מערכת מולטימדיה החלפת סים
-
מערכת שהגיע עם סים חינמי לשנה, הבעיה שהוא פרוץ. נאמר לי שאפשר להחליפו לסים של נטפרי ואז הוא עובד חלק. השאלה רק לפני קניית סים - איפה שמים את הסים והאם זה אומר שהלך הרדיו (כי נטפרי לא יכולים לסנן את הרדיו)
-
@שלום17 הרדיו ממש לא קשור לנטפרי או לסים, נטםרי זה רק על הרשת הרדיו זה אנטנה אחרת- יותר קרוב למוזיקה ( תשתדל רק לשמוע שם רק דברים טובים ).
בקשר למיקום של הסים: א. בחלק מהמערכות כתוב שישש אפשרות לסים ואין. ב. רוב הפעמים קשה למצוא את הסים כי זה יכול להיות בכל מקום באוטו - תנסה מתחת למערכת מולטימדיה, מומלץ לגגל את הדגם של המערכת. -
@שלום17 אמר במערכת מולטימדיה החלפת סים:
נאמר לי שאפשר להחליפו לסים של נטפרי ואז הוא עובד חלק.
בכלל לא בטוח שיעבוד חלק, תלוי אם אפשר לשים תעודת אבטחה כמו שצריך.
-
@אלי-TZA אמר במערכת מולטימדיה החלפת סים:
@שלום17 אמר במערכת מולטימדיה החלפת סים:
נאמר לי שאפשר להחליפו לסים של נטפרי ואז הוא עובד חלק.
בכלל לא בטוח שיעבוד חלק, תלוי אם אפשר לשים תעודת אבטחה כמו שצריך.
http://wiki.netfree.link/index.php/התקנת_תעודה_באפליקציית_Waze
-
@מנתק חיכיתי שהמומחה יגיע...
- לא אמרו שבגרסאות החדשות של וויז לא צריך להטמיע תעודה? אני משתמש בוויז 4.43.1.1 בלי תעודה על אנדרואיד 4.2.2 עם תעודה בלי בעיות ב"ה.
- אם יש לו את האנדרואיד החדשים שבעיה להתקין בהם תעודה והוא צריך פנגו ועוד, לא יכול להיות בעיות?
-
@מנתק חיכיתי שהמומחה יגיע...
- לא אמרו שבגרסאות החדשות של וויז לא צריך להטמיע תעודה? אני משתמש בוויז 4.43.1.1 בלי תעודה על אנדרואיד 4.2.2 עם תעודה בלי בעיות ב"ה.
- הפנית אותו לוייז עם תעודה ומה אם יש לו את האנדרואיד החדשים שבעיה להתקין בהם תעודה והוא צריך פנגו ועוד, לא יכול להיות בעיות?
הפניתי אותו לראות את הויקי ששם כתוב שכבר לא צריכים תעודת אבטחה כלל וכלל במכשיר בשביל שוייז יעבוד. גם מכשיר שאין לו תעודה כלל, וייז יעבוד מצויין וברכבים שטיפלתי בהם שלקחו סים של נטפרי בשביל הוייז אני לא מתקין תעודה
-
@מנתק כתוב שצריך לשים את הקובץ הזה
data/data/com.waze/cacert.pem
אבל צריך רוט בשביל לגשת לתיקיה הזאת...שמח לשמוע שבתכלס זה עובד חלק, גם החיפוש הקולי?
-
@מנתק כתוב שצריך לשים את הקובץ הזה
data/data/com.waze/cacert.pem
אבל צריך רוט בשביל לגשת לתיקיה הזאת...שמח לשמוע שבתכלס זה עובד חלק, גם החיפוש הקולי?
מה שהבאת כתוב בקטן, אבל למעלה כתוב
"לאור שינוים שנעשו במערכת הסינון, החל מחודש תמוז תשע"ח אין צורך בהתקנת תעודת אבטחה במכשירי אנדרואיד לצורך הפעלת אפליקציית וייז באופן תקין"
חיפוש קולי לא עובד כי זה יושב על שרתי גוגל והחלק הזה חסום באנדוריד (בנט פרי) -
לחיפוש קולי יש את אפלקציית BIPIT שפעיל בנטפרי (אך לא בסים של של "וייז בלבד" ששם השרתים של האפלקציה הזו לא פעילים)