וואצ'פ לקבוצת עבודה על המחשב
-
ערב טוב,
אני צריכה להתחבר לקבוצת וואצאפ של קולגות בעבודה שלי.
את הוואצאפ הבנתי שאפשר לחבר למחשב ואין צורך להשתמש במכשיר מיוחד.
איך אני עושה את זה דרך נט פרי?תודה רבה לעונים!
-
וואטסאפ חסום בנטפרי.
-
@nechami יש לפנות במערכת הפניות של נטפרי ולבקש פתיחה של ווצאפ דרך וועדת חריגים, אם וכאשר יפתחו הפיתרון החינמי לחיבור למחשב הוא להתקין אמולטור אנדרואיד ועליו ווצאפ.
-
@אלי-TZA אמר בוואצ'פ לקבוצת עבודה על המחשב:
וצאפ
תודה
איך אני פונה אליהם, דרך פניה חדשה רגילה ושם מעדכנת שאני צריכה וועדת חריגים או שיש דרך אחרת?
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@6262 אמר בוואצ'פ לקבוצת עבודה על המחשב:
@nechami לא ניתן להשתמש בווטסאפ במחשב לבד ללא מכשיר סלולרי שמחובר באותו זמן לרשת.
יש לך טעות, מה שאתה מדבר עליו זה התוכנה הרשמית של ווטסאפ שאי אפשר ללא מכשיר שמחובר גם כן, מה שהם מדברים שאפשר זה תוכנה שמדמה מכשיר אנדרואיד ועליו מתקינים ווטסאפ. -
@3-פינות אמר בוואצ'פ לקבוצת עבודה על המחשב:
@nechami לא ניתן להשתמש בווטסאפ במחשב לבד ללא מכשיר סלולרי שמחובר באותו זמן לרשת.
יש לך טעות, מה שאתה מדבר עליו זה התוכנה הרשמית של ווטסאפ שאי אפשר ללא מכשיר שמחובר גם כן, מה שהם מדברים שאפשר זה תוכנה שמדמה מכשיר אנדרואיד ועליו מתקינים ווטסאפ.
קוראים לתוכנה הזו בלוסטאקס.
-
@nechami אמר בוואצ'פ לקבוצת עבודה על המחשב:
@אלי-TZA אמר בוואצ'פ לקבוצת עבודה על המחשב:
וצאפ
תודה
איך אני פונה אליהם, דרך פניה חדשה רגילה ושם מעדכנת שאני צריכה וועדת חריגים או שיש דרך אחרת?
פניה חדשה רגילה
-
@האברך אמר בוואצ'פ לקבוצת עבודה על המחשב:
@3-פינות אמר בוואצ'פ לקבוצת עבודה על המחשב:
יש לך טעות, מה שאתה מדבר עליו זה התוכנה הרשמית של ווטסאפ שאי אפשר ללא מכשיר שמחובר גם כן, מה שהם מדברים שאפשר זה תוכנה שמדמה מכשיר אנדרואיד ועליו מתקינים ווטסאפ.
קוראים לתוכנה הזו בלוסטאקס.
והיא תוכנה כבדה יחסית על המחשב. בעבר היו פה אשכולות על אימלוטרים קלים יותר על המחשב