מבצע בהוט למאתיים מגה
-
אני לא יודע, אבל באתר של הוט המחיר הוא 90 ש"ח, ועל ידי נציג שירות הוא 99 ש"ח
איפה יש יותר זול ? -
בסים כשר אפשר לקבל חבילה של 30 מ"ב ב69 ש"ח, חבילה של 100 מ"ב ב 79 ש"ח, וחבילה של 200 מ"ב ב 99 ש"ח
-
-
@רמיזא אתה כבר לקוח קייים של הוט או לקוח חדש?, יכול להיות שזה רק ללקוחות קימים, אני לא יודע, מה שאני כן יודע זה שהוט התקשרו אלי שבוע שעבר באחד הימים ולא עניתי להם וכשחזרתי אליהם ושאלתי מה רצו, אז הם ענו לי כנ"ל בהודעה למעלה.
-
@סים-כשר אמר במבצע בהוט למאתיים מגה:
בסים כשר אפשר לקבל חבילה של 30 מ"ב ב69 ש"ח, חבילה של 100 מ"ב ב 79 ש"ח, וחבילה של 200 מ"ב ב 89 ש"ח
לאיזה תקופה? ומה המחיר לאחר שנה?
-
בסים כשר אפשר לקבל חבילה של 30 מ"ב ב69 ש"ח, חבילה של 100 מ"ב ב 79 ש"ח, וחבילה של 200 מ"ב ב 89 ש"ח
זה כולל את התשלום לסים כשר?
-
@shukiha
במייל או שתשאיר לי את המספר שלך ואחזור אליך -
@מוגן
זה עלות חבילה של הוט
מעבר לזה יש את החיבור לשרת מיוחד בסך 20 ש"ח לחודש ועוד 15 ש"ח לנטפרי -
@סים-כשר אני פרטנר דרככם, איך אני רואה את האזור אישי שלי ובכמה השתמשתי? באתר של פרטנר אי אפשר להכנס
-
@chaimke אפשר!
תעשה רישום ותכניס את מספר הפלאפון של הסים, ולאח"כ אתה יכול להכנס לאיזור האישי ולראות הכל! -
באמת?
אני יכול לראות לבד כמה ניצלתי?
איך, איפה? -
כניסה לאיזור האישי בפרטנר ביצוע רישום (להכניס את מספר הסים) מקבלים הודעת סמס למספר, מוציאים את הקוד מההודעה שמופיע בנטסטיק ונכנסים לאיזור האישי.
נ.ב. שימו לב שזה גולש קצת מהנושא אז מי שרוצה עוד מידע פשוט שיפתח נושא חדש שלא קשור להוט. -
@מוגן
זה עלות חבילה של הוט
מעבר לזה יש את החיבור לשרת מיוחד בסך 20 ש"ח לחודש ועוד 15 ש"ח לנטפרייש אפשרות בהוט לתשתית לבד? ולספק ITC לבד?
והאם זה חיבור להוט או להוטנט? -
@OR הסינון היחיד שקיים כרגע בהוט זה ע"ג ITC
-
@OR הסינון היחיד שקיים כרגע בהוט זה ע"ג ITC
השאלה אם אפשר בנפרד או שחייבים חבילה תשתית+ספק?
-
@OR אתה יכול בבנדל או אם יש לך תשתית ואתה רוצה להוסיף ספק ואז לשייך רק זה יותר יקר
-
@סים-כשר אם יש לי תשתית כמה יעלה הספק (ITC) לבד?
-
@OR
40 מ"ב 35 ש"ח
100 מ"ב 40 -
@סים-כשר יש לנו בעיות בגלישה דקה עובד 5 דקות לא עובד חוזר האינטרנט ל10 דקות ושוב מתנתק
זה קורא אצל עוד?
והוט אמרו שאצלהם התשתית בסדר -
@יעקב-ישראל יש לנו בעיות בגלישה דקה עובד 5 דקות לא עובד חוזר האינטרנט ל10 דקות ושוב מתנתק
זה קורא אצל עוד?
והוט אמרו שאצלהם התשתית בסדר