קיבלתי סימן.
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
-
@אחד-תם חודש/חצי שנה , זה סתם קמפיין להביא לקוחות בעיתיים שיחזיקו בשתי חיבורים/חיבור נטפרי לא פעיל, שבוע מספיק למי שרוצה לעבור להחליט אם הוא רוצה.
(והקמפיין לא חייב להיות לעוברים מאתרוג דווקא, זה יכול להיות סתם קמפיין לימים הנוראים שכולנו רוצים להיטהר, רוצה לנסות אינטרנט כשר ונקי באמת? שבוע ראשון עלינו, אני מוכן לתרום לגיוס לקוחות הזה אם הוא לא בטוח שווה מבחינה כלכלית לנטפרי). -
@סים-כשר אמר בקיבלתי סימן.:
@יעקב-ישראל ממתין לעדכון מהספק בכדי להתחיל
עמכם הסליחה על העיכובהעיכוב ארוך מאוד
מעניין האם פנו אליהם בתביעה
הרי @magicode טען "כי ייתכן שהמהלך הזה בא בעקבות הדרישה פה בפרום להוסיף עוד ספקים. מה שאולי גרם להם לבצע את זה כדי למנוע מספקים אחרים להצטרף לנטפרי. כמובן שבמצב הזה זה לא רק איום זה נזק ממש. כי ההפחדה הזאת מרחיקה מאוד את הסיכוים שיצטרפו אלינו ספקים נוספים. ועכשיו כל ספק ירצה גם ביטחון שנטספארק לא יתבעו אותו" -
@magicode אמר בקיבלתי סימן.:
כאן הם טוענים שלא מומלץ לתת מכספי מעשרות.
כי המצב עדיין לא ברור.הם מדברים מנטפרי כאילו מדובר בחברת סינון מתחרה של חברת סינון, ובגלל מחלוקת ביניהם יש כאן שאלה.
השאלה היא אחרת לגמרי,
האם מותר לתרום מכספי מעשר להצלת נפשות מרשת האינטרנט? -
@מ.-פינחסי העיכוב הוא נטו טכני
-
ראשית, כמו כולם גם אני הזדעזעתי מחוצפתם וחוסר הרמה של נטספארק וגרורותיה!
ואני שאלה, איפה מערכות הרבנים וועדות הכשרות שמגבים את אתרוג בכשרותם? האם לא מן הראוי שישקלו שוב את ההגינות שבמתן כשרות למי שמנסה לקעקע כשרות אמיתית מן העולם?
איפה מערכות ההסברה של הועדות למיניהן? למה שלא יפרסמו את קלונם של נטספארק ברבים, כגון בעמוד ההסברה השבועי שלהם ביתד נאמן וכדו'? הרי האינטרס המוצהר שלהם הוא לדאוג להגנה ראויה וכשרה באמת לכלל ישראל.
ועוד משהו, מה באמת חושבים להם שם ברימון/אתרוג? הרי גם אם לו יצוייר חס ושלום שיתגשמו חלומותיהם העכורים ונטפרי תפסיק לשרת את הציבור, נראה להם שמישהו יסכים לעשות מנוי אצלם אחרי שפגעו לו בציפור נפשו? הם עוד לא הבינו שהסוד של נטפרי הוא הערבות ההדדית שכל מנוי מרגיש?
@baruch
@magicode תחזקנה ידיך!!! באמת כל עם ישראל איתך. -
@לוי אמר בקיבלתי סימן.:
ואני שאלה, איפה מערכות הרבנים וועדות הכשרות שמגבים את אתרוג בכשרותם? האם לא מן הראוי שישקלו שוב את ההגינות שבמתן כשרות למי שמנסה לקעקע כשרות אמיתית מן העולם?
איפה מערכות ההסברה של הועדות למיניהן? למה שלא יפרסמו את קלונם של נטספארק ברבים, כגון בעמוד ההסברה השבועי שלהם ביתד נאמן וכדו'? הרי האינטרס המוצהר שלהם הוא לדאוג להגנה ראויה וכשרה באמת לכלל ישראל.השאלה שלך כ"כ טובה.
אבל מה לעשות אנחנו עומדים בדור של שקר. -
@WWW אמר בקיבלתי סימן.:
@לוי אמר בקיבלתי סימן.:
איפה מערכות ההסברה של הועדות למיניהן? למה שלא יפרסמו את קלונם של נטספארק ברבים, כגון בעמוד ההסברה השבועי שלהם ביתד נאמן וכדו'? הרי האינטרס המוצהר שלהם הוא לדאוג להגנה ראויה וכשרה באמת לכלל ישראל.השאלה שלך כ"כ טובה.
אבל מה לעשות אנחנו עומדים בדור של שקר.ועדיין....... אני סבור שזה בר ביצוע עם אנשים נכונים במקומות הנכונים, שלפי הבנתי ישנם בהחלט עבור נטפרי!
-
@לוי נכון, אני גם אוחז כמוך.
צריך בעיקר להעלות את מודעות הציבור, באשר לחברת מונופול חילונית שמשתלטת על הציבור החרדי (ע"י השורה האחרונה...), ועושה בו ככל העולה על רוחה.
-
אולי צריך לעשות קמפיין מעיין זו:
www.donateabox.org
קודם מפרסמים תקופה את מטרת הקמפיין, ואחרי זה יום - יומיים של קאמפיין מאסיבי עם גיוס של מתנדבים למען המערכה יכולה בהחלט להביא לתוצאות מדהימות(רק שימו לב איזה תרומות אפשר לקבל היום... תסננו את התרומות שיש https://www.duvys.com/spf/donors.php?user=donateabox מגבוה לנמוך, ואלו תרומות אמיתיות בהחלט, השמות ידועות)
-
לדעתי הקטנה, תקשורת, תקשורת ועוד תקשורת, למרות שהרבה בתקשורת לא איתנו כי אין גישה לאתרים שלהם בנטפרי... אבל יש עוד צדיקים בסדום, מדובר בשערורייה, לא פחות!
-
@shraga אמר בקיבלתי סימן.:
@magicode כאן הם כותבים שניתן לתרום לנטפרי
http://din.org.il/2017/10/15/תרומה-לנטפרי/א"א לתרום מכספי מעשר.!!
זה מה שכתוב.
מעשר זה לעניים.
מי כאן עני.
לא נראה לי שהם עניים.
עניים זה אברך דחוק שאין לו מה לאכול.
וגם אין לו מחשב. -
גם אם נפריד את הדאגה הרוחנית שיש לנו כיראים מסיכון הביטחון הרוחני שלנו כשאנו גולשים, גם אם את הנ"ל אי אפשר לדרוש מאותם גורמים .
התנהגותם מקוממת בשל הפגיעה בציבור הלקוחות . ראשית , כאשר הם לא נתנו שירות הוגן בסינון שלהם לציבור הן מצד אתרים חשובים שנחסמו לגמרי הן מצד תפקוד טכני לקוי של אתרים פתוחים הן מצד פירצות לא ראויות בסינון . ואת כל זה הם יכלו לפתור עם כסף אבל הם העדיפו להתעשר על חשבון הציבור ולתת שירות לקוי. ובדיוק בשביל זה קיים עיקרון השוק החופשי . יכולה לקום חברה אחרת לתת שירות יותר טוב ולהתחרות [שלא לדבר על כך שנטפרי היא חברה לטובת הציבור ללא כוונת רווח ופגיעה בה היא פגיעה בציבור] . אלא שכדי להתמודד עם זה הם לא נהגו בהגינות כלפי הלקוחות אפילו מינימלית . במקום להשקיע משאבים לתת שירות ראוי ללקוחות ולהציג תחרות הוגנת הם מצאו קיצור דרך ובעוולה שניה הטעו או רימו לקוחות על מנת שיעזבו את נטפרי ויצטרפו אליהם . משדיברה האמת בעד עצמה, עדיין לא התעשתו ולא עלתה בדעתם האפשרות להשקיע במוצר הוגן אלא הם מנסים לפגוע בחלופה היחידה הקיימת לגלישה באינטרנט לאדם ששואף לשמור תרי"ג מצוות. זה מעשה לא הוגן ומהווה פגיעה קשה בצרכנים זה נסיון לכפות מנופול שבו הצרכנים ישלמו בעלי החברה ירוויחו והציבור ישאר ללא מענה .
אין כאן המקום לדון בשאלה האם יש גניבת פטנט או אין גניבת פטנט, זה, כמו שאומרים המאמינים בשופטים שבירושלים, "יתברר בבית משפט" אם נגיע לשם. פה המקום לדבר על הדרך הלא הוגנת כלפי צרכני האינטרנט החרדים שבה הם פועלים. הנסיון ליצור מונופול שבו הם יוכלו להרוויח בלי לתת שירות הוא פסול מיסודו. לפי כל קנה מידה -
@יעקב-ק עיין בדרך אמונה בהלכות הנוגעות למעשר כספים לא קימת הלכה שמעשר כספים הוא לעניים
(לא לסמוך עלי למעשה) -
@יעקב.ק אמר בקיבלתי סימן.:
@shraga אמר בקיבלתי סימן.:
@magicode כאן הם כותבים שניתן לתרום לנטפרי
http://din.org.il/2017/10/15/תרומה-לנטפרי/א"א לתרום מכספי מעשר.!!
זה מה שכתוב.
מעשר זה לעניים.
מי כאן עני.
לא נראה לי שהם עניים.
עניים זה אברך דחוק שאין לו מה לאכול.
וגם אין לו מחשב.לב לאחים קרן הסעות ועוד אפשר לתת ממעשר אז מה ההבדל
-
@aiib אמר בקיבלתי סימן.:
@shraga שים לב לשואל: "כאשר איני מקבל מהם כל תמורה"
וזה הסיפור כאן ,ללא כל תמורה . לא מדובר כאן על ה15 שבעבור זה יש סינון,מדובר על תרומה בלתי תלויה.
-
אני גם חושב כך
סוף סוף נטפרי מצילה נפשות לא פחות מארגונים אלו -
לכאורה בעז"ה כל הכסף ילך בסוף לפיתוח. נניח שבסוף זה מתקדם לתביעה,בעז"ה נטפרי מנצחת ומקבלת הוצאות משפט.( על האפשרות השניה אני לא רוצה לחשוב..)