הטעם הכמוס למה בלוסטאקס העדכנית לא בנטפרי
-
אם הייתי יודע את זה זה היה חוסך לי הרבה עגמת נפש.
קניתי אנדרואיד 7.לא עבד. ניסיתי להתקין רוט לא הצליח. נסעתי למודיעין להחזיר. קניתי דגם שהיה רשום שהוא 6. התברר שהיה 7. ניסיתי הרבה נסיונות וגם הלכתי לטכנאי לשחרר את השדרוג ולהחזירו לגירסא 6. בסוף הצלחתי לבד להתקין קושחה 6.
עכשיו כבר עובד, אבל אם הייתי יודע שאפשר עם אפליקציה זה היה חוסך הרבה צער ועצמת נפש.
אם מותר לשאול אם ניסית את זה. ומתי זה נודע לך. -
@יהושע-ב. אמר בהטעם הכמוס למה בלוסטאקס העדכנית לא בנטפרי:
אם מותר לשאול אם ניסית את זה. ומתי זה נודע לך.
לא.
הרגע חיפשתי בגוגל (android nougat ssl certificate), יחד עם ידיעה ששמעתי מ@שרגא . -
אשמח לקבל תגובות גם מסתם מכל מי שניסה את זה. ואגב אנדרואיד כבר אוחזת בגירסה 9 ולא יהיה חסרון אם נטפרי תתאים גם לגרסאות האחרונות.
-
ולא יהיה חסרון אם נטפרי תתאים גם לגרסאות האחרונות.
נטפרי לא קשורה לגירסה זו או אחרת.
אני מבין שאתה מחובר חזק לאנרואיד, ולכן הנושא בוער בעצמותיך
אבל אי אפשר לומר על נטפרי שהיא מתאימה לאנדרואיד כל שהוא. זה סך הכל סינון אינטרנט.
תמיכה באנדרואיד עד היום נטפרי לא נתנה ונותנת רשמית לשום גירסה, ורוב מוחלט של מי שקונה אנדרואיד עושה בזה עבירה. -
תודה על ההערה הנכונה, כעת אני אישית משתמש במחשב אנדרואיד בגודל מחשב שאין בו לא מודם או חייגן ואף ללא וואטסאפ, רק משום שיש תוכנות שהינם לי הכרחיות שלא עובדות במחשב ווינדוס.
זה נכון שנטפרי לא תומכים באנדרואיד. אבל בכל זאת לא יזיק אם משתמשי נטפרי יבדקו אם זה תואם למי שכבר צריך את זה לצערו. וזה יועיל גם בהמשך בעז"ה כשהמרא דאתרא יצליח במיזם שלו.
כמו כן אני משער שהביקורת שלך לא הייתה מכוונת לבלוסטקס. ולכן עדיין יש תועלת אם ימצאו פתרון, כפי שגם אתה הצעת. -
הטעם שהיא לא עובדת בנטפרי עם האפליקציות, משום שהוא מבוססת על אנדרואיד 7, ואנדרואיד 7 לא סומך על תעודת האבטחה. זה הכל.
אני לא כ"כ בקי בפרטים, רק אציין שאצלי מותקן בלוסטקס עדכני והרצתי עליו אפליקציות ללא בעיה (כמובן לאחר התקנת התעודה כנדרש) אך לפני זמן מה התחיל להיות לי בעיה עם אפליקציית בנק מסויים לאחר שאפליקציה התעדכנה, כל העזרה הרבה והמסורה של התמיכה לא הועילה, ולכן עפ"י המלצה שראיתי בפוסט אחר בפורום, התקנתי אמולטור אחר בשם "MemuPlay" וב"ה הכל עובד חלק! מה גם שהאפליקציה של הבנק הנ"ל מצליחה לקלוט הפקדת צ'קים הרבה יותר מהר (הרבה פחות נסיונות חוזרים...) ממה שהיה בבלוסטקס. כמו"כ האמולטור הנ"ל קלילה יותר ומאתחלת הרבה יותר מהר מבלוסטקס.
-
@יוד אולי תצרף את שם הגירסה שהורדת, או את הקישור של הגירסה.
אז בעז"ה מקווה שיוכלו חברי הפורום לוודא איזו גירסה היתה לך.
כי יתכן שהעדכני שלך הוא לא הגירסה המתקדמת ביותר שהיא גירסת בטה, דהיינו פיתוח שלא הופץ באופן רשמי. -
@יוד אמר בהטעם הכמוס למה בלוסטאקס העדכנית לא בנטפרי:
מה גם שהאפליקציה של הבנק הנ"ל מצליחה לקלוט הפקדת צ'קים הרבה יותר מהר (הרבה פחות נסיונות חוזרים...) ממה שהיה בבלוסטקס.
מאיזה מחשב אתה משתמש ובאיזה בנק
זה נושא שנידון רבות, אף אחד לא הצליח להשתמש באימולטור בכדי להפקיד שיקים -
@יוד אשמח מאור אם תוכל לתת לי קישור לתוכנה זו
תבורך מן השמים -
-
@יוד אולי תצרף את שם הגירסה שהורדת, או את הקישור של הגירסה.
אז בעז"ה מקווה שיוכלו חברי הפורום לוודא איזו גירסה היתה לך.
כי יתכן שהעדכני שלך הוא לא הגירסה המתקדמת ביותר שהיא גירסת בטה, דהיינו פיתוח שלא הופץ באופן רשמי.אני אכן מדבר על גרסת הבטא. זכור לי שהיה צורך להשיג תוכנה מעודכנת כדי לדלג על הרישום של גוגל וכן בכדי לבצע רוט. (הגירסה שפורסם פעם בפורום כבר לה תאם לגירסה הזאת)
-
@957 אמר בהטעם הכמוס למה בלוסטאקס העדכנית לא בנטפרי:
מה גם שהאפליקציה של הבנק הנ"ל מצליחה לקלוט הפקדת צ'קים הרבה יותר מהר (הרבה פחות נסיונות חוזרים...) ממה שהיה בבלוסטקס.
זה נושא שנידון רבות, אף אחד לא הצליח להשתמש באימולטור בכדי להפקיד שיקיםסליחה שלא הבהרתי את דבריי, מדובר בבנק בארה"ב לא בנק ישראלי, הבנקים שם משתמשים בטכנולוגיה של צילום הצ'ק, ז"א שהאפליקציה מצלמת תמונה של הצ'ק ואח"כ מעבדת אותה), משא"כ הבנקים הישראליים מנסים לסרוק את הצ'ק תוך כדי שהמשתמש מציג אותה, זה לא הצלחתי לעשות דרך שום אמולטור. אדרבה גם אני אשמח לדעת אם יש מי שהצליח.
-
@957 אמר בהטעם הכמוס למה בלוסטאקס העדכנית לא בנטפרי:
זה נושא שנידון רבות, אף אחד לא הצליח להשתמש באימולטור בכדי להפקיד שיקיםסליחה שלא הבהרתי את דבריי, מדובר בבנק בארה"ב לא בנק ישראלי, הבנקים שם משתמשים בטכנולוגיה של צילום הצ'ק, ז"א שהאפליקציה מצלמת תמונה של הצ'ק ואח"כ מעבדת אותה), משא"כ הבנקים הישראליים מנסים לסרוק את הצ'ק תוך כדי שהמשתמש מציג אותה, זה לא הצלחתי לעשות דרך שום אמולטור. אדרבה גם אני אשמח לדעת אם יש מי שהצליח.
מה השגיאה שאתה מקבל שלא מקבל את הצק' שנסרק?
-
@מנתק אמר בהטעם הכמוס למה בלוסטאקס העדכנית לא בנטפרי:
מה השגיאה שאתה מקבל שלא מקבל את הצק' שנסרק?
הוא פשוט אומר שהוא לא הצליח לקלוט את הנתונים, לא זוכר את הניסוח המדוייק.