X2ONE - איטיות, מישהו נתקל?
-
@ליכט אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
@האברך אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
@מוגן אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
יתעשטו
יתעטשו
יתעשתו
-
פוסט זה נמחק! -
@מוגן אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
לכל המחוברים ל X2ONE, לפי מה שהבנתי, כל הבלאגן עם החברה התחיל מכמה לקוחות שהשתמשו שימוש שלא הוגן וגלשו הרבה מעבר ל500 ג'יגה (כמה שזה נשמע הזוי), ולכן החברה החליטה להגביל את הלקוחות ולאו דווקא רק את אלו שחרגו, עד לרגע זה לא ברור לי לגמרי בכמה הם הגבילו את החבילה, אך בכל אופן לעת עתה נראה שההגבלה רק עשתה טוב, המהירות השתפרה פלאים, לענ"ד כדי לעקוב אחרי הדברים ולראות לאן זה הולך.
לענ"ד אין סיכוי לגלוש יותר מ500 ג'יגה בפרט עם סינון, בכל אופן לפי מה שבהמשך כתבו שה500 זה לשבר את האוזן ולא ממש 500 אז יתכן שלכך התכוונו שלקוחות גלשו "הרבה"
-
@לקוח-נטפרי אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
לענ"ד אין סיכוי לגלוש יותר מ500 ג'יגה בפרט עם סינון,
זה יותר קל ממה שאתה חושב...
לדוגמה אם יש לך ללא הגבלה למה שלא תעלה את כל הדיסק קשיח לגיבוי בענן? -
@אלי-TZA אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
לענ"ד אין סיכוי לגלוש יותר מ500 ג'יגה בפרט עם סינון,
זה יותר קל ממה שאתה חושב...
לדוגמה אם יש לך ללא הגבלה למה שלא תעלה את כל הדיסק קשיח לגיבוי בענן?או לדוגמא להקים עליו מערכת קול הלשון.
-
@סופר קול הלשון זה לא שימוש אישי...
הבאתי דוגמה איך שימוש הכי אישי וביתי יכול לקחת יותר מ 500GB. -
@אלי-TZA אם זה היה שימוש אישי הם לא היו מפסיקים את זה, כל הבעיה שאותם אנשים השתמשו לשימוש לא אישי.
-
אני משתמש ב50 ג"ב של פרטנר [בסים כשר] ולאחרונה גם נהיה קצת איטיות מידי פעם, אבל הם טוענים שאכן נהיה עומס משתמשים, וזה בטיפול, יעלם תוך כמה ימים
-
@סופר אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
@אלי-TZA אם זה היה שימוש אישי הם לא היו מפסיקים את זה, כל הבעיה שאותם אנשים השתמשו לשימוש לא אישי.
כנראה שאתה צודק אבל אני חודש שעבר העלתי גיבוי מסוים לענן (אחרי שהתקשרתי גם לאינפון וגם לX2ONE לוודא שזה בסדר והם לא הבינו מה אני שואל כי ברור שזה בסדר...) והצריכה החודשית שלי עמדה על 530GB, וסביר להניח שאני לא היחיד.
אני משתמש ב50 ג"ב של פרטנר [בסים כשר] ולאחרונה גם נהיה קצת איטיות מידי פעם,
- טוב לדעת שאין מה לרוץ לפרטנר...
- פעם שלישית לפחות: יש מצב לתוצאות של בדיקת מהירות בפרטנר? אני יודע שזה לא מייצג וכו וכו אבל לקבל מושגים.
-
נהייה לי איטי, ואני אוחז ב23 GB.
נראה לי שזה נכון מה שנאמר כאן על האטה מכוונת... -
פוסט זה נמחק! -
@אלי-TZA אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
- טוב לדעת שאין מה לרוץ לפרטנר...
- פעם שלישית לפחות: יש מצב לתוצאות של בדיקת מהירות בפרטנר? אני יודע שזה לא מייצג וכו וכו אבל לקבל מושגים.
:point_left_tone3: אני עדיין נהנה מאוד מהגלישה בפרטנר ולפעמים גם עובד מהבית אז אני יושב על זה וגולש בסדר גמור, לא עברתי אף פעם את ה50 ג"ב..
אבל רק שבוע שעבר קצת הואט והם טוענים שבטיפול. כרגע גולש לי רגיל, לא יודע אם זה כי הם סידרו כבר.. -
תכלס יש למישהו מידע איזה חברה הכי טובה היום באיזור ירושלים?
גלישה עם נטסטיק -
ללקוחות פרטנר יש בימים האחרונים איטיות, (גם לי יש סים פרטנר בבית וגם לי יש איטיות )
זה לא קשור לגודל החבילה אלא כל הלקוחות באותו סירה
הבעי'ה נובעת ב"ה מהגדלת שימושים והיא בטיפול
מקווה בעז"ה בימים הקרובים לחזור לקצב טוב
בהצלחה -
@סים-כשר אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
ללקוחות פרטנר יש בימים האחרונים איטיות, (גם לי יש סים פרטנר בבית וגם לי יש איטיות )
זה לא קשור לגודל החבילה אלא כל הלקוחות באותו סירה
הבעי'ה נובעת ב"ה מהגדלת שימושים והיא בטיפול
מקווה בעז"ה בימים הקרובים לחזור לקצב טוב
בהצלחהאני לא מבין את דבריך, אני דיברתי עם נציג שלכם והוא טען לי שהחבילה של פרטנר 50 GB אינה קשורה לכמות האנשים המצטרפים, כיון שזה לא עובד בצורה שאתם (לצורך הענין) קונים מכסה מסוימת של גלישה ומחלקים אותה בין כל המצטרפים אלא זה מגיע ישירות מהחברה עצמה, וא"כ איזה הגיון יש שבגלל שיש הרבה מצטרפים ברחבי הארץ זה השפיע כ"כ מהר על מהירות הגלישה.
כמו כן היום דיברתי עם נציג שלכם בקשר לאיטיות והוא טען שלא ידוע לו על בעיה כזו.... -
אני לא מבין את דבריך, אני דיברתי עם נציג שלכם והוא טען לי שהחבילה של פרטנר 50 GB אינה קשורה לכמות האנשים המצטרפים, כיון שזה לא עובד בצורה שאתם (לצורך הענין) קונים מכסה מסוימת של גלישה ומחלקים אותה בין כל המצטרפים אלא זה מגיע ישירות מהחברה עצמה, וא"כ איזה הגיון יש שבגלל שיש הרבה מצטרפים ברחבי הארץ זה השפיע כ"כ מהר על מהירות הגלישה.
כמו כן היום דיברתי עם נציג שלכם בקשר לאיטיות והוא טען שלא ידוע לו על בעיה כזו....זה לא שהגלישה שם מתחלקת בין כולם, הם לא קונים ג'יגות, אלא שיש להם שרת בנפרד בפרטנר- שמסנן נטפרי, ושם נוצר עומס אז הם רוכשים חדש [כך לענ"ד]
ולגבי האיטיות לא בהכרח כולם חווים את זה, לדוג' אני רק יום אחד חויתי איטיות, לא יודע להסביר את זה- אולי הם עוד לא חרגו הרבה -
@לקוח-נטפרי תודה על ההסבר, בכל אופן מהנציג זה לא היה נשמע ככה, בכל אופן מוזר שמצד אחד @סים-כשר אומר שיש בעיה זמנית ואילו מאידך בשירות לקוחות הבוקר אומרים שלא מכירים כזו בעיה... צריך להיות מתואמים!
-
@לקוח-נטפרי
תודה על ההסבר, כדבריך האיטות עדיין לא ברמה שמורגשת חזק ולכן גם הנציגים כמעט לא קבלו פניות.
מבחינת החברה, אנחנו ב"ה משתדלים להיות עם היד על הדופק ולשים לב לכל איטיות ,
אגב כאן המקום לומר תודה לידידנו הרב מרדכי שמשתדל לבדוק כל הזמן את הצרכים.
וכמו שהוסבר החבילות הם באמת חבילות של פרטנר אבל בסוף הכל נמצא על צינור אחד שנקרא שרת שאותו צריך כל הזמן לתחזק. -
@סים-כשר אז לתשומת לב, אתמול בערב היו ניתוקים מידי פעם, וכמו כן בהורדה של קובץ גדול הגלישה התנתקה.
-
@מוגן כתבתי למעלה שבעז"ה זה כבר בטיפול