלקוח רוצה לראות שזה עובד אצלו טוב, ולכן אני חייב לשאול אותו מה הקליטה היותר טובה בבית שלו או במקום עבודתו עם המחשב ואז לפי זה להציע מה הכי מתאים לו. -
@frize37 כמו שכבר כתבתי שאצלי בבית אין קליטה של פלאפון [בלי נטפרי] והמקסימום שאני מגיע הוא ל13 מגה כולל הרבה ניתוקים למרות שפלאפון יש לה את הגלישה המהירה ביותר [מהפרסומות...]
-
@frize37 כמו שכבר כתבתי שאצלי בבית אין קליטה של פלאפון [בלי נטפרי] והמקסימום שאני מגיע הוא ל13 מגה כולל הרבה ניתוקים למרות שפלאפון יש לה את הגלישה המהירה ביותר [מהפרסומות...]
ואגב, נתון חשוב הוא שבאמת א''א כ''כ לסמוך על בדיקה עם פלאפון כשר, כי רוב הפלאפונים עובדים על דור2 (ואינטרנט על דור2 לא זז, וגם אם יש קליטה טובה עם דור2 זה לא מחייב שדור3 או 4 כן יהיה. אבל כן נותן אינדיקציה
-
@frize37 אפשר בכלל לקשר בין הקליטה של הסלולר לשל הגלישה?
-
@frize37 אפשר בכלל לקשר בין הקליטה של הסלולר לשל הגלישה?
למה לא? הם אותם תרדים לכאורה
-
@frize37 לא יודע ככה אמרו לי בעבר שזה לא קשור
-
@frize37 לא יודע ככה אמרו לי בעבר שזה לא קשור
יכול להיות שאמרו לך ככה בגלל מה שאני כתבתי למעלה
ואגב, נתון חשוב הוא שבאמת א''א כ''כ לסמוך על בדיקה עם פלאפון כשר, כי רוב הפלאפונים עובדים על דור2 (ואינטרנט על דור2 לא זז, וגם אם יש קליטה טובה עם דור2 זה לא מחייב שדור3 או 4 כן יהיה. אבל כן נותן אינדיקציה
-
עדכון
אולי קצת היה מוגזם ההתפרצות שלי על 019
מסתבר שהחלפת סים פתרה חלק מן הבעיות
ולכן חשוב לי בשביל ההגינות לומר גם את זאת.אבל את שאר שלל הבעיות [המתנה ארוכה על הקו לקבלת שירות, התנתקות הקו אחרי שסו"ס מגיע תורך, כמו שכבר אחרים תיארו בפוסט אחר] זה עדיין כנראה יחכה לעוד כמה שנים של התייעלות.