X2ONE - איטיות, מישהו נתקל?
-
אין ולא יהיה 500 גיגה.
זה לפי מה שהם אמרו לי
כרגע הם העלו ל 40. והם מדברים על להעלות מקסימום ל 100. -
@magicode אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
אין ולא יהיה 500 גיגה.
זה לפי מה שהם אמרו לי
כרגע הם העלו ל 40. והם מדברים על להעלות מקסימום ל 100.חמור!!
יש ייצוגית? -
אגב לא זכור לי שקבלנו חוזה או הסכם בכתב מX2ONE, זה עצמו לכאורה לא תקין, לא?
-
@100 אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
וברור שסיכמו על לפחות 500GB
(אולי לכן לא נתקלנו בפריצות, בגלל WIFREE)לא כל כך ברור.
עיינתי באשכול שנפתח כאן בתחילת המבצע, והיו כמה שרצו לראות חוזה ולא קיבלו, אבל הנה הודעת @magicode בעת שאישר את קיומו של המבצע, ושם הוא כותב שהמבצע הוא ללא הגבלה בשימוש סביר, והמונח 500 ג"ב הוא רק לסבר את האוזן. -
אני אישית לא בעד תביעה.
אני חושב שהיה התנהגות לא נכונה שהם ניתקו את האנשים בבת אחת בלי להודיע. וזה לא בסדר.
אבל לדעתי זה לא מצדיק תביעה יצוגית.
במיוחד שאסור לתבוע לפי ההלכה. וגם לפי ההלכה אין כזה דבר פיצויים על נזקים עקיפים. אם אני זוכר טוב. עובד שברח באמצע עבודה המעביד לא יכול להתלונן שהיין החמיץ בגללו. למרות שזה ממש הסתמכות גמורה על העובד.בתאכלס החברה פה נהנו מגלישה ללא הגבלה חצי שנה. וצריך להכיר בטובה הזאת.
-
אני אישית לא בעד תביעה.
אבל אם נכון שהם הורידו אנשים מהסינון, אתה צריך לבדוק אם זה היה תקלה או בכוונה תחילה. ואם זה היה בכוונה אז בהחלט מגיע להם עונש על כך.
בתאכלס החברה פה נהנו מגלישה ללא הגבלה חצי שנה. וצריך להכיר בטובה הזאת.
ליתר דיוק: 9 חודשים, ולא סתם גלישה, אלא גלישה ברמה טובה ואיכותית.
-
מדובר באנשים חרדים אין סיבה שיורידו סינון בכוונה.
-
מדובר באנשים חרדים אין סיבה שיורידו סינון בכוונה.
גם אם הם לא חרדים לא אמור להיות להם סיבה כזאת, בכל זאת בתור מנהל של נטפרי מתבקש שהם יבהירו לך את זה במילים מפורשות ובהסבר מפורש איך זה קרה, ועל התחייבות להשתדל שזהלא יקרה שוב.
-
אין ולא יהיה 500 גיגה.
זה לפי מה שהם אמרו לי
כרגע הם העלו ל 40. והם מדברים על להעלות מקסימום ל 100.אם יהיה מאה - יהיה מצויין.
זה ג"כ בלי תחרות לספקים האחרים. -
אני אישית לא בעד תביעה.
אני חושב שהיה התנהגות לא נכונה שהם ניתקו את האנשים בבת אחת בלי להודיע. וזה לא בסדר.
אבל לדעתי זה לא מצדיק תביעה יצוגית.
במיוחד שאסור לתבוע לפי ההלכה. וגם לפי ההלכה אין כזה דבר פיצויים על נזקים עקיפים. אם אני זוכר טוב. עובד שברח באמצע עבודה המעביד לא יכול להתלונן שהיין החמיץ בגללו. למרות שזה ממש הסתמכות גמורה על העובד.זה ראיה ציבורית...
בתאכלס החברה פה נהנו מגלישה ללא הגבלה חצי שנה. וצריך להכיר בטובה הזאת.
זה לא ממש כך
אל תשכח שאני ועוד כמוני שהצטרפו רק לפני פחות מחודשיים ושלמו על הסים 60 ש''ח שזה המון -
בעניי אני לא כ"כ מבין איך יכול להיות דבר כזה שכותבים שהחבילה היא של 500 ג'יגה, ובאמת הכוונה להרבה פחות. אז למה כתבתם 500? תכתבו בדיוק כמה אפשר לגלוש. ראיתי מישהו כאן שכתב שה-500 זה לסבר את האוזן. מישהו מרגיש שהאוזן שלו מסוברת מזה ?
-
@100 אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
אל תשכח שאני ועוד כמוני שהצטרפו רק לפני פחות מחודשיים ושלמו על הסים 60 ש''ח שזה המון
גם אני כן הייתי ב 019 ועברתי לX2ONE רק בשביל ה'ללא הגבלה' ובסופו של דבר אין כלום (וגם סובל מניתוקים תכופים) הייתי נשאר ב019 ומחליף חבילה
-
רק אני לא מבין דבר אחד
למה לא היה אפשרות להשאיר את החבילה של ה500 G , ומי שחורג - הגלישה תעצר לו
כמו שקורה למי שחורג מהחבילה שלו ב019 ! -
@מעמד אתה צריך להבין רק דבר אחד, מי שאמר 500 לא התכוון דווקא ל500, הוא התכוון להרבה פחות
כנראה שזו הכוונה "לשבר את האוזן" -
@WEB-developer אבל עד היום היה דובר על ללא הגבלה !!
וגם אם התכוונו לפחות, היו חייבים להודיע כמה !
אבל עדיין זה לא סותר את מה שאמרתי -
@WEB-developer גם אם כוונתו לפחות [ואין כזה דבר, מילא היית אומר ללא הגבלה אפשר לטעון שיותר מסכום מסויים הוא לא שימוש סביר אבל ברגע שאתה כותב 500 אתה מחוייב ל500] 100 זה לא קצת פחות אין קשר בין 100 ל500!
-
משום מה זה נראה שכל מה שהם עוללו עד עכשיו לא סיפק אותם, בשעות האחרונות יש המון ניתוקים ממש תכופים ונראים מאוד יזומים.!!!
-
@האברך אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
בעניי אני לא כ"כ מבין איך יכול להיות דבר כזה שכותבים שהחבילה היא של 500 ג'יגה, ובאמת הכוונה להרבה פחות. אז למה כתבתם 500? תכתבו בדיוק כמה אפשר לגלוש. ראיתי מישהו כאן שכתב שה-500 זה לסבר את האוזן. מישהו מרגיש שהאוזן שלו מסוברת מזה ?
מי שכתב 500 ג"ב לא היה X2ONE, אלא המשווקים כתבו כך לשבר את האוזן, החבילה היתה חבילת ללא הגבלה בדיוק כמו שבשיחות הפלאפון, דבהיינו שימוש אישי וסביר, ואכן כך היה.
אלא שהיות שהיו אנשים שהחליטו לנצל לרעה את שירותיו של החברה, ועשו בו שימוש לא אישי ולא סביר, כיון שהברה ראו שהם לא יכולים לסמוך על אנשים יראי ה', החליטו בחברה להפסיק את נדיבותם ולדבר בפירוש במילים מפורשות כמה מספקת החבילה, והורידו את זה ל-40 ג"ב.
רק לציין: אין לי כלום עם החברה הנ"ל, ואין לי עניין להצדיק אותם, אלא כיון שאני מבין את הצד שלהם, אני מרשה לעצמי להביע אותה כאן. -
@סופר עדין זה לא מוצדק להוריד לכולם !
הם היו צריכים לעשות כמו שכתבתי כאן !@מעמד אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
רק אני לא מבין דבר אחד
למה לא היה אפשרות להשאיר את החבילה של ה500 G , ומי שחורג - הגלישה תעצר לו
כמו שקורה למי שחורג מהחבילה שלו ב019 ! -
@סופר כדי לדעת שללא הגבלה בגלישה בכל החברות הכוונה ל100 gb ולא ל40