חסימת תוכן כשר
-
למה חוסמים גם תוכן כשר, שהיא כשר ב1000% האם זה קשור לפולטיקה?
יש לי כמה וכמה תכנים כשרים שהאתר חוסם אותם, דוגמת גליונות קול השופר ועוד.
אין שום הסבר למה התוכן נחסם -
@קצינלבויגן ועוד המון שיעורי תורה (נטו תורה) בהידברות שגם הם חסומים ..
-
@קצינלבויגן שאלת למה, ואחר כך ענית לעצמך שאין שום הסבר, תוך כדי הכפשה שאולי זה קשור לפוליטיקה.
אולי יש דבר או שניים שיכולים להחכים אותך לפני שאתה פוסק?
וחוץ מזה אפשר גם לשאול ספציפית על אתר שנחסם דרך מערכת הפניות וייתכן שיבדקו שוב. -
@yonig20 בלי שום ציניות.. אני מבקש שתחכים אותנו ..
-
@אורי-אטדגי
@קצינלבויגן
הסינון תוכן מסתנן במערכת אוטומטית ומזהה כל מיני סוגי מילים המצורפים וכדו' וד"ל
ולכן יש הרבה תוכן חסום וצריך לשלוח אותם לבדיקה ואם באמת זה רק נחסם בגלל הסינון האוטומטי התוכן יפתח וזה שבהידברות סגור הרבה תכנים זאת משום שאתר הידברות לא תמיד מביאים תוכן שתואם לכללי נטפרי !?! וד"ל
תודה ובברכת שנה טובה -
@מיציבושי אני מדבר על הרצאות בלבד בהידברות כמו של הרב יצחק יוסף ועוד המון רבנים שזה נטו שיעור תורה ..והכל חסום בלי שום הבחנה .. בנטפריי אומרים לי שהקובץ לא נמצא אבל בגללם הקובץ לא נמצא כי הוא פשוט חסום ..
-
@אורי-אטדגי אמר בחסימת תוכן כשר:
@yonig20 בלי שום ציניות.. אני מבקש שתחכים אותנו ..
לא התכוונתי שאני אחכים אתכם, אלא מי שמצוי בפרטים.
את גליונות קול השופר אני לא מכיר, ואני אפילו לא יודע באיזה אתר הם נמצאים, ומה היכולת להפריד ולבדוק אותם משאר התוכן באתר המקור.
בקשר להידברות, אין שום עניין מכוון כנגד שיעורי תורה חלילה, אלא מן הסתם מדובר בקושי להפריד בין סוגי התוכן בהידברות שכולל גם סרטונים כלליים. כנראה שהקבצים לא יושבים על השרת של YOUTUBE ולכן טכנית כעת לא ניתן לשלוח לבדיקה. כי כל שרת וידאו דורש פיתוח בפני עצמו. -
אם גליונות"קול השופר" שמשמיצים את הרב שטיינמן במילים מזעזעות הם תוכן כשר בשבילך או שזה עניין פוליטי להשמיץ רבנים-אז מובנת ההיתממות שלך...
-
בבקשה לא לעורר פה ריב ומדנים,
-
@957
חס וחלילה לא באתי לעורר ריב . כולם אהובים כולם ברורים וכל אחד ילך לפי רבותיו . הנדון של "קול השופר" שזה עלון בלי שום רבנים שכולו בא על מנת לבזות בפרהסיה את הרב שטיינמן -
@אברהם0000 קול השופר זה לא של הרב אמנון יצחק?
-
@yonig20 הקובץ mp3 של כל השיעורים מהתקופה האחרונה פשוט לא נמצא.. שלזה אין שום סיבה ..
במיוחד שהמון תוכן שנמצא שם אין בשום אתר אחר גם לא בקול הלשון וזה מאוד חבל .. -
@אורי-אטדגי אמר בחסימת תוכן כשר:
@yonig20 הקובץ mp3 של כל השיעורים מהתקופה האחרונה פשוט לא נמצא.. שלזה אין שום סיבה ..
במיוחד שהמון תוכן שנמצא שם אין בשום אתר אחר גם לא בקול הלשון וזה מאוד חבל ..א. בזה שזה חבל אני יכול להסכים איתך, השאלה אם זה אפשרי. מה שלא אפשרי מהבחינה הטכנית לא ייפתח גם אם זה חבל.
ב. תפתח פנייה מסודרת למערכת הפניות עם השאלה מדוע אין אפשרות להגיע לקובץ MP3, ותקבל תשובה. ואם כבר שאלת והתשובה היתה שהקובץ לא נמצא, תסביר למשיב את כוונתך בדיוק וייבדקו שוב. כשאתה מגיב על פנייה שנענתה הפנייה נפתחת מחדש, ייתכן שלא הובנת כראוי בפעם הראשונה או שהמשיב לא מכיר טוב את האתר של הידברות ולכן הוא לא מצא את מה שהתכוונת. -
לעניין הוידיאו באתר הידברות בעיקרון בהרבה מהם רואים גם את הקהל... וא"א לשלוח חלק סרטונים לבדיקה מהטעם שכתב @yonig20
@קצינלבויגן אפשר עוד דוגמאות חוץ מקול השופר (שואל ברצינות) -
@אורי-אטדגי תעלה לכאן לינק לקובץ שמע חסר בהידברות
-
@yonig20 אני יחזור שוב שאני מדבר על קובץ mp3 ושזה בעיה של התקופה האחרונה כי השיעורים הישנים יותר פתוחים..
וששיעורי תורה נחסמים באופן גורף והסיבה היא רק טכנית זה חבל ..כי זה מיותר ..
וכבר פתחתי פנייה מסודרת ואני חוזר שוב ושוב שלא יעזור לי שיעור אחד שישלח אליי ..כי הדבר היחיד שצריך להיות פתוח בלי שום ויכוח ובאופן גורף זה קובץ שמע של שיעורי תורה .. -
-
@אורי-אטדגי
שים לב:- המקור של הקובץ הוא כאן: http://cdn.gostreaming.tv/7/1/0/8_e0cf5ad322bde17/
שכפי הנראה אין דרך להבדיל בין זה לבין קבצים בעייתיים שיושבים בשרת הזה. - משום מה בנסיון פתיחה של הקובץ עצמו (http://cdn.gostreaming.tv/7/1/0/8_e0cf5ad322bde17/7108_94d2cb25911377e.mp3) נראה שהוא כלל לא קיים..
ניסית לפתוח את הלינק הזה ללא סינון? לא נראה לי שזה קשור לנטפרי.
אם יש לך איפה לבדוק וזה יהיה קיים שם אז מסתבר שהסיבה כסעיף 1 לעיל.
- המקור של הקובץ הוא כאן: http://cdn.gostreaming.tv/7/1/0/8_e0cf5ad322bde17/
-
@למדן-וידען זה לדוגמא כן פתוח ..
http://www.hidabroot.org/video/59905
אם זה יושב באותו שרת אז כנראה באמת שהבעיה לא של נטפרי .. -
@אורי-אטדגי
אני רואה שעל אף שהשרת בכללי חסום ניתן לפתוח קבצים ספציפיים ולהפריד בין התוכן.. בכל אופן כדאי לבדוק את הלינק במחשב עם סינון אחר.