בעיה מסוימת והצעה
-
יש לי חיבורי אינטרנט פעילים בנטפרי ואני משלם עליהם בשמחה את המחיר שנטפרי רוצים, דא עקא שיש לי גם סים לרכב לוויז של 019 והוא כמעט ולא גולשים בו למעט וויז וגימייל (דרך אפליקציית אנדרואיד) ופעם ב אז גלישה של חיפוש מספר טלפון או כתובת, החבילה שאני לוקח מ019 זה ההכי זולה, אולי יש דרך לעשות גם בנטפרי עלות מוזלת לחיבור דרך חבילה כזאת, ונניח שיהיה ללא תוספת נקודות לתמיכה וללא אתרים נוספים.
הרי זה ברור שההשקעה שחיבור אינטרנט שגולשים עליו הרבה זה לא ההשקעה של לקוח עם חבילת 3 גיגה.
יש כבר משהו בסגנון הזה מה שנותנים באר-אל סים לוויז ומייל ללא תשלום נוסף לנטפרי, למה אי אפשר לתת בנטפרי לבחור בהגדרות סינון משהו מצומצם יותר שייתן פחות אפשרויות גלישה (אולי פחות קטגוריות, אולי ללא נקודות לתמיכה) ויעלה פחות. -
@3-פינות אם אתה מדבר על עלות החבילה - זה לא תלוי בנטפרי אלא במי שמוכר לך את החבילת גלישה.
אם אתה מדבר על התשלום הזעום (!!) על הסינון, 15 ש"ח - אז כדאי שתקרא את מה שכתוב באזור האישי בדף התשלומיםבמקרה והיה תקופה של 15 יום ומעלה שלא היה חיבור וגלישה כלל, יופחתו ימים אלו מהתשלום החודשי, באופן יחסי למספר הימים שבאותו החודש.
-
@מ.-פינחסי ידוע ידעתי שמייד יתנפלו עלי שזה תשלום זעום ביחס למה שמקבלים, אני מדבר על חיבורי אינטרנט שבקושי משמשים לגלישה מועטת מאוד, שכמו שאפשר לשלם על הסים פחות כי בקושי גולשים אז שימצאו פיתרון גם לנטפרי, אם אני משלם 29 שקל לחודש על סים אז זה עוד 50% למחיר על נטפרי, וכל זה בשביל סים שבקושי נוגעים בו.
במקביל העליתי רעיון לתת אפשרות לכלל הלקוחות להגדרת חיבור וויז ומייל בלבד ללא תשלום לנטפרי, כמו שיש אפשרות בRL.
-
-
@ליכט
הפתרון של סים כשר כרגע הוא במייל בלבד
השאלה האם אדון מ. פינחסי לא צריך עוד רשימה? -