קו טלפון ביתי בלי אינטרנט
-
שלום חברים
רציתי לשאול האם ניתן לעשות קו נייח שעובד על אינטרנט ולא רגיל של בזק ושלא יהיה אפשרות לגלוש על האינטרנט
תודה -
@CtrlAltDel אמר בקו טלפון ביתי בלי אינטרנט:
רציתי לשאול האם ניתן לעשות קו נייח שעובד על אינטרנט ולא רגיל של בזק ושלא יהיה אפשרות לגלוש על האינטרנט
טכנית, יש לנטוויג'ן אפשרות כזאת.
האם הם מחברים ככה לכתחילה, אני לא יודע. לכאורה כן.
ואז יעלה לך תשתית (אולי הספק הזה לשיחות עולה 15 ש"ח). -
תודה מה זה טכנית
באם אני מתקשר אליהם מה אני אומר להם שיחסמו את האינטרנט ? -
@CtrlAltDel אמר בקו טלפון ביתי בלי אינטרנט:
תודה מה זה טכנית
באם אני מתקשר אליהם מה אני אומר להם שיחסמו את האינטרנט ?שאתה רוצה קו, ואתה לא צריך אינטנרט.
אתה צריך לדאוג שלא מחייבים אותך על ספק, ושלא יעשו לך 'תוכנית משתלמת' של ספק + תשתית + טלפון וכו'... -
@WWW וחשוב גם שהתשתית לא יהיה דרך נטויז'ן, כי במקרה שכן זה תמיד כולל הספק ולא יהיה הבדל במחיר.
בקיצור, רק טלפון וספק, ושלא יהיה חיוב על הספק. -
וצריך גם לוודאות שלמרות ההבטחות שלהם שבאמת לא יהיה לך אינטרנט שמעתי על אנשים שאחרי חודשים פתאום הם הבינו במה הילד שלהם עסוק כ"כ...
-
@CtrlAltDel קוראים לזה קו כשר, בעבר היו מציעים את זה גם במכירות, אבל לאחרונה אמרו לי במכירות שאין להם זה כבר, אבל בשירות לקוחות ידעו על זה.
-
איך כל זה קשור לנטפרי ?
-
@חכם אמר בקו טלפון ביתי בלי אינטרנט:
איך כל זה קשור לנטפרי ?
@magicode אמר בהמלצה על פורום בנושאי טכנולוגיה שאינם קשורים לנטפרי:
אתה יכול לדבר פה בפרום כל מה שקשור בנטפרי. לפי מטרות העמותה.
מחקר ופיתוח טכנולוגיות, קידום ושיווק פתרונות להתמודדות עם הסכנות הכרוכות בשימוש באינטרנט ובטכנולוגיות החדשות. העלאת המודעות הציבורית לסכנות הכרוכות באינטרנט. הנגשה והתאמת האינטרנט והטכנולוגיה לאוכלוסיות שונות.
כל מה שמתאים לזה אתה יכול לכתוב פה בפרום.
-
@Chocolate
קיבלתי -
@abc אמר בקו טלפון ביתי בלי אינטרנט:
@WWW וחשוב גם שהתשתית לא יהיה דרך נטויז'ן, כי במקרה שכן זה תמיד כולל הספק ולא יהיה הבדל במחיר.
למה מה הקשר?