מה קרה לנטפרי?
-
תודה רבה רבה לכל העוזרים והמסייעים זכות העזרה תעמוד לכם בעז''ה בימי הדין האלו
-
@6262 לא נורא לא נורא !
מחול לך מחול לך מחול לך !
זה היה בהומור -
@אורי אמר במה קרה לנטפרי?:
@מעמד אמר במה קרה לנטפרי?:
לא ניתן לשלוח נקודות לאחר שליחת הפניה, ואם כתבתם עוד תגובה לאחר כתיבת ההודעה הראשונה - זה מוריד את הפניה לתחילת התור, וזה מש @ayys613 התכווין
נראה שזה כבר לא נכון.
@ליכט בטח יכול למצוא ההודעה של @magicode שהוא שינה את זה.לגבי מה לגבי הוספת נקודות או ירידה לסוף התור?
-
@סתם-איש-יהודי כנראה @אורי התכווין לירידה לסוף התור
-
עכשיו התגית שונתה לחריגים מה זה אומר?
-
נראה שזה כבר לא נכון.
@ליכט בטח יכול למצוא ההודעה של @magicode שהוא שינה את זה.מצטער, אני ממש לא זוכר הודעה כזו של @magicode, ועד לרגע זו עדיין לא ידוע לי שזה שונה.
-
@סתם-איש-יהודי תרשה לי לנחש שזה בקשה לפתיחה של משהו?
-
למה נראה לך?
-
@סתם-איש-יהודי כי זה התפקיד של ועדת החריגים.
-
כלומר-הם מטפלים בזה ביעילות או להיפך?
-
@סתם-איש-יהודי זה אומר שזה פתיחה במיוחד עבורך ולא רגילה
-
@סתם-איש-יהודי בדרך כלל זה דברים שרק להם יש את הסמכות לטפל. אולי תשתף אותנו במה מדובר?
-
נכון על זה מדובר וזה ממהר את קצב הטיפול?
-
@סתם-איש-יהודי מסתמא אתה מבין לבד שזה תלוי אך ורק בעומס
-
@מ.-פינחסי נכון השאלה האם חריגים מטופלים בראש התור או בסופו?
-
@סתם-איש-יהודי כשמגיע נציג שיש לו סמכות לטפל בחריגים יש לו תור משלו של כל מה שתוייג בחריגים
-
@מ.-פינחסי תודה רבה על העזרה עזרתם לי מאוד.
אעדכן בהמשך אם תהיה התקדמות -
@ליכט אמר במה קרה לנטפרי?:
מצטער, אני ממש לא זוכר הודעה כזו של @magicode, ועד לרגע זו עדיין לא ידוע לי שזה שונה.
מוזר!
אני זכרתי ש @magicode כתב שהוא שינה את זה בגלל שהוא רוצה לעודד אנשים להכניס כל האינפורמציה הרלוונטי לתוך הבקשה לתמיכה ולא להתעכב בגלל זה. -
@ליכט אמר במה קרה לנטפרי?:
מצטער, אני ממש לא זוכר הודעה כזו של @magicode, ועד לרגע זו עדיין לא ידוע לי שזה שונה.
מוזר!
אני זכרתי ש @magicode כתב שהוא שינה את זה בגלל שהוא רוצה לעודד אנשים להכניס כל האינפורמציה הרלוונטי לתוך הבקשה לתמיכה ולא להתעכב בגלל זה.צודק זה השתנה כבר מזמן
-
@מעמד אמר במה קרה לנטפרי?:
@סתם-איש-יהודי אמר במה קרה לנטפרי?:
איך אפשר להוסיף לפניה נקודות אחרי שכבר שלחתי הודעה אחת?
לא ניתן לשלוח נקודות לאחר שליחת הפניה,
אאל"ט @shraga נתן הסבר להוספת נקודות לפניה בצורה זאת: פתח פניה חדשה והוסף את כמות הנקודות הרצויה ובתוכן הפניה הכנס את מס' הפניה שלה אתה רוצה לתת את הקדימות ע"י הוספת הנקודות.