X2ONE - איטיות, מישהו נתקל?
-
אני עברתי מהחברה "הטובה"!!! הזאת להוט ב125 כולל הסינון של נטפרי + 200 מ"ג
-
@aknvtchtk אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
אבל הבעייה שאין שום חברה שנותנת כזה כמות של GB במחיר כזה
זהו שלא !!
גם הם לא באמת נותנים כמות כזו של GB במחיר כזה -
שלום וברכה לכל משתתפי הקטגוריה בפורום!
גם לי הייתה תקלה מיום חמישי בבוקר, ז"א האינטרנט פסק מלעבוד לחלוטין!!!
אחרי טלפונים מרובים לחברת x2one שאמרו לי כל הזמן בסגנון 'תנתק את הסים ותחזיר בעוד 5 או 10 דקות' ורבים בסגנון זה! וכן הבעיה שבבדיקה האוטומטית של נט-פריי (414.co.il) נכתב לי שהאינטרנט לא של נט-פריי וכנראה אני גולש על השכנים... ובבדיקת הפרטי משתמש של היה 'כתובת אי פי חיצונית וכו'....' בלבד, וכל הזמן נאמר לי בחברת x2one שאני מנותב דרך נט-פריי והם רק עושים ריענון על הקו.
מבדיקה שלי במחשב אחר, התקבלה תמונת מצב עגומה שהסים שלי פרוץ לחלוטין ה"י!!!! ובמחשב אחר הוא פתח יוטיוב ו- ynet חופשי!
ולמותר לציין, שבחברת x2one התעקשו כל הזמן לומר שהכל בסדר והם רואים שאני בנט-פריי, ורק היום (יום שני ב' טבת) עלו בבוקר על התקלה הארצית שהשרת נותן כתובת IP אוטומטית ולא קבועה למשתמשים, וב"ה בשעה 14:30 הסתדר אצלי העניין!
מקווה שיהיה קבוצה גדולה שידרשו פיצוי הגון מאוד או שיתאגדו לפתוח ספק חדש עם שרת חזק ואמין (שלא יוכל בלחיצת כפתור לנתב את כל המשתמשים של נט-פריי לשרת חיצוני פרוץ ה"י). -
@דוד-ש אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
וכן הבעיה שבבדיקה האוטומטית של נט-פריי (414.co.il) נכתב לי שהאינטרנט לא של נט-פריי וכנראה אני גולש על השכנים... ובבדיקת הפרטי משתמש של היה 'כתובת אי פי חיצונית וכו'....' בלבד, וכל הזמן נאמר לי בחברת x2one שאני מנותב דרך נט-פריי והם רק עושים ריענון על הקו.
מבדיקה שלי במחשב אחר, התקבלה תמונת מצב עגומה שהסים שלי פרוץ לחלוטין ה"י!!!! ובמחשב אחר הוא פתח יוטיוב ו- ynet חופשי!שמעת על תוכנת wifree?
https://netfree.link/wiki/תוכנת_WiFree -
אז אתמול דיברתי עם שירות לקוחות ואמרו לי שהוציאו את כולם מחבילת ה 500 ג'יגה והעבירו אותם לחבילה של 30 גיגה ומי שחורג מזה, האינטרנט נפסק לו,
גם נראה לי שהם רוצים להיפטר מהכמויות לקוחות שהוסיפו להם ג'יגות אבל לא הכנסות, ועל הדרך גם להיפטר מהעומס בשרתים שהאיט נכבדות את המהירות גלישה,
בשירות לקוחות אמור לי שזה מה יש, ושאני בעצמי אחליט אם אני רוצה להמשיך על רשת פלאפון או לעבור חברה עם יותר גלישה אבל איטי יותר -
@מ-פינחסי פינחסי אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
שמעת על תוכנת wifree?
@דוד-ש אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
מבדיקה שלי במחשב אחר
-
@מעלה-ומוריד
אתה מתכוון לרמוז שבמחשב של @דוד-ש יש וויפרי ?
זה לא יכול להיות, מכיון שאם במחשב אחר הגלישה הייתה פרוצה , אז במחשב שיש בו וויפרי לא היה בכלל יכולת לגלוש !!
ע''כ ש@מ-פינחסי צודק בהצעתו -
@מעלה-ומוריד
@חכם צודק. כי זה:בבדיקה האוטומטית של נט-פריי (414.co.il) נכתב לי שהאינטרנט לא של נט-פריי וכנראה אני גולש על השכנים... ובבדיקת הפרטי משתמש של היה 'כתובת אי פי חיצונית וכו'....' בלבד, וכל הזמן נאמר לי בחברת x2one שאני מנותב דרך נט-פריי והם רק עושים ריענון על הקו.
היה במחשב שלו!!
-
לכל המחוברים ל X2ONE, לפי מה שהבנתי, כל הבלאגן עם החברה התחיל מכמה לקוחות שהשתמשו שימוש שלא הוגן וגלשו הרבה מעבר ל500 ג'יגה (כמה שזה נשמע הזוי), ולכן החברה החליטה להגביל את הלקוחות ולאו דווקא רק את אלו שחרגו, עד לרגע זה לא ברור לי לגמרי בכמה הם הגבילו את החבילה, אך בכל אופן לעת עתה נראה שההגבלה רק עשתה טוב, המהירות השתפרה פלאים, לענ"ד כדי לעקוב אחרי הדברים ולראות לאן זה הולך.
-
@מוגן זה נשמע התחמקות של איזה נציג. בגלל כמה בודדים שחרגו את ה500 [דבר שנראה לא הגיוני בנטפרי] מצמצמים את כולם ל30? תירוץ עלוב!
-
@aiib אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
@מוגן זה נשמע התחמקות של איזה נציג. בגלל כמה בודדים שחרגו את ה500 [דבר שנראה לא הגיוני בנטפרי] מצמצמים את כולם ל30? תירוץ עלוב!
הוא לא אמר שהם חרגו, אלא שניצלו את החבילה לרעה, וכנראה (אם הדבר נכון) היו אנשים שניצלו אותם עד תום בצורה לא הגיונית ובצורה לא הוגנת.
-
@סופר הוא כתב "כל הבלאגן עם החברה התחיל מכמה לקוחות שהשתמשו שימוש שלא הוגן וגלשו הרבה מעבר ל500 ג'יגה"
ובלי זה אין זכות לחברה לטעון שהשימוש לא סביר כל עוד הוא נכלל ב500 גיגה זה לא דומה לשימוש סביר של חברות הסללור ששם הם לא כותבים כמות -
אני נותקתי מיום חמישי ורק היום התפניתי להתקשר אליהם והם הפנו אותי למשווק, פניתי אליו (אינפון) והוא אמר שהם הפסיקו את החבילה ללא הגבלה ואם אני רוצה הוא יחבר לי את הסים לחבילה עם האטה אחרי 40 גיגה. (אני מתחיל לשקול בדיקת שמיעה אחרי ששמעתי ממנו כמה פעמים 40 גיגה וכאן כולם מדברים על 30 גיגה)
-
@aiib אני לא באתי להצדיק אותם, ולהיפך…
רק לדעתי מכיוון שבלאו הכי אין תחליף טוב אין לאן למהר וכל אחד יבדוק בתקופה הקרובה האם זה מתאים לו (זה לא סותר בד בבד לתבוע וכו' את החברה על הפרת ההסכם).
ואגב בזמנו כשביקשתי מהם חוזה הם ענו לי שהחוזה הוא השיחה איתי והם שלחו לי עותק למייל, אך לרוע מזלי בדיוק את נושא הגלישה לא מוזכר להדיא, אולי מי שיש לו שיחה כזו שיעלה לפורום וכך יוכלו להשתמש בהוכחה הזו מי שמעונין. -
@מוגן זהו שאם אין הסכם חתום ואין הקלטה (לא נראה לי) יהיה לכם קשה להוכיח שהתחייבו לכם 500 ג'גה
-
@מוגן מסתבר שלאחד מהמשווקים של נטפרי יהיה את החוזה לא?
-
מפחיד! השאירו אנשים בלי סינון?!
ב"ה שלא נכנסתי לספק הזה מכלתחילה, בצדק חששתי שיום יבוא והבלוף הזה יתפוצץ. -
שלום לכולם ! הייתי מנותק מאז יום חמישי בלילה האחרון...
היום התקשרתי ל -X2ONE ואמרו לי שביטלו את החבילה של ה-500 ג'יגה (ללא הודעה מוקדמת כמובן), ואם אני רוצה אני יכול להמשיך עם חבילה של 40 ג'יגה. -
@האברך
ממש תרתי דסתרי בהתנהלות שלהם.
מחד גיסא הם תומכים בהתנתקות מהאינטרנט, הנה, דאגו לאברך משי להיות מנותק במשך שבוע.
מאידך, נפיק קלא דלא פסיק שלקוחות מסויימים היו מחוברים לאינ' פרוץ ה"י... -
אין לי מושג מה אתם רוצים מ- X2ONE
היה תקלות סוף שבוע שעבר וגם משהו קטן ביום בתחילת השבוע, חוץ מזה הכל תקין,
אין פרוץ, אין ניתוקים, הכל כרגיל! זה כלום לעומת הניתוקים שהיו לנו ב- 019...במוקד עם עונים מיד בנועם, ובלי שידעו שזה נטפרי או איזה חבילה, הם אמרו שיש תקלה כללית.