אפשרות הגדרת חיוב התקנת WiFree גם למשתמש הרגיל
-
@ליכט
הגדרות הבסיס של הקהילה הזאת ריקות.
כל השאר לפי מה שהמשתמש רוצה. -
@magicode
עדיין, בהגדרות של הלקוח הזה ספציפי, ההגדרות הם ברמת הקהילה (בחלק העליון של הדף) או בהגדרות האישיות (בחלק התחתון) ?
(אני לא חוקר סתם לשם הסקרנות, אלא פשוט אם בקהילה הזאת ההגדרות הם ברמת ההגדרות האישיות, אז אין דרך למשתמש הרגיל להכריח לעצמו וויפרי ולהשאיר את ההגדרות פתוחות). -
אם הלקוח רוצה נגדיר למעלה אם הוא רוצה נגדיר למטה. מה שטוב ללקוח.
-
@magicode אני חושב שכדאי להוסיף אפשרות להגדיר חיוב וויפרי גם במשתמש ללא קהילה, יש סיבה שזה לא כך?
-
@משרדי למה לנעול את הלקוח ?
אם הוא רוצה רק לבדוק אם הסינון מתאים לו, ובסוף הוא יחליט שלא, הוא יצטרך לשלם 100 ש"ח להסרה -
@משרדי אמר באפשרות הגדרת חיוב התקנת WiFree גם למשתמש הרגיל:
אני העלתי את ההצעה בעקבות שאלת חבר שרוצה ככה, בלי הסברים, ככה הוא רוצה. (גם לא שאלתי למה)
לאחר הודעתו של @magicode אמרתי לו שאפשר בנטפרי אישי, אבל הוא רוצה שתהיה לו אפשרות לגשת להגדרות סינון. -
@משרדי התגובה שלך לא עונה על התמיהה שלי
-
@מעמד תצטט את הקטע עליו אתה תמה, כך אני יבין
-
@משרדי אני שאלתי
@מעמד אמר באפשרות הגדרת חיוב התקנת WiFree גם למשתמש הרגיל:
אם הוא רוצה רק לבדוק אם הסינון מתאים לו, ובסוף הוא יחליט שלא, הוא יצטרך לשלם 100 ש"ח להסרהואתה ענית בזה (שזה לא קשור לבדיקה)
אני העלתי את ההצעה בעקבות שאלת חבר שרוצה ככה, בלי הסברים, ככה הוא רוצה. (גם לא שאלתי למה)
לאחר הודעתו של @magicode אמרתי לו שאפשר בנטפרי אישי, אבל הוא רוצה שתהיה לו אפשרות לגשת להגדרות סינון. -
@מעמד אמר באפשרות הגדרת חיוב התקנת WiFree גם למשתמש הרגיל:
אם הוא רוצה רק לבדוק אם הסינון מתאים לו, ובסוף הוא יחליט שלא, הוא יצטרך לשלם 100 ש"ח להסרהכמדומני ש @משרדי לא דיבר על "לנעול" את הלקוח, אלא שהלקוח יוכל להגדיר שלא יוכלו לגלוש ללא ואייפרי.
ובהחלט הוא יכול לבטל זאת מתי שרוצה, בדיוק כמו כל הגדרה אחרת בהגדרות האישיות. -
@abc אמר באפשרות הגדרת חיוב התקנת WiFree גם למשתמש הרגיל:
כמדומני ש @משרדי לא דיבר על "לנעול" את הלקוח, אלא שהלקוח יוכל להגדיר שלא יוכלו לגלוש ללא ואייפרי.
ובהחלט הוא יכול לבטל זאת מתי שרוצה, בדיוק כמו כל הגדרה אחרת בהגדרות האישיות.