abc@netfreemail.com
-
@אחד-תם אמר בabc@netfreemail.com:
אני דוקא חושב שזה היה יכול להיות דבר נהדר, אם כל משתמשי נטפרי היו משתמשים עם כתובת מייל יחודית.
אבל אני באמת חושב שמדובר במשהו לא מעשי.
אילו כולם היו משתמשים באותו מייל, זה היה צורב חזק בתודעה הציבורית, שסינון זה נטפרי.
למשל אני מנסה להעביר את הסינון במקום העבודה של אשתי מאתרוג לנטפרי. וניסיתי כמה פעמים לדבר עם הבוס, מדובר ביהודי לא צעיר והוא עדיין שבוי בקונספציה שאתרוג זה הסינון של כווווולם. הוא לא מבין בתחום מימינו לשמאלו ובאופן אישי אין לו מייל. ואני יכול לדבר לקיר.אבל אני חושב שאם היה מה שדובר כאן, לא הייתי צריך להסביר כלום.
כמו שלא צריך להסביר לאף אחד שג'ימייל זה ספק המיילים המוביל.
אבל כאמור זה 'היה' יכול להיות משהו טוב, בפועל לך תשקיע את הנשמה בפיתוח, ואחר כך לך תשכנע את כולם להחליף את המייל הישן.
חבל"ז.
המענה של מייל מותאם עם דומיין כשר, מיועדת לאנשים שמשתמשים היום בכתובות מייל שמתבססות על אאוטלוק ורוצים את הנוחות של ג'ימייל אבל עם הבהרה שהמייל שלהם הוא מייל כשר.
וזה מה שהם ירויחו כשיהיה מייל של ג'ימייל עם דומיין של נטפרי.
עדיין מתחרים עולים יותר מ30 שח לחודש.
וידוע לי על אנשים שמחפשים דווקא את האופציה הזו -
@דרור אמר בabc@netfreemail.com:
אבל עם הבהרה שהמייל שלהם הוא מייל כשר.
תוכל בבקשה להסביר את המונח "מייל כשר" ?
-
יש מייל כזה https://www.koshermail.net/
כפי הנראה מדף הנ"ל יש להם איזה סינון על המייל -
@שלו'
זה של סקווירא בארה"ב.
בדיוק היום ביררתי על זה אצל מישהו שם.
יש סינון על מיילים של פרסומות, וכן א"א לקבל שום קובץ וידאו. -
@שלו' אמר בabc@netfreemail.com:
יש מייל כזה https://www.koshermail.net/
כפי הנראה מדף הנ"ל יש להם איזה סינון על המיילאהבתי את האנימציה שם...
-
-
@מרדכי יפה !
אבל מה הרעיון שעומד מאחורי זה ? -
@מעמד הציפור עוצרת את הדואר השחור ...
-
ברשות כל המגיבים שיש פה מהרעיון אני רוצה קצת להביע דעתי בנושא.
דבר ראשון, כל המושג הזה של מייל כשר הוא דבר שלעולם לא אמליץ עליו לשום אדם, תפתחו בפרוג ובעוד פורומים ותראו כמה שאנשים מסתבכים עם המיילים של רימון ונתיב בעיקר בשלב שהם רוצים להתנתק מהם.עיקר הבעיות שיש במייל "כשר הם להלן:
-
מה קורה כשמישהו רוצה להיתנתק מנטפרי (אפילו נניח שפשוט יש לו חיבור אינטרנט אחר לנטפרי [נניח מהעבודה] שהוא לא משלם עליו אז בכזה מיקרה לא יוכל להשתמש במייל נטפרי?
במידה והתשובה היא שהוא כן יוכל אז סתם ייווצר מצב שכל אדם יוכל לקבל את הסיומת הזאת ולא הועלנו כלום. -
הרעיון שיוכלו להתחבר למייל רק דרך מחשב שיושב על הרשת של נטפרי מה קורה אם מישהו נמצא במקום ללא נטפרי, נניח במקום שהחסימה היא ברמת המחשב רק למייל, אז לא יוכל לקבל את המייל שלו?! ויותר מזה נניח מישהו עם טלפון של הדרן או נתיב לא יוכל לקבל מיילים כי זה רשת נפרדת? או במקרה ויקום עוד כמה שנים מתחרה לנטפרי אז כולנו נהיה כבולים שלא נוכל להחליף ספק סינון כי נאבד את הגישה למייל?
- 3. כל הרעיון הזה מגיע מאנשים שעדיין מתביישים להראות שיש להם מייל ולכן הם צריכים להראות שיש להם סיומת נטפרי, חבר'ה, עברנו את זה, אם באמת יש בעיה אז לא יעזור לעמוד כמו חזר שפושט את טלפיו ואומר טהור אני, אפשר לראות על הבנאדם מהר מאוד אם יש לא אינטרנט מסונן או שהראש שלו בשטויות שאכמ"ל.... ואם זה מותר אז לא צריך להתנצל לאף אחד
אני מעדיף לעשות את מה שאני עושה בגלוי ולא להתחבאות מאחורי חותמת כזאת או אחרת שכרגע נראה שהיא לא שווה יותר מעלה תאנה. (ואני מדגיש שזה מה שנראה שיהיה שווה ה"מייל הכשר")
בתחילה לא חשבתי להגיב אך לאחר שהנושא לא דועך אז החלטתי כן להגיב.
בכל מקרה אם יהיו אנשים שבכל זאת יהיו מעונינים אני מתעסק בזה על בסיס יום יומי בבניית שרתי מייל פרטיים.
-
-
ראשית הייתי שמח להבין למה זה טוב?
אני מהתחלה חשבתי שהמטרה היא להציל את כל האנשים מכל מיני מיילים משוקצים וקבוצות (במיילים ובצאט) ותפוצות משוקצים .לפי התגובות פה זה יותר היה נראה (סליחה אם לא הבנתי אתכם לא נכון)
לשווק את נט-פרי (אני בעד אבל לא בצורה כזאת)
להגיד שמי שלא בנט-פרי הוא לא כשר (האם יש רב שקבע את זה?)
לגרום לחץ לאנשים שלא מחוברים לנט-פרי (רעיון שיווקי מעולה)אם המטרה היא לטובת כלל הציבור ללא אינטרס שיווקי של נט-פרי (עדיין יש את הרעיון של נט-פרי להציל את כלל הציבור)
צריך לחשוב לעומק אסטרטגיה- שתגרום לכלל הציבור לעבור ולהשתמש רק במייל זה, איך נגרום לשאר האנשים החרדים להצטרף לזה (כמו שעשו בפלאפון הכשר).
- חובה שיתוף פעולה של שאר חברות הסינון ע"י שכל סינון שאומר שמותאם לציבור החרדי יחסום את גימייל וכל מייל אחר כי הם לא כשרים (אני בטוח שאם נט-פרי יתחילו כולם יחכו אותם, אבל עדין חובה שיתוף פעולה כדי שכל חברה תיצג את המניע של הלקוחות שלה, כדי להגיע למוצר מושלם)
- מה עם אנשים שמשתמשים עם דומיין פרטי של העסק/האתר שלהם?
- אולי לגרום לחברות הגדולות ליצור מייל כשר חינמי רק עם פרסומות שמותאמים לחרדים (קצת נראה דמיוני אבל אחרי ההצלחה של טלפון כשר שהיה נראה דמניוני...)