אימות חשבון נטפרי ע"י דוא"ל
-
@magicode אמר באימות חשבון נטפרי ע"י דוא"ל:
@חכם אמר באימות חשבון נטפרי ע"י דוא"ל:
אם כבר פתחו את הנושא , למה שלא יוכלו להתחבר לחשבון גם על ידי שם משתמש וסיסמא , מדוע צריכים את כל הפרוצדורה של אימות חשבון בטלפון ספציפי ?
זה דרך ארוכה שהיא קצרה.
האם לא די שההתחברות הראשונית תהיה על ידי טלפון אישי ולאחמ''כ ע''י סיסמא ? לא זכיתי להבין מדוע זוהי דרך ארוכה שהיא קצרה
-
טלפון זה הכי אמין כי רק בעל הטלפון בד"כ נמצא עם הטלפון,
משא"כ עם המחשב -
@משרדי אמר באימות חשבון נטפרי ע"י דוא"ל:
@shraga לא.
לגוגל זה לא אכפת אם לא ידעו מי אתה, לנטפרי כן.כפי שכתב חכם:
@חכם אמר באימות חשבון נטפרי ע"י דוא"ל:זה דרך ארוכה שהיא קצרה.
האם לא די שההתחברות הראשונית תהיה על ידי טלפון אישי ולאחמ''כ ע''י סיסמא ? לא זכיתי להבין מדוע זוהי דרך ארוכה שהיא קצרה -
למָה חשוב מי אני?
לא לעניין התשלום.
אלא - ? -
@מענטש-אמיתי
לשיטתך מדוע צריך בכלל ת.ז.
למה משנה מי אני ? -
בהתחלה זה היה בשביל נקודות חינם. עכשיו זה בעיקר בשביל התשלום.
-
@magicode דיברתי לאחרונה עם טכנאי רשתות ולשאלתי למה הוא לא משתמש כמעט עם נטפרי הוא ציין בפני שאחת הבעיות שלו היא האימות הטלפוני.
(הבעיה המרכזית שלו הייתה שהמערכת מחולקת בין ספק למערכת סינון) -
@magicode
מה זה משנה?
יש תשלום - עובד,
אין תשלום - נחסם.מה זה משנה?
-
@מענטש-אמיתי
אם התשלום היה מראש זה נכון.
אבל אם התשלום אחרי כך. מה מונע ממנו לפתוח מלא חשבונות בלי סוף ולהשים כרטיסים בלי כיסוי? -
@magicode בשביל זה צריך אימות ראשוני עם מספר טלפון, אך לאחר שהחשבון נפתח היה מאוד נוח אם היה אפשרי גם באמצעות אמצעי אבטחה אחרים, כיוון שכאן כבר לא מדובר בצורך לזיהוי המשתמש
-
@shraga אמר באימות חשבון נטפרי ע"י דוא"ל:
@magicode בשביל זה צריך אימות ראשוני עם מספר טלפון, אך לאחר שהחשבון נפתח היה מאוד נוח אם היה אפשרי גם באמצעות אמצעי אבטחה אחרים, כיוון שכאן כבר לא מדובר בצורך לזיהוי המשתמש
לעניין מה האימות? אם להיכנס לחשבון, יש שם וסיסמה.
אם בשביל פעולה רגישה כמו איפוס סיסמה או חיוב חשבון ושיוך וניתוק, איך תסמוך על אמצעי כמו מייל שפתוח לפני בן הבית או העובד המסור? -
@נטפריס
על זה כתבתי:@shraga אמר באימות חשבון נטפרי ע"י דוא"ל:
@magicode אתה מנסה להיות מאובטח יותר מgmail ?
בג'ימייל יש אפשרות לשחזור הסיסמא באמצעות כתובת מייל לגיבוי כדו', כנ"ל לגבי חיוב החשבון, כשרוכשים שירותים מגוגל אין צורך בקבלת צינתוק לאימות המנוי
-
@נטפריס
על זה כתבתי:@shraga אמר באימות חשבון נטפרי ע"י דוא"ל:
@magicode אתה מנסה להיות מאובטח יותר מgmail ?
בג'ימייל יש אפשרות לשחזור הסיסמא באמצעות כתובת מייל לגיבוי כדו', כנ"ל לגבי חיוב החשבון, כשרוכשים שירותים מגוגל אין צורך בקבלת צינתוק לאימות המנוי
לג'מייל לא אכפת מטענות זיכוי בגלל ש"זה היה הבן שלי". והיא לא מפחדת מעומס בשירות לקוחות וגם היא לא חסה על ממונם של ישראל.
הנוחות שאתה מחפש לחמישה לקוחות עולה בעומס תלונות לחמישה אחרים. אם כשהחשבון היה מחובר היה אפשר לקנות בהינף יד נקודות על חשבון הברון אנשים היו נאלצים להתנתק כל פעם מהחשבון ולא לאפשר לדפדפן לשמור את הסיסמה. -
כשרוכשים שירותים מגוגל אין צורך בקבלת צינתוק לאימות המנוי
אתה כותב זאת מנסיון? כי למיטב היכרותי יש להזין את מספר האשראי.
-
@נטפריס אמר באימות חשבון נטפרי ע"י דוא"ל:
לאחר שמספר האשראי הוזן פעם, נדמה לי שלא צריך להקיש שוב, אני מעדיף לא לבדוק...
-
לאחר שמספר האשראי הוזן פעם, נדמה לי שלא צריך להקיש שוב, אני מעדיף לא לבדוק...
אז גם בנטפרי יש בנדמה לי
-
אם כשהחשבון היה מחובר היה אפשר לקנות בהינף יד נקודות על חשבון הברון אנשים היו נאלצים להתנתק כל פעם מהחשבון ולא לאפשר לדפדפן לשמור את הסיסמה.
קניית נקודות בנטפרי דורשת רק הכנסת סיסמא, לא מעבר
-
אם כשהחשבון היה מחובר היה אפשר לקנות בהינף יד נקודות על חשבון הברון אנשים היו נאלצים להתנתק כל פעם מהחשבון ולא לאפשר לדפדפן לשמור את הסיסמה.
קניית נקודות בנטפרי דורשת רק הכנסת סיסמא, לא מעבר
יאהו, לא טוב לדעתי.
אבל א"כ, מה הפריע לך מתחילת האשכול? -
מכיוון שכרגע המצב הוא שאין צורך בצינתוק ברכישת נקודות אין סיבה ששיוך חיבור יהיה שונה,
ואני חושב שכדאי שרק בפתיחת החשבון יהיה צורך בצינתוק - לצורך אימות.
אתה התחלת לומר שאח"כ יבואו בטענות על חיובים עודפים, ועל זה הראתי שכיום לרכוש נקודות לא צריך אימות, עדיין לא נתקלתי בלקוח שהתלונן שמישהו רכש נקודות בחשבונו ללא רשות.@shraga אמר באימות חשבון נטפרי ע"י דוא"ל:
ככל שיהיו יותר אופציות יהיה יותר פשוט, היה הכי טוב וקצר לאפשר את כול סוגי האימות, טלפוני, אימייל, שם משתמש וסיסמא
-
@shraga
נקודות זה ענין כספי, בד"כ אנשים לא יעיזו לרכוש נקודות על חשבון מישהו אחר, מחשש שיעלו על זה.
שיוך וביטול שיוך של חיבורים כבר קשור גם להגדרות סינון, ולזה לפעמים אנשים פחות שמים לב מאשר לכסף....