המעלות של נטפרי
-
פנה אלי מישהו שדווקא נמצא בנטפרי ושואל מדוע נטפרי ולא החברה השנייה שמפרסמת שיש לה בדיקת תמונות אנושית וכן רובוט שבודק אתרים באופן אוטומטי שמייתר את הצורך בלשלוח אתרים לבדיקה.
מה עונים לו?
נ.ב אני מודע לכך שיש הרבה ששואלים זאת בשביל להטריל, אז זהו שאני לא... תבדקו בהיסטוריה שלי.... -
@aiib ברובוט יכל להיות פספוסים של שיקול הדעת, מה שאין כן בבדיקה אנושית
-
@מעמד כלומר, בנטפרי האתרים נבדקים גם על ידי רובוט וגם על ידי בדיקה אנושית?
-
-
@מעמד אני מדבר על בדיקת אתרים לא על בדיקת תמונות
-
@aiib בפעם הראשונה ע"י שכל הישר של בודקים יהודים, כשזה קצת חשוד, לפעמים מתקיימים דיונים שלמים על פתיחת האתר.
לדעתי כל ההסברים מיותרים...
כל מי שניסה את שתיהם יודע את התשובה.
אינו דומה אברכים יר"ש שכל דאגתם ומאוויים לזכות את הרבים, לחברה עסקית בבעלות חילונית, שחוץ מה'שורה האחרונה' (בחשבונית), לא מעניין אותה כלום.
ידוע לי שבחברה הנ"ל היתה לאחרונה פירצה גדולה של הסינון (כנראה לא ידועה), מישהו סיפר לי ששלח להם וזה טופל אחרי חודש +....
-
עקרונית יש הבדל אם חברה מיצרת מוצר בשבילך, וממילא אתה המנהל שלו,
מאשר חברה שיצרה מוצר לעצמה, ומי שרוצה להצטרף ברוך הבא.
בדברים עדינים כמו אינטרנט, רעיונית יש כבר בזה יתרון.
[גם בשטח רואים, למשל סוגי החריגות שקימות שם וש(כמעט לא) קימות פה]. -
@WWW אותי אתה לא צריך לשכנע אני משוכנע אבל בשביל להסביר למישהו אחר לא מספיק לומר המניע של יר"ש מול חברה עסקית וכו'
-
@WWW אמר בהמעלות של נטפרי:
לחברה עסקית בבעלות חילונית
אשתי הייתה באיזה יום עיון מטעם העבודה והמנהל של הסינון שלהם הגיע ודיבר על הסינון והוא היה נראה אדם דתי, כך אשתי אמרה
-
@מעמד מי אמר שהוא המנהל?
זה שייך לסלקום, לא? -
@aiib אמר בהמעלות של נטפרי:
@WWW אותי אתה לא צריך לשכנע אני משוכנע אבל בשביל להסביר למישהו אחר לא מספיק לומר המניע של יר"ש מול חברה עסקית וכו'
התשובה לשאלה הנקודתית ששאלת פשוטה וכפי שכתבו לך לעיל
כל אתר חדש שעדיין לא נבדק כלל שמתקבלת לגביו פניה לפתיחה מועבר לעיון מעמיק של עין אנושית לראות אם אין שם בעיות שמסתתרות שרובוט לא יכול להבחין בהם
אחרי שהאתר מאושר באופן עקרוני כראוי להיות פתוח בבית של יהודי חרדי, מתקיימת בו כל העת בדיקה רובוטית של טקסט ובדיקת תמונות אנושית
אני לא מבין איזו עדיפות יכולה להיות לרובוט בנקודה הזו ולפיכך אין כל משמעות למשפט "סינון כפול" חוץ מרושם -
@WWW כך הוא טען
-
@aiib אמר בהמעלות של נטפרי:
פנה אלי מישהו שדווקא נמצא בנטפרי
רק מי שנמצא בנטפרי יכול לשאול את השאלה, אם הוא היה נמצא בסינון השני כבר לא היו לו שאלות....
-
@מעמד אמר בהמעלות של נטפרי:
@WWW אמר בהמעלות של נטפרי:
לחברה עסקית בבעלות חילונית
אשתי הייתה באיזה יום עיון מטעם העבודה והמנהל של הסינון שלהם הגיע ודיבר על הסינון והוא היה נראה אדם דתי, כך אשתי אמרה
אשתי הייתה שם גם וסיפרה לי גם.
שאשתך תבקש ממי שאחראית עליה שתבקש למעלה שבפעם הבאה יביאו מישהו מחברה אחרת.
היא יכולה. בד"כ מתייחסים לזה.
(העניין אחר אולי, שאם יבקשו מנטפרי לא בטח שיהיה מי שילך. כי נטפרי לא עושה דברים כאלו. -- אולי הספקים כן) -
@clickone אמר בהמעלות של נטפרי:
(העניין אחר אולי, שאם יבקשו מנטפרי לא בטח שיהיה מי שילך. כי נטפרי לא עושה דברים כאלו. -- אולי הספקים כן)
בקיצור, אתה ממליץ שיביאו מישהו מהחברה השלישית ?
מה ההבדל בין החברה שהייתה שם לחברה השלישית ? (לא מתכווין לנטפרי) -
@מעמד
אתה יכול לבקש שיביאו גם נטפרי.הם בסוף התהליך צריכים למלא עוד שעה של הרצאה ביום עיון.
לכאורה במקום להביא מרצה בתשלום / הופעה, יש מישהו ש"מתנדב" לבוא בחינם תמורת פרסומת. -
-
@מעמד
אני הסברתי למה הביאו את ההוא מארבעת/שבעת המינים.אולי לאחד הספקים יש מישהו / מישהי עם כושר ביטוי גבוה, ואז אפשר לבקש שבפעם הבאה יביאו אותו/ה.
-
@clickone נראה לי שלך יש יותר קשרים בפנים שם
במיוחד שנראה לי שאשתי מאמינה לההוא מארבעת/שבעת המינים (היא לא מבינה באינטרנט בכלל ב"ה) -
- זה צריך לבוא מלמטה. מהעובדות.
לדוגמא אם יביאו להן מתנפחים והם לא רוצות, והעובדות מבקשות שפעם הבאה הן רוצות בריכה, אני מניח שהם מתחשבים במידת האפשר. - אם אשתך מאמינה להוא משבעת המינים אז זה אומר שהוא הצליח. זה נקרא שיווק.....
- זה צריך לבוא מלמטה. מהעובדות.