שאלה לגבי נט סטיק
-
שלום
אני חדש בנט פרי, וחייב נטסטיק דחוף
האם הדגם הזה: ZTE MF821 עובד בנטפרי, מישהו מכיר או בדק את זה אי פעם? -
@שוואנצון עובד
-
-
עובד מעולה ומהיר ב019 גם לי יש כזה.
רכשתי כאן
https://he.aliexpress.com/item/Unlocked-ZTE-MF821-4G-LTE-Mobile-Broadband-Modem-100M-wireless-usb-data-card/1466742128.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dAaRyMqיש כאלה שאמרו כאן שהוא לא תומך באחד התדרים של פלאפון. לכן אולי עדיף
-
@mdy מה העניין לקנות באלי אקספרס כשבאיביי זה אותו מחיר ומגיע יותר מהר וכן במקרה של בעיה השירות והסיכוי להחזרת הכסף בלי השוואה* לאלי אקספרס?
*המצב הוא שבאלי כמעט אין סיכוי שתקבל ובאיביי כמעט אין סיכוי שלא תקבל !
-
@אלי-TZA
כחסר ניסיון באיביי, הבנתי שאם נעלמת חבילה בדואר, צריך מכתב מהדואר. זה נכון? אם כן באליאקספרס לא.
מסכים שאליאקספרס לא הכי אמין, אבל הגזמת"אין סיכוי שלא תקבל" הזמנתי עשרות מוצרים שם ורק אחד לא הגיע ולא קיבלתי עליו החזר. כל השאר הגיעו וב99% מקבלים החזר כשיש בעיה. צריך פשוט לתפוס בזמן ולדעת איך להתנהל מולם.
אבל לא אמרתי כלום על איביי. יכול להיות ששם יותר טוב. (צריך מכתב מהדואר. זה נכון?) -
@mdy עברתי לאיביי אחרי כמה פעמים שלא הזדכיתי באלי. (ועל הדרך הרווחתי הגעה בחצי זמן)
באיביי קיבלתי החזר תוך דקות גם כשזה היה מילה שלי שלא הגיע מול מספר מעקב שמראה שהגיע! (הוא שלח למישהו אחר באותה עיר ונתן לי גם את המספר מעקב שלו).
היו לי לא מעט בעיות (נטיה שלי לקנות ממוכרים לא אמינים+אמינות דואר ישראל הנפלאים) וקיבלתי החזר מלא ב100% מהמקרים בלי שום מכתב מהדואר. -
@אלי-TZA אמר בשאלה לגבי נט סטיק:
(ועל הדרך הרווחתי הגעה בחצי זמן)
לפי הנסיון שלי, זה לא מוכרח, אמנם היה כמה פעמים שקבלתי משלוח אחרי כמעט חודשיים, אבל גם בעלי וגם באיביי.
ומנגד, כבר קבלתי כמה וכמה דברים תוך פחות משבועיים גם מאיביי וגם מעלי. -
@WWW אני מאמין לך, זאת הייתה החוויה שלי.
-
לי היה פעם אחת שלקח 4 חודשים(!!)
באיביי, אחרי חודשיים התלוננתי אצל המוכר (באישי, כי המוכרים מעדיפים שלא אוריד את המוניטין שלהם), והוא שלח לי אריזה כפולה כפיצוי ולקח עוד חודשיים עד שהגיע (האריזה הראשונה לא הגיע עד היום...)
המדובר במגן מסך לפלאפון -
@מתמחה-במחשבים אמר בשאלה לגבי נט סטיק:
האריזה הראשונה לא הגיע עד היום
כנראה שוכבת במרכז מיון "המשוכלל" במודיעין, הכלל שם הוא שמה שמגיע אחרון מטופל ראשון !! כך שאם יש תקופת עומס יש שקים שנשארים בצד עד להודעה חדשה... מישהו תיאר לי משם תאורי זוועה.