חדש! 100 GB ב019
-
@WEB-developer אמר בחדש! 100 GB ב019:
האם יתכן שיש הבדל אצל מי קנית את החבילה
פרטנר דרך 019 עובד לאט ופרטנר דרך סים כשר עובד מהר?019 הוא חברה שמשתמשת בשירותיו של פרטנר, וכמובן שפרטנר לא נותנים להם את הכל.
'סים כשר' מוכר סים של חברת פרטנר בעצמו, ולכן היכות שלו הרבה יותר טובה. -
@סופר אמר בחדש! 100 GB ב019:
@WEB-developer אמר בחדש! 100 GB ב019:
האם יתכן שיש הבדל אצל מי קנית את החבילה
פרטנר דרך 019 עובד לאט ופרטנר דרך סים כשר עובד מהר?019 הוא חברה שמשתמשת בשירותיו של פרטנר, וכמובן שפרטנר לא נותנים להם את הכל.
'סים כשר' מוכר סים של חברת פרטנר בעצמו, ולכן היכות שלו הרבה יותר טובה.@סים-כשר
אתה כותב זאת מתוך ידיעה ברורה?
יש הבדל בין 019 לסים כשר בגלישה על סים של פרטנר? -
@1-היה-אברהם ההבדל ברור כשמש, וראה גם כאן.
-
ההשוואות כאן לא ממש הוגנות. תלוי כל אחד איפה נמצא.
-
אני היה לי לפני זמן סים של 019 והיה לי גלישה איטית כבימי תרח.... אמנם היה לי דור 3 ורק עכשיו קניתי דור 4 אבל גם בדור 3 ניסיתי בסים פרוץ של הוט מובייל עם VPN (עוד מעט וסקולוני...) והיה הרבה הרבה הרבה יותר טוב, מ019 בסתר ליבי האשמתי את נטפרי.... אבל כנראה שהבעיה ב019
-
@א100
כנראה שיש במיקום שלך קליטה טובה יותר של הוטמובייל (שיש להם גם אנטנות נפרדות מפרטנר). אל תאשים אף אחד... -
@א100 אני באיזור ירושלים לא יודע באיזורים אחרים. אכן נדמה לי שהייתי בהרבה מקומות ותמיד היו לי בעיות אתם. כדי שלא תחשבו שיש לי משהו נגד 019 אז בנייח יש לי 019 והם מעולים בסדר גמור.
-
אגב. יש להוטמובייל סים של נטפרי?
-
למי שביקש מידע בענין אני משתמש ב019 סלולרי דור 4 מהירות גלישה (הורדה) של בין חצי מגה ל1 MB בשניה זה משתנה כל פעם לפעמים זה יכול להגיע ל1.5 MB. באזור המרכז.
-
-
אני משתמש זמן רב בסים של 019 , בבית מעולם לא היו לי בעיות או איטיות, במשרד , זה היחיד שעובד! מרוצה מאד.
-
-
@386 אמר בחדש! 100 GB ב019:
למי שביקש מידע בענין אני משתמש ב019 סלולרי דור 4 מהירות גלישה (הורדה) של בין חצי מגה ל1 MB בשניה זה משתנה כל פעם לפעמים זה יכול להגיע ל1.5 MB. באזור המרכז.
זה אומר איטי מאוד, לא? או שאני לא מבין אותך...
-
אני הייתי מחובר ל019 שנה המהירות לא עלתה בימים ההכי יפים יותר מ7-8 MBPS. והמהירות ממוצעת הייתה 0.8-1.5 MBPS לא יותר. גרוע מאוד. בשירות תכני אמרו לי שהאיטיות בגלל הסינון (לא היה ולא נברא). בקיצור עברתי לX2ONE הם יושבים על פלאפון מהירות פצצה ממוצע 20 MBPS נציג אמר לי שיש אפשרות להגיע ל50 אבל בפועל זה לא קרה. אפילו בשעות העומס המהירות לא יורדת מתחת ל7. מחיר לחבילה ללא הגלבה 65 ש"ח כולל הסינון. אני מנתניה.
-
דווקא אהבתי ב 019 שתמיד יש עם מי לדבר גם ב2 בלילה,
בפרט עם יש לך כוח להמתין שעה וארבעים דקות על הקו... -
זה מהירות שלי עכשיו (שים לב על שרת אם זה משנה משהו)
וזה קליטה באותו רגע -
-
@mdy מאיפה אתה בארץ?
אולי יש רק איזורים מסויימים שבהם המהירות שלהם בסדר -
@WEB-developer
מה החבילה שהכי טוב וממומלץ? -
אני ב019 סלולרי (מלבד RL בנייח בבית)
ומאד מרוצה מ019.
איזור המרכז / בית שמש. דור 4.
אני משתמש דיי כבד, וצריך רוחב פס טוב ויציב.לדעתי כל הדיון כאן הוא ממש משתנה לפי המיקום הספציפי שלכם מול האנטנה. וא"א להקיש מאחד לשני.
וכמעט לא הייתי צריך לדבר עם 019 בעניין של הסים נטפרי בשנים האחרונות.