בזכות נטפרי....
-
הסינונים האחרים התחילו לבדוק כל תמונה גם ע''י גויות
http://www.93fm.co.il/radio/348565/#'אתרוג' מציגה מערך רובוטים חדשני
חן חן -
אני מניח שמדובר ברובוט חדש שיודע לספר סיפורי סבתא...
עוד לא הומצא הרובוט שיודע לזהות אשה עם כל הניואנסין, וגם לא משהו קרוב לזה...
אני אשמח מאד עם זו התמונה, הלוואי שזה יצליח! -
נראה לי שמדובר ברובוט שיודע לזהות את אחוזי הגוף שמופיעים בתמונה
-
לתמונות שחור לבן זה בכלל לא עוזר
-
@yits
דגימת צבע עור זו שיטה ישנה ומעפנית... יש לה יותר חסרונות מיתרונות. -
@GolanArt אבל בכתבה כתוב שגויות עוברים ע"ז
-
לא מובן התמונות נסרקות על ידי רובוטים או בצורה אנושית. נראה שהם סותרים את עצמם
-
@Clean מה לא הבנת? הרובוט בודק שהגויות אכן גויות אנושיות ...
-
@עילום הייתי מסכים שנטפרי תוסיף רובוטים שישגיחו ויבקרו את עובדות הגוייות שלה, אך לא להיפך כמו החידושים של ה"מסננים האחרים" שהגוייות ישגיחו על הרובוטים!
-
@GolanArt אמר בבזכות נטפרי....:
אני מניח שמדובר ברובוט חדש שיודע לספר סיפורי סבתא...
עוד לא הומצא הרובוט שיודע לזהות אשה עם כל הניואנסין, וגם לא משהו קרוב לזה...
אני אשמח מאד עם זו התמונה, הלוואי שזה יצליח!אולי כאן הם מסבירים
יש שם סירטון
אבל זה סגור בנטפרי
מעניין מה יש להם להציעאולי יש עצות שיכולים לייעל את נטפרי
בהצלחה -
כן..... ציטוט:
ואנחנו היחידים שיודעים לספק הגנה בזמן אמת ובהתאמה אישית...עפ"ל
-
@עילום אמר בבזכות נטפרי....:
אולי יש עצות שיכולים לייעל את נטפרי
אולי אפשר ללמוד מהם דרכי פירסום ושכנוע.
אם נטפרי ישתמש בהם ינצל עוד הרבה מאינטנט פרוץ וסינונים חלשים.(אגב הוא אמר שיש להם עשרים גויות באוקרינה שבודקות כל התמונות שהרובט לא הצליח להכריע עליו.
לא נראה שיש חיוב להאמין לכל מילה......)סוף דבר אין כמו נטפרי בכמעט כל תחום - נקיות, אינטרנט מהיר ויעיל ושירות לקוחות.
-
הם בסך הכל שכרו קופירייטרים טובים.. זהו.
ערימת שטויות במיץ גזר. לא מיניה ולא מקצתיה.פשוט משקרים את הציבור.
אין שום רובוט בעולם שיודע לסנן תמונות. לא יתכן במציאות דבר כזה.תשבו אתם בעצמכם על מחשבים מאותרגים, ותבדקו.
כמעט אותו הזבל!!! ללא שינוי משמעותי בכלל. -
@למדן-וידען אמר בבזכות נטפרי....:
כן..... ציטוט:
ואנחנו היחידים שיודעים לספק הגנה בזמן אמת ובהתאמה אישית...עפ"ל
@אורי אמר בבזכות נטפרי....:
(אגב הוא אמר שיש להם עשרים גויות באוקרינה שבודקות כל התמונות שהרובט לא הצליח להכריע עליו.
לא נראה שיש חיוב להאמין לכל מילה......)לא הבנתי
הוידיאו שם פתוח לכם???? -
@עילום מתחת לוידאו יש כתבה כתובה..
-
@רמה-פלוס אמר בבזכות נטפרי....:
אין שום רובוט בעולם שיודע לסנן תמונות. לא יתכן במציאות דבר כזה.תשבו אתם בעצמכם על מחשבים מאותרגים, ותבדקו.
כמעט אותו הזבל!!! ללא שינוי משמעותי בכלל.מה שאתה אומר הוא פשוט לא נכון, אפשר ללמד את המחשב לנתח תמונות ולסנן באחוזים גבוהים של הצלחה.
אין לי מושג מה המצב באתרוג ואם באמת מצליחים לעשות את מה שהם מדברים עליו בצורה טובה -
@tr אמר בבזכות נטפרי....:
@רמה-פלוס אמר בבזכות נטפרי....:
כמעט אותו הזבל!!! ללא שינוי משמעותי בכלל.מה שאתה אומר הוא פשוט לא נכון, אפשר ללמד את המחשב לנתח תמונות ולסנן באחוזים גבוהים של הצלחה.
אין לי מושג מה המצב באתרוג ואם באמת מצליחים לעשות את מה שהם מדברים עליו בצורה טובהוהא ראיה שבגוגל אתה יכול לחפש תמונות לפי תמונה
-
מה שאתה אומר הוא פשוט לא נכון, אפשר ללמד את המחשב לנתח תמונות ולסנן באחוזים גבוהים של הצלחה.
אין לי מושג מה המצב באתרוג ואם באמת מצליחים לעשות את מה שהם מדברים עליו בצורה טובה@chocolate אמר בבזכות נטפרי....:
והא ראיה שבגוגל אתה יכול לחפש תמונות לפי תמונה
אני בדקתי קצת, לא כותב סתם. אז ככה:
מה שיש לגוגל ביד הוא אלגוריתם שמחפש באותה הדרך שבה המח רואה תמונה של ציפור ואומר לעצמו 'זו ציפור', הם עקבו אחרי הדרך הזו, כי גם למח מה שיש בהתחלה זו מפת צבעים בלבד. הדרך משם אל התוצאה הפשוטה 'זו ציפור' (זו דוגמא של גוגל עצמם) היא מאד מורכבת - כך על פי דברי גוגל. אני מניח שלאתרוג אין את המשאבים שיש לגוגל בשביל לפתח דברים כאלה, ואני מניח שגוגל משאירים דברים כאלו לעצמם ולא משתפים בהם את אתרוג..
לפי מה שאני מבין, גם במקום שגוגל נמצאים, הדרך מכאן ולתת למחשב לבדוק אם יש בתמונה איזה אלמנט בעייתי הדרך מאד, אבל מאד רחוקה. -
@5566NEWbrs אמר בבזכות נטפרי....:
מה שאתה אומר הוא פשוט לא נכון, אפשר ללמד את המחשב לנתח תמונות ולסנן באחוזים גבוהים של הצלחה.
אין לי מושג מה המצב באתרוג ואם באמת מצליחים לעשות את מה שהם מדברים עליו בצורה טובה@chocolate אמר בבזכות נטפרי....:
והא ראיה שבגוגל אתה יכול לחפש תמונות לפי תמונה
אני בדקתי קצת, לא כותב סתם. אז ככה:
מה שיש לגוגל ביד הוא אלגוריתם שמחפש באותה הדרך שבה המח רואה תמונה של ציפור ואומר לעצמו 'זו ציפור', הם עקבו אחרי הדרך הזו, כי גם למח מה שיש בהתחלה זו מפת צבעים בלבד. הדרך משם אל התוצאה הפשוטה 'זו ציפור' (זו דוגמא של גוגל עצמם) היא מאד מורכבת. כך על פי דברי גוגל. אני מניח שלאתרוג אין את המשאבים שיש לגוגל בשביל לפתח דברים כאלה, ואני מניח שגוגל משאירים דברים כאלו לעצמם ולא משתפים את אתרוג עם הדברים האלה..
לפי מה שאני יודע על הנושא, הדרך מכאן ולתת למחשב לבדוק אם יש בתמונה איזה אלמנט בעייתי הדרך מאד, אבל מאד רחוקה.אלא אם כן גוגל או מיקרוסופט שיחררו את הספריה לשימוש חופשי.
https://www.tensorflow.org/ -
@5566NEWbrs החיפוש בגוגל תמונות הוא גם לפי הכיתוב שבסביבות התמונה